Şimdi Ara

Renault Megane 4 Tiz Elektrik Sesi Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden olmayan bir tiz elektrik sesi geliyor. Aracı ilk çalıştırdığımda bu ses daha net ve sanki kadran ve radyo kısmından geliyor. Kaput altına da bakınca o ses alıyorum. Ayrıca gaza %50-60 seviyesinde basınca da kadran kısmından geliyor ses. Önceden olmayıp bir kaç haftadır olması dert etti. Drive olarak videoyu bırakıyorum. Motor sesinden dolayı tam gelmese de dikkatli dinleyince anlaşılıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kaçak elektrik var knk şarjdan hoparlöre dalga gidiyor genelde eski arabalarda teli şarja bağlayıp teypten aux ile müzik falan açınca oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhou1212 -- 17 Ekim 2025; 22:47:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Elektrik işi biraz karmaşık iş knk hoparlörden ses geliyorsa zaten nettir başka açıklaması yok şarj dinamosuna bağlı kabloları takip ederek tüm tesisatı kontrol etmen gerekebilir belkide basit bi arızadır belli olmaz büyük bi arıza açacağını sanmıyorum ama ne olur ne olmaz elinden geliyorsa teybi falan sök hasarlı soyuk yada yanık kablo varmı bi bak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.