Şimdi Ara

Renault Symbol 0.9 Garibanu güldürür mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
6
Favori
5.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mantık açısından en mantıklı arabalardan birisi.

    Bu aracın yakıtı makul, performansı makul, vergisi çok düşük, yedek parçası çok ucuz, model yılı yüksek, anlayan ustası bol, sigortası kaskosu nispeten ucuz diye sıralayabiliriz.

    Günün sonunda amaç bir yerden bir yere üstünde bir çatı ile ulaşmaksa onu da gayet iyi yaptığına göre bir arabanın yapması gereken her şeyi yapıyor demektir.


    Bu bağlamda mis gibi binilir.

  • Çocuk konuştukça ben mutlu oldum☺️ Allah daha iyisini nasip etsin hocam…. İlk arabam zır boş baya eski bir fabia idi ve biz eşimle hala yad ederiz “fabiş” az kahrımızı çekmedi diye.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ayağını yorganına göre uzatmışsın.. Bence doğru tercih...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arabaci72 A kullanıcısına yanıt

    Bi mükabil benimde amacım .. Ama malum ekonomik düzen yıl başında sıfır km Egea cross alabiliyor iken 6 ay sonra aynı arabanın sadece yarısını karşılayabilecek bir miktar olması. 6 ayda tazminatım %50 erimiş oldu :(

  • Usta şu arabayı çıplak ayak kullanma, tehlikeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa sandero duster kaynıyor, okumuş etmiş hali vakti yerinde insanlar çok rahat hiç gocunmadan kullanıyor bu araçları.. en ufak kompleksleri yok.


    bizim coğrafyada teneke. insan yerine koymuyorlar.


    amacına uygun, basit, çok pratik, uygun fiyatlı, ekonomik günlük kullanımda harika bir araç.. gereksiz hiç bir şey yok.


    bunun gibi her basit, nispeten eski, saf otomobili kullandığımda çoğu kişinin aksine keyif alıyorum ben. günümüzün dışarıdan ultra izole, acayip kolayca sıfır emekle kullanılan, hissiyat yoksunu araçların aksine basit otomobiller daha çok keyif veriyor bana artık.. arabanızın temizliği, kondisyonu ayrı bir takdire şayan. güle güle kullanın..

  • Ah be hocam, şöyle yazmanız üzdü beni. İmkanınız yoksa yoktur, yapacak bir şey yok. Eşinizin de anlayış göstermesi lazım ancak kadın kısmı böyle oluyor. Napacaksın, 500.000 kredi çekip 1,5 milyon olarak 10 sene tüm maaşını krediye mi vereceksin sırf bi araba için. İşinizi görüyor ve memnunsanız çok takılmaya gerek yok. İmkan meselesi. Eliniz açılınca alırsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın milletini dinlerseniz aç kalırsınız hocam. İleri de satarız model yükseltiriz acele etme diyin. İleri de dediğiniz için net bir tarihte vermiyorsunuz. Yalan söylemiş olmazsınız. İlerisi ucu açık bir tarih. 20 sene sonrada olabilir. Zaten sonrasında araca bindikçe alışacaktır. Bir süre sonra benimseyecektir aracı. Belki de yarın birgün satarsan, alışmıştım keşke satmasaydın bile diyebilir


    Sadece eşinizin dediğini değil.


    Başkalarının fikirlerini de dinlemeyin. Doğru bildiğinizi yapın. Emin olun bir insan kendi ihtiyacını diğer herkesten daha iyi bilir. Sizin içinizden symbol geçiyorsa symbol alın. Parayı veren konu komşu değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 29 Ağustos 2023; 16:48:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

    İyi bir ustaya giderse araç hiç bir şey olmaz şahsen motoru 2.0 altı araç düşünemiyorum aracınızda hayırlı olsun.

