Yılı: 2006 KM: 17000 Silindir hacmi: 1460 cm³ Yakıt Tipi: Dizel Motor gücü: 82 BG (60 KW) Renk: Ateş Kırmızısı Plaka: 10K2250
İlan Tarihi: 03.04.2007
İl: Manisa
orjinal garanti kapsamında dizel. düşük model araç ile takas olur. • ABS • Hava yastiği (sürücü) • Hava yastiği (yolcu) • ESP • Klima • Parkpilot • Radyo / Kaset • Hidrolik Direksiyon • Merkezi kilit • Katalysator • Düz Vites
Pazarlığı sıkı tutup 24 e almaya çalışcam bu aracı ne dersiniz arkadaşalr
Benim meganedaki ısrarım yakıtının çok ekonomik olması bu konuda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
authenic bu esp fln yok
aracın sıfır fiyatı yanılmıyorsam 33,000 civarı olması gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: HazzaR
authenic bu esp fln yok
+1
bu kasanın türkiyedeki hiçbir modelinde esp yok. araç temizse bence alınabilir fiyatı uygun sayılır (~24k ytl). 17binde olmasında güvenip servise göstermemezlik etmeyin. kasımda 19binde aldığımız megane 2'nin kelebek camının kırılarak soyulmaya teşebbüs edildiğini geçen ay anladık mesela.
ESP yok Megane 2lerde,HB modeli fazla tutlmadı özellikle 2. elde ve donanım da az Authentique olduğu için ama 2006 ve 10,000 km.de olduğundan olumsuz özelliklerini ortadan kaldırmış,fiyatta biraz pazarlık yapıldığında çok az yakan güzel bir araca binmiş olursunuz (Benim tercihim Dynamique Sedan olurdu)
Ekleme: İlan Tarihi: 03.04.2007 olarak verilmiş ilanda biraz kafa karıştırıyor bence bu kadar uzun süredir satılmamış olması
authenic baz donanım hiçbi artısı yok 22-25 aralığında çok temiz full benzinli laguna bulabilirsin illa dizel alcam diyorsan başka ama sonuçta arada 5 milyar oynuyo
bu araçta esp yok herkes eps ile karıştırıyor.ayrıca 24 e düşeceğini hiç zannetmem.24 e 2004 alırsın ancak
valla ben dün 25 milyara 2005 model 1.6 laguna buldum pazarda yer adana
Ya zaten arkadaş dizel olduğu için bu aracı düşünmüş.Hala benzinli araba fiyatı veriyorsunuz.Dostum bence bu arabayı 24e indirirsen hiç düşünme al.Bende de aut model var.Tek esp için bütün donanımı yok saymamalısın.Sonuçta dizel bir araba ,yüksek model ,düşük km.Tekrarlıyorum 24 e inerse servise göster ve servis temiz derse kaçırma
ESP mi?
TR'ye gelen hiçbir Megane'de ESP mevcut değil.
alma şekil şemal yok yazık o kadar parana salla gıtsın
quote:
Orjinalden alıntı: enforacle
alma şekil şemal yok yazık o kadar parana salla gıtsın
Yoruma bak.Tek amaç arabaya sallamak arkadaşa yardımcı olmak değil.
kaç kişi tekrarlamış esp yok diye anlamıştır sanırım arkadaş tek bir donanım yok diye bu arabayı hiçe sayma servise götürüp baktırmayı unutma ama
bence bunun full donanımlı(cam tavan,xenon far vb....) benzinlisini al lpg taktır bin
25 ytl eder anca
katalizörü bile özellik olarak yazdığına göre 24 e zor verirler sana...
arkadaşlar 27-28 dinamikleri satıyorlar hemde sedan bu araba taş çatlasa 22-23 zor satılır
Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler
Yarın tekrar arıcam adamı sevis garantisini söyleyip 24 için bastırcam Eğer yaklaşabilirsek 24 e 1 kaç güne gidicem araca bakmaya Dediğim gibi benim bu aracı düşünmemin en büyük nedeni yakıt tüketimi umarım yanlış karar vermem
otantik ot gibi hiç tavsiye etmem dinamik düşürmeye bak
quote:
Orjinalden alıntı: efsanea_06
bence bunun full donanımlı(cam tavan,xenon far vb....) benzinlisini al lpg taktır bin