Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz diomuyuz hangi akla hizmet o accent i aldınız die..... aradamızda terbiye ve yetiştirilme farkı var tabi....vah zavallı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: carenfly

Yaa arkadaşlar ,
    Bu kadar tipsiz bir arabaya nasıl bu kadar para verdiniz , sizi anlayamıyorum. Hadi ikinci el olsa tamam derim. Sıfır araba alıyosunuz , adamlar orda 23.000 Tl ye accent era nın full unu veriyor. Yani piyasada bu kadar kibar bir araba var. Gidip bu orantısız arabayı almışınız. Hakkatten inanılmazsınız yaa. Önü başka ortası başka arkası başka , önden arkaya bir çizgi çekmeye kalksanız , 50 cm düz gidemiyosunuz. Bu kadar insanın gözünü yoran arabayı hergün kapınızın önünde göreceksiniz , buna nasıl dayanılır. Ulan sırf Reno diye adamlar piyasaya ne sürse alınırmı , bu kadarda olurmu yaa...

Seni kınıyorum mesajından dolayı. Çok ayıp gerçekten.
    Madem öyle 2004 Accent Admire'ye bineceğine git bir ERA al.
    İmzamda ki arabamı almadan önce Accent Admire'ye de baktım. Evet, kasa ve donanım olarak güzeldi. Ancak, baktığım yerde 2. elleri vardı ve ön konsolu, vites kolu vs. soyulmuştu. Plastiği içime sinmedi. Dörtlü flaşör düğmesi kırılacak gibiydi. Renault'a bakayım dedim. Dörtlü flaşör ve rezistans düğmeleri resmen içime sindi ve ön konsolun plastiği daha sağlam geldi ve yılların Renault'u neticede deyip aldım arabamı. VE çok da memnunum. Her türlü yolu banamasın demeden çıkıyor. RAmpaları 3. ve 4. vites ile çok rahat çıkıyorum. Bir depo ile şehirler arası yolda 750 km. yapabiliyorum. 1.4 8V/75 HP yani.
    Bundan sonra ki arabamında yeni Symbol olmasını istiyorum. Evet, ERA güzel araba ama Renault en azından huyunu suyunu bilip tanıdığım bir araba.

• Renault, iddiasını sürdürüyor13 Temmuz 2009 15:38:00Renault, 2009 yılının ilk 6 ayında Türkiye’de, 29 bin 602 adet satış rakamı ile %15,6 oranında pazar payı elde etti ve toplam 189 bin 696 adet satışın gerçekleştiği binek otomobil pazarında iddiasını sürdürüyor.

Renault Symbol 11 bin 806 adet satış rakamı ile 2009 yılının ilk yarısında en çok satan otomobiller sıralamasında 2. sırayı aldı. 11 bin 276 adetlik satış ile Megane Sedan, Symbol’ü 3. olarak takip etti. Türkiye’nin en çok satılan otomobilleri sıralamasında ikinci ve üçüncü sıraları, Türkiye’de üretilen Renault modelleri almaya devam ediyor.

Oyak Renault, 2009 yılının ilk yarısında 132 bin 374 adet otomobil, 113 bin 327 adet motor ve 124 bin 270 adet vites kutusu üretimi gerçekleştirdi. Otomobil üretiminin 15 bin 105’i Megane Sedan, 32 bin 598’i Renault Symbol, 84 bin 644’ü ise Clio idi.

Üretilen otomobillerin % 77’si, üretilen motorların ise % 24’ü ihraç edildi.

Oyak Renault, yılın ilk altı ayında geçen yıla göre üretimin %44, ihracatın % 50 düştüğü tüm olumsuz koşullara rağmen otomobil ihracatında ve üretiminde liderliğini sürdürdü. Geçen yılın aynı döneminde 144 binden fazla ihracat 177 binden fazla üretim yapmıştı. 2009 yılının ilk yarısında Türkiye'de üretilen yeni Renault Symbol, Doğu Avrupa'nın önde gelen otomotiv editörleri tarafından oluşturulan "Autobest 2009" jürisince "AutoBest-En İyi Otomobil" seçildi, Megane 500 bin üretim adedini aşarak Renault 12 ve Symbol’den sonra fabrikada 500 binden fazla üretilen üçüncü model oldu. Oyak Renault ayrıca, ilk 6 ayda ISO 9001 Kalite Sistem Güvencesi ve ISO 14001 Belgelerini yeniledi.

