Şimdi Ara

renault megane 2 sw 1.5 dci mı? opel zafira cosmo mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • renault megane 2 sw 1.5 dci mı? opel zafira cosmo mu?
    karar veremedim hangisii alayın yakıt olaral megane 2 sw tabbi ki daha iyi ama konsol ve konfor olarak olarak cosmo daha iyi sanki... bagaj hacimleri farkı ne bilmiyorum...
    yardımcı olursanız sevinirim...

• Opel Zafira Cosmo en yüksek donanımlıdır. 7 koltukludur. motorları 1.6 (115)1.8 (140) eaystronic 1.9 CDTİ (120) veya (150) hp Zafira konforlu bi araçtır. Bence Zafira Cosmo
  • bence de zafira cosmo zaten megane kasa değiştirecek,şuan alınması pek mantıklı durmuyor..
  • araların da ki fiyat farkı ne bunların ?
  • Bence bu ikisi içinden megane sw 1.5 dci . Çünkü zafira sınıfı bir araç için benzinlisini almak hiçde mantıklı değil bir süre sonra aracınıza tüp taktırmayı düşünmeye başlayacaksınız. Zafiranın da dieselivar ama oda 1.9 motor buda aracı hem alırken hemdekullanım esnasında mtv de fazla vergi ödemenizi gerektirecek.MPV sınıfı araç için 1.6tdci cmax , 1.5dci scenic yada 1.6 hdi c4 picasso yu öneririm.Zafira ile ulaşabileceğiniz her türlü konfor ve performansı belkide daha fazlasını daha az vergi ödeyerek bu araçlar karşılayacaktır. Genede seçim sizin alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın
  • yeni clio grand tour düşünmez misiniz? dizel versiyonu hem daha hesaplı hem daha güzel. incelemek isterseniz http://forum.donanimhaber.com/m_25467034/tm.htm bende benzinli modeli var.
  • Zafira hem de cosmo yeme de yanında yat ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MEGANE 2 SW 1.5 DCİ PRİVİLAGE ŞU AN Ş.ARASI 140-150, Ş.İÇİ 160-180 KURUŞ YAKMAKTA LPG YE GEREK YOK VE BAGAJ HACMİ DAHA BÜYÜK.
    COSMO İSE KONSOLU GÖRÜNTÜSÜ KONFORU DAHA GÜZEL DURSADA 1.6 BENZİNLİSİNE PARAM YATİYOR VE 300-350 KURUŞ (Ş.İÇİ) YAKACAK VE AZ MEGANA GÖRE DAHA AZ OLAN BAGAJ DAHA DA AZALACAK.1.5 İLE 1.6 NIN VERGİLERİ AYNI. 30-34 MLYR ARASI MAX 50-60.000 KM DE HER İKSİNDEN DE BULUNUYO.307 SW NU TAVSİYE ETMEDİ USTALAR, PEUGEOUT LARIN ELEKTİRK ARIZALARI NIN ÇOK OLDUĞU GÜVENLİK DONANIMININ ÇARPIŞMA TESTLERİNDE RENO MEGANE 2 SW VE ZAFİRA COSMONUN EURO NCAP DA 5 YILDIZININ OLUP PEUGEOUT 307 SW UN BÖLE ÖZELLİKLERİNİN OLMADIĞI, ÜST TAVANIN PANORAMİK OLMASININ YİNE GÜVENLİKTE ZAAF YARATTIĞI VE ÖN KONSOLUNDA VASAT OLDUĞU SÖYLENDİ, GÖRDÜM, TESPİT ETTİM KİMİSİNİ...
  • Megane Sw 1.5
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Megane Sw 1.5

2. el temizinden. Yada biraz beklerseniz yeni kasası muhteşem olacak.
  • Kalite olarak Zafira bir adım öndedir ama çok yol yapıyorsanız dCi Megane tavsiye ederim.
  • bence konfor açısından zafira almanız daha iyi olur ancak iş ekonomiye binerse megane dizel almanız daha iyi olur isterseniz birde grand scenice bakın.
    Renault Grand Scenic 1.5 dci 100bg. Privilege versiyonu 48,320 YTL
    Megane SW 1.5dci Privilege ise 46,392YTL
    Yeni Zafira 1.6 i 16V Twinport Cosmo 46.979,00 YTL
    Yeni Zafira 1.9 CDTi 16V- 150 HP Dizel Cosmo AS 63.833,00 YTL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.