  • Kızınız aracın adını söyleyince sesli güldüm  Motoru bence ideal. Çekişten düşme, bayılma gibi bir durumu şirket arabasında görmedim. Yanılmıyorsam 6 bin devir çeviriyor, sonra kesiciye giriyordu. Uzun yolda tüketimi düşük tutmak sizin elinizde. Yalnız hız sabitleme ile yakıt tüketimi zor olur. Rampada aynı hızı korumak için araç yakacak mecbur. Klima konusunda bence konforunuzdan ödün vermeyin. İnanın o kadar yakıt fark ettirmiyor. O konforsuzluğa değmez, hayata bi kere daha gelmiyoruz, açın gitsin. Sonuçta çocuk var hanım var, rahat etsinler. Biraz dengesiz gelebilir ama aracın limitlerini bilirseniz agresif sürüşte veya ani bir olay olduğunda çok tedirgin etmez. Kazasız belasız binmenizi dilerim. Hayırlı olsun.

  • Klima yarım litre fark ettiriyor yüz kilometrede. Yani 100km yolu klimayla giderseniz 20tl fark eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UberJager kullanıcısına yanıt
    Egea cross değil de düz normal egea’ya yetmez miydi paran? Her iki aracı da kullanmış biri olarak egea’nın çok daha konforlu olduğunu söyleyebilirim. Bir kere biri b diğeri c sınıfı araç. Sümbül’ün arkası çok dar. Özellikle uzun yolculuklar çok sıkıntılı sümbül arka koltukta. Ön koltuğu da sıkıntılı. Egea’yı kalite olarak beğenmem (2 sene kullandım şirker aracımdı) ama konforu sıkıntısız. Çok satmasının bir sebebi ucuz parça fiyatı ve yaygın servisse diğeri de konforlu oluşudur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam benim şirket aracım 1.3 multi jet egea.. Hergün aktif kullanıyorum. Aradaki farkı net görebiliyorum :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekar ve genç arkadaşlara ders olur nitelikte bir konu olmuş.


    Yanlış anlamayın ama evlilik çocuk borç vs. bence ömürden çalan şeyler. Bekar ve çalışan arkadaşlara tavsiyem evlenmeden mal sahibi olup ileride kafasını rahat ettirsin.  

  • Güle güle kullanın, bu fiyata alınabilecek en iyi arabalardan biri.

  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt

    haha kısmen katılıyorum evliliğin çok güzel yanları var şimdi burada romantizm kasmıyayım ama dediğiniz yönü de çok fazla sıfır araba almaya niyetliydim lakin düğün yaptım o parayla eşyası takısı vs derken şimdi arabasız kaldık eldeki nakitte eridi gitti :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle haddime değil ama bir kadın eşinin zor durumunda arkasında durmak yerine köstek oluyorsa bir problem vardır.Geçip karşısına sizden ne istediğini, ne beklediğini, ileride birlikte hangi noktada olmak istediğini sorun.
    Araç konusunda da otomobilinizi güzel bir şekilde kullanmak nasip olsun lakin keşke kendinizi bu kadar bir otomobil için zorlamasaydınız onun haricinde eski bir otomobil yerine her zaman yeni bir otomobil çok daha iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın konusunu sabote etmek istemem ama. Şu an düğün de b sınıfı sıfır araç parası zaten, yakında c sınıfı sıfır araç parası olur. Huzur varsa evlilik de iyi bir yatırım sayılır 😃.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun güle güle kazasız belsasız kullanın hocam. Bende 29 yaşımda bi kısmı hanımın altınları büyük kısmı yüksek faizli araba kredisi ile 160 binde 2012 1.3CTDI Opel Corsa aldım. Ev kredisi araba kredisi evin masrafı vs derken altından kalkamıyorum kredi kartının asgarisini ödeyerek devam ediyorum bir kaç aydır. Allaha şükür iyi kaçıyor az yakıyor üzmüyor hanımda ilk arabamız diye ses etmiyor ama belli çokta hoşuna gitmiyor nereden anladın dersen kullanmak istemiyor çok. Bu devirde alınmış alınmıştır kimseye aldırış etmeden zevk ile sürün.

  • Mr.Celik kullanıcısına yanıt

    Böyle yorumları gördükçe şaşırıyorum, şuan 2018 model 5.20i aracım var fakat birkaç yıl öncesine kadar chevrolet lacetti hatcback 2005 model arabam vardı ve eşim varlıklı bir aileden gelmesine rağmen hiç yadırgamamıştı ve çok severek biniyorduk.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.