2009 yılında Oyak Renault'nun ihraç ettiği toplam 102 bin 151 otomobilin 77 bin 843’ü Clio, 20 bin 253’ü Renault Symbol, 4 bin 55’i Megane Sedan’dı. 113 bin 327 adet olan toplam motor üretiminin de %24’ü ihraç edildi. Oyak Renault’nun ürettiği Megane Sedan, Renault Symbol ve Clio’lar, 5 kıtada Avustralya’dan Yeni Zelanda’ya, Fransa’dan İngiltere’ye, Tayland’dan Mısır’a, Fas’tan Güney Afrika’ya, Kolombiya’dan Martinik’e 100’den fazla ülkede satışa sunuluyor.

1990’lı yıllardan günümüze yaşanan 5 önemli kriz döneminde her türlü olumsuz koşula rağmen Oyak Renault Otomobil Fabrikaları çalışanlarına ve üretim tesislerine yatırımlarını aksatmadan sürdürerek Renault Grubu içerisinde stratejik bir konuma yerleşirken Türk Otomotiv Sanayinde de üretim ve ihracatta liderlik konumunu 12 yıl aralıksız sürdürdü.

• BıZ Aılece Renault 'tan Cok Memnunuz ve Renocuyuz Ilk Arabamız Renault 9 Sprıngdı.Gecen Sene Megan II Aldık.Sımdıde Sprıngımızı verıp Yenı Symbol Aldık ve hıc pısman olmadık bence parasının hakkını verıyor.
  • Garanti bankasının internet şubesinden mtv ödeyenler için vermiş olduğu tomtom navigasyon indirim kuponu olan varsa bana pm'den ulaşabilir mi acaba?
    Teşekkürler.
  • quote:

Yaa arkadaşlar ,
    Bu kadar tipsiz bir arabaya nasıl bu kadar para verdiniz , sizi anlayamıyorum. Hadi ikinci el olsa tamam derim. Sıfır araba alıyosunuz , adamlar orda 23.000 Tl ye accent era nın full unu veriyor. Yani piyasada bu kadar kibar bir araba var. Gidip bu orantısız arabayı almışınız. Hakkatten inanılmazsınız yaa. Önü başka ortası başka arkası başka , önden arkaya bir çizgi çekmeye kalksanız , 50 cm düz gidemiyosunuz. Bu kadar insanın gözünü yoran arabayı hergün kapınızın önünde göreceksiniz , buna nasıl dayanılır. Ulan sırf Reno diye adamlar piyasaya ne sürse alınırmı , bu kadarda olurmu yaa...

Zevkler ve renkler tartışılmaz dostum bende sevmem yeni symbolü ama alanada neden aldın demem herkezin zevki farklıdır yeni araba almış insanlarada böyle şeyler söylenmez

• carenfly abartı bir eleştiri yapmışki söylendiği gibi, arabayı değil alanları eleştirmek gibi bi seviyesizlik yapmış, cevabını da almış ben fazla bişey söylemiyeceğim. Aslında her türlü eleştiriye acığız, ilk sayfalara gidersen arabanın ön tipini beğenmediğimi ben de söylemiştim, eleştiriyle hakaret arasındaki farkı anlamışsındır umarım.

