Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
485.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     >>>RENAULT SYMBOL<<<
  • Galıba En ıyısı bır terzıye gıdıp yaptıtrmak dısarısı cehennem gıbı sıcak yazık valla acıyorum butun gun gunesın altında.Agac altına koyuncada kuslar anında bombalıyor.
  • diktirmekmi yada hazır satılanlardan mı almalı acaba geçen bir mağzada gördüm 119 ytl ye pvc yazıyor üstünde içine baktım pamuksu bir içi yapısı var görevli bunların daha iyi olduğunu söyledi
  •  >>>RENAULT SYMBOL<<<

bu resimde iç aydınlatma..otomatik klima
  •  >>>RENAULT SYMBOL<<<

Buda benim beyaz sümbül, beyaz almak isteyen olursa fikir verebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX1 -- 14 Temmuz 2009; 19:18:38 >
  • Beyaz da çok hoş duruyor gerçekten.
    Nazar değmesin, güle güle kullanın.
  • quote:

Benim birader almış.
    Gerçekten güzel araba ama biraz gürültüyü içeri alıyor.
    Onun dışında çekişi falan cok güzel.
    Özellikle arka farlar çok klas, ama ön farlar biraz sincap gibi.
    Ön farlar için kaş bulabilir miyiz piyasada?

Oncelıkle Hayırlı Olsun.
    Camlar fılmlı galıba acaba ne kadar mâl oldu sıze ogrenebılırmısınız?
    bırde benım araba platın grı sızınkı ıyolıt mavı galıba ıyolıt mavı gercekten yakısıyor.Iyı gunlerde kullanın.
  • teş.ederim allah hiç kimseye kaza bela vermesin...
  • Arkadaşlar geçtiğimiz hafta izine çıktım, istanbul-ayvalık yaptık symbolle, arac yüklü iken yol tutuş süper, yanlız o yokuşlarda bayılması beni delirtti yahu,araç 1.4 75 bg, ama yinede rahat bir araba Allah kimseye kaza bela vermesin,
  • arkadaşlar sizin symbollerde de geri vitese alırken zorlanıyor musunuz? ben geri vitese atmakta bayağı güçlük çekiyorum bugün geri vitese aldım sandım öndeki kaldırıma vurdum ön kaportanın alt tarafı çizildi hep. acemi sürücüyüm yeni öğreniyorum ama vitesin zor geçmesi pek acemilikle ilgili olmasa gerek diğer vitesler güzel geçiyor ama geri viteste zorlanıyorum sorun bende mi arabada mı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

Benim birader almış.
    Gerçekten güzel araba ama biraz gürültüyü içeri alıyor.
    Onun dışında çekişi falan cok güzel.
    Özellikle arka farlar çok klas, ama ön farlar biraz sincap gibi.
    Ön farlar için kaş bulabilir miyiz piyasada?

Oncelıkle Hayırlı Olsun.
    Camlar fılmlı galıba acaba ne kadar mâl oldu sıze ogrenebılırmısınız?
    bırde benım araba platın grı sızınkı ıyolıt mavı galıba ıyolıt mavı gercekten yakısıyor.Iyı gunlerde kullanın.

Merhaba, biraderin dedigine gore 350TLye mal olmuş. Fakat servis bunu dısarıda yaptırıp uzerine kar koydugu goz onunde bulundurulursa cok daha makul fiyatlara yaptırılabilecegini soyluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: usta530

arkadaşlar sizin symbollerde de geri vitese alırken zorlanıyor musunuz? ben geri vitese atmakta bayağı güçlük çekiyorum bugün geri vitese aldım sandım öndeki kaldırıma vurdum ön kaportanın alt tarafı çizildi hep. acemi sürücüyüm yeni öğreniyorum ama vitesin zor geçmesi pek acemilikle ilgili olmasa gerek diğer vitesler güzel geçiyor ama geri viteste zorlanıyorum sorun bende mi arabada mı anlamadım.

