Şimdi Ara

RENAULT SOYULAN CD ÇALARIMI ÜCRETSİZ DEĞİŞTİRDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha önce konusunu açmıştım imzamdaki aracımın teyp tuşları soyuluyordu bugün fırsatını buldum ve servise uğradım, biraz sohbetten sonra araca baktık şeflerle direk teybi görür görmez yedek parçadan 2 dk içinde teybin yenisi geldi ve taklıldı. ayrıca kapıyı açınca tak diye ses geliyordu kapı mekanizması komple yenisi ile değişti 20 dk da o işlem sürdü, tüm kontroller yapıldı klima gaz seviyesine kadar.hatta plakalıklar yenileriyle değişti, sonrasında yıkandı aracım bu arada koyu bir sohbet içindeyiz şeflerle tüm işlemlerim bitti ve çok mutlu olarak servisten ayrıldım,

sonrasında iyi ki renault u tercih etmişim adamlar 1 numara herkes güler yüzlü hatta sizi memnun etmek için ellerinden geleni yapıyorlar, bu arada mais e çıkan faturada 1200 kusurmuş

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 18 Mayıs 2012; 16:56:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

arkadaşlar daha önce konusunu açmıştım imzamdaki aracımın teyp tuşları soyuluyordu bugün fırsatını buldum ve servise uğradım, biraz sohbetten sonra araca baktık şeflerle direk teybi görür görmez yedek parçadan 2 dk içinde teybin yenisi geldi ve taklıldı. ayrıca kapıyı açınca tak diye ses geliyordu kapı mekanizması komple yenisi ile değişti 20 dk da o işlem sürdü, tüm kontroller yapıldı klima gaz seviyesine kadar.hatta plakalıklar yenileriyle değişti, sonrasında yıkandı aracım bu arada koyu bir sohbet içindeyiz şeflerle tüm işlemlerim bitti ve çok mutlu olarak servisten ayrıldım,

sonrasında iyi ki renault u tercih etmişim adamlar 1 numara herkes güler yüzlü hatta sizi memnun etmek için ellerinden geleni yapıyorlar, bu arada mais e çıkan faturada 1200 kusurmuş

saygılarımla

Garanti konusunda renault bencede güzel en azından benim megane 3'üm varken en ufak bir sıkıntıda garantiden direk parça değişimi yapılıyordu dediğiniz gibi hele ellerinde varsa en geç 1 saatte yenisi takılıp veriliyordu.

• Rönoyu tebrık ederım davranısından oturu.

Sızede hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renault un müşteri ile ilgisini severim, loganın aynası bozulmuştu, sadece aşağıyı gösteriyordu, araba garanti dışıydı, servise gittik, bu aynalar ara sıra yapıyor, üretim hatası dediler ve 4 yıllık aynayı ücretsiz olarak değiştirdiler ki aynalar da öyle ucuz değiller.
  • Reno için ufak ama müşteri için büyük bir olay ;) Al reklamınıda yaptı oh mis :D Kazanan Gene Reno :D
  • Tebrik edeceğim ama vw ciler yıkar burayı diye çekiniyorum
    Renault ya bravo, 20 sene önce geri vitese geçmeyen 0 broadwayin şanzımanını alttan çekiçleyerek tamir etmeyi terk etmiş demek ki
  • Böyle sorunları var ama arkasında duruyorlar helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizde üst kısmı 2 mm aşağı kayık duran ön camı yenisiyle değiştirtmiştik
    araç alındıktan 2 sene sonra farkettim ama garanti bitmeden yetiştik
  • *Ben de Renault servisinden gayet memnunum. Geçen uğradım, klimadan memnun değilim dedim, baktılar kaçak varmış, garantiden işlemi hallettiler. Geçenlerde konusu açılan bir markanın kullanıcısına denildiği gibi yok taş değmiş, yok çatlamış diyerek de para koparmaya çalışabilirlerdi.

*Bakımda silecekler sert diye garantiden yenisiyle değiştirildi, hiçbir şikayetim olmamasına rağmen.

*Bir ara aracın yağına suyuna bakayım derken buji kablosunun koruyucusunun sıyrıldığını gördüm. Servise gösterdim fare veya kedi ısırmış/kemirmiştir, parça artı işçilik 150 tl tutar, ama gerek yok dediler. Siyah bantla sarılırsa hiçbir sorun yaşamazsınız diyerek sağ olsunlar yol gösterdiler. 1 yıldır hiçbir fark görmedim.

*Her servise gidişimin ertesi günü arayıp herhangi bir sorun olup olmadığını sordular.

Forumda Fransız araçları kötü anılsa da adamlar malının arkasında duruyor.

• Reanult'u tebrik ederim adamları yaptıklarının arkasında duruyorlar.
  • Servislerde zaten olması gereken birşey yerine gelince niye bu kadar şaşırıyorsunuz anlamadım. Garantili vw aracına vida taktıran birisi bile konu açarken sevinçten havalara uçuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Servislerde zaten olması gereken birşey yerine gelince niye bu kadar şaşırıyorsunuz anlamadım. Garantili vw aracına vida taktıran birisi bile konu açarken sevinçten havalara uçuyor.

servis mağduru vw araçlarını burada gördükçe sevinmemek mümkün değil

• Babasının hayrına yapmıyorlar
  • renault doğru yolda gidiyor gerçekten.hayırlı olsun yeni teybiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

renault doğru yolda gidiyor gerçekten.hayırlı olsun yeni teybiniz :)

teşekkür ederim
  • Renö cidden iyi müşterisinin arkasında duruyor :) Ne zaman şikayette bulunsam hemen garantiden değiştirlelim diyorlar :)
  • yenisindede aynı şey olur.malzeme kalitesiyle alakalı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

çalındı sandım

başlığı görünce bende de aynı izlenim oluştu.

güzel türkçemizin cilveleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

yenisindede aynı şey olur.malzeme kalitesiyle alakalı bir durum.

Geçen sene arkadaşımın aracına tüp taktırmaya gittik ,bayide bir tane VW Touareg vardı 3.2 benzinli motora sahip. Hangi vergi diliminde , zamanında kaç euro verilerek alınmış araç bilemiyorum , far açma ve cam açma butonları soyulmuştu sence o neden olmuştur bir tahminin var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 18 Mayıs 2012; 19:44:01 >
  • Servis istanbulda ise adını öğrenebilirmiyim ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.