Neyse arkadaşlar, araç yakıt tüketimi gün geçtikçe düşüyo, ama hala motoru açılmadı. uzun yol yaparsam deniycem. Geçenlerde 90km hızla 4,5 lt yakıt tüketimini gördüm ama tabiki istanbulun inişli çıkışlı yollarında bu fazla sürmedi. Benim merakım aracın çekişi açılırmı, arabanın motor gücü yetmiyo gibi geliyor, araç hızlandıkça açılıyo ama kısa mesafede atik değil. Bizim broadway bile lpg li olmasına rağmen basınca fırlıyodu. Bu motor açıldıktan sonra farkedermi açan arkdaşlar paylaşırsa sevinirim.

Birde geri viteste sorun yaşayan arkadaşlar için; geri vitese takmadan önce 1. vitese takıp biraz beklerseniz gacırt sesini duymaden geriye takabilirsiniz bilginize.

• quote:

Yaa arkadaşlar ,

Bir arkadaşımda Admire var 3 . senesinde dökülmeye başladı. Hem de Hyundai gibi 2.ci senesinde yarı fiyatına düşen araba görmedim ben piyasada. Hele Era gibi komik bir yumurtaya binen bir aile de görmedim.

Renoyu bende çok eleştirmeme rağmen hala, şu anki arabamdan da şikayetim olmadığı halde, bidaha alırsam Reno alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: özgür deniz

bu fotolarda benim sümbülden...

>>>RENAULT SYMBOL<<<

nerde o güzelim ön cam

şu anda ön camda eşek kadar bi çatlak var

• geçmiş olsunn
  • SELAMLAR...

BU ARAÇ 'IN SIFIRI KAÇ TL ACABA ?

PİYASADA 20 000 23 000 22 000 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR SANIRIM.

BILGISI OLAN VARMI ACABA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H7K7N

SELAMLAR...

BU ARAÇ 'IN SIFIRI KAÇ TL ACABA ?

PİYASADA 20 000 23 000 22 000 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR SANIRIM.

BILGISI OLAN VARMI ACABA?

• 23050 ile 29550 arasında değişiyor fiyatları...
  • quote:

quote:

bu fotolarda benim sümbülden...

>>>RENAULT SYMBOL<<<

nerde o güzelim ön cam

şu anda ön camda eşek kadar bi çatlak var

Gecmıs OLsun.

Gecenlerde benım arabanın arka kapısında bırısı vurmus.Yumruk kadar cokuk olusmus.Bır kac cızık de var gercekten cok uzuldum.Moralım bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmavı -- 19 Ağustos 2009; 21:08:38 >

• eşekkürler gokmavi...

göçük ve çizikler için auto king diye bi yere gitmiştim daha önce bi arkadaşın caddysi için. mükemmel bi işçilik çıkarmışlardı. fiyatlar sanayiye göre pahalı servislere göre uygun görndü bana. nette bi aratın isterseniz.

bu arada arkadaşlar cam çatlağı için renault plaza daki servise gittim. ilk değişim ücretsiz ve kaskoyu delmiyor dediler. yinede değiştirmedik. bi uzun yol niyetimiz daha var ondan sonra camı iyice "öper" öyle değişiriz diye düşündük.
  • Çatlak camla gezmek çokta mantıklı değil.
    Uzun yol yapacaksınız bir taş daha gelirse çatlak büyüyecek.
    Daha sonra olurmu olur. Büyük bir taş gelir risk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Benim birader almış.
    Gerçekten güzel araba ama biraz gürültüyü içeri alıyor.
    Onun dışında çekişi falan cok güzel.
    Özellikle arka farlar çok klas, ama ön farlar biraz sincap gibi.
    Ön farlar için kaş bulabilir miyiz piyasada?

>>>RENAULT SYMBOL<<<

Arabayı Detay Plazadan mı aldın orası değil mi?

• evet arkadaslar 5000km yi gectim allaz kazasız belasız surusler nasıp etsın hepımıze...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutbul

evet arkadaslar 5000km yi gectim allaz kazasız belasız surusler nasıp etsın hepımıze...

daha nice 5000 lere sağlık ve sıhhatle en önemlisi de bu..
  • quote:

evet arkadaslar 5000km yi gectim allaz kazasız belasız surusler nasıp etsın hepımıze...

Tebrıkler
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.