benim araçta geri vitesle ilgili bir sorunum yok ilk aldıgımda mandallı olmasını biraz garipsemiştim ama onada alıştım hatta çok rahat geldi bana...
  • Gayet Rahat Gecıyor eskı r9 lar gıbı degıl bıraz deneme yap alısırsın
  • merhaba arkadaslar forumdan cok uzun bır sure ayrı kaldım aractan cok memnunum okudugum yorumlara gorede herkes memnun gibi görünüo ayrıca bnde araca ufak tefek seyler yaptırmak ıstıorum ama kıyamıorum orjinalligi bozulmasın istiorum ama ilk yaptırdıgım sey arkalara hoparlör koymak oldu :d sony nın hoparlörlerını koydum fıstık gıbı oldu :D arka park sensörü taktık ve kapı eşik koruma nikelajları yapıştırdık gayet hoş oldu :D ayrıca ön far meselesi benımde canımı sıkıyo kocaman far yapmıslar bırda uzatmıslar şöyle düzgün bi kaş bulsakta yaptırsak ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emojuk06 -- 26 Temmuz 2009; 15:40:57 >
  • arka sis lambası olayında bır cok kişinin kafası karısık anlaşılan :D söyle bır acıklık getıreyım bende hemen hemen tum araclarda ( istisnalar haric ) arka sis tek taraflı cıkar sen alırsın ayrietten takarsın o ayrı ancak symbol de takamıyoruz cnku adamlar ne sag sis için duy koymuslar nede reflektoru delmısler ufacık bır delık var ordanda ampul sıgmıyo denedım ama olmadı reflektrou kesmek gerek onada kıyamam :D
  • emojuk kardeş nasılsın?valla Allah nazardan saklasın bende çok memnunum arabamdan fakat biraz güneş alıyor garaj yarı kapalı branda alsam mı diye kararsızım!bu arada arka haporlör için tesisat hazırlığı var mı yoksa ayrıyetten kablo mu döşettin?Birde sony nin hangi modelini aldın haporlör için?selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emojuk06

merhaba arkadaslar forumdan cok uzun bır sure ayrı kaldım aractan cok memnunum okudugum yorumlara gorede herkes memnun gibi görünüo ayrıca bnde araca ufak tefek seyler yaptırmak ıstıorum ama kıyamıorum orjinalligi bozulmasın istiorum ama ilk yaptırdıgım sey arkalara hoparlör koymak oldu :d sony nın hoparlörlerını koydum fıstık gıbı oldu :D arka park sensörü taktık ve kapı eşik koruma nikelajları yapıştırdık gayet hoş oldu :D ayrıca ön far meselesi benımde canımı sıkıyo kocaman far yapmıslar bırda uzatmıslar şöyle düzgün bi kaş bulsakta yaptırsak ya...

Kardes su kapı esık koruma nıkelajlarının fotografını koyabılırmısın?
  • agino kardes walla cok ıyı sayılırım yenı arabayı yıkadım cıktım eve :D bıranda ben dusunmuorum bugune kadar hıc bı aracta branda kullanmadım arka camın onune bez aldım metresı 10 tl en 2 metre onu serdım hertarafına koltuklarda zaten parca parca mınderler var ınce on taraf ıcınde kocaman aselsan guneslıklerı var belkı gormussundur grı yuvarlak onu taktıgım zaman hıcbısı olmuyo :D:D:D arka hoparlorlerın tesısatı zaten cekılmıs uclarında beyaz söketleride var bagaja eyılıp yukarı bakarsan zaten ıkıtane hop. delıgı var elını sok saga sola dogru bak bulursun ayrıca cam yunu yapıstırmıslar oralara kare kucuk bır parca onu sok ıstersen eger takacaksan yoksa ses cıkmıyo:D ben onları soktum hoparloru taktım ust kaplamayıda matkap ucuyla simetrık sekılde daireler cızerek deldım goruntuyude bozmadı yakın zamanda zaten hoparlor kapagı alcam ayrıca benım kullandıgım sony hoparlorler cok eskı yanı nerden baksak 7-9 yıllık felan eskı bı muzık setınden soktum delık yuvalarıda karsılayınca taktım ama aracın teypi 15w cıkıs verdıgı ıcın wattajı dusuk olması lazımdı zaten taktıgım hoparlor 12 w lık :D ama ses kalıtesıde super...gokmavi; kapı nikelajlarını musait bır zamanda cekıp gonderırım gittigidiyordan babam almıs 12 ytl 4 kapı için en az renault nun orjinali kadar fiyakalı duruyo cok memnun kaldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emojuk06 -- 26 Temmuz 2009; 21:26:34 >

• merhaba arkadaşlar
    bende foruma yeni üye oldum
    sizlere sorum olacak
    yeni kasa sıfır clio almayı düşünüyorum
    fakat bazı sorularım olacak.(araç konusunda pek bilgim yok)
    Yeni Symbol Authentique 1.2 16V 75 bg ile Yeni Symbol Expression 1.4 75 bg arasında ne fark war?
    açıkçası 1.2 motor ile 1.4 motor arasındaki farkı bilmiyorum
    otantik ve expression modelleri arasında ne fark war?
    teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertenan -- 27 Temmuz 2009; 3:21:01 >
  • arkadaşlarım bende 3 hafta önce 1.2 16v gümüş gri expression symbol ume kavuştum ve nazar değmesin çok memnunum... aranaızda olmaktanda tabiii ;)
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.