Şimdi Ara

Renault Megane 2 Hb Dynamique Nasıl Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
34.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar yakında araba almayı düşünüyoruz. Hem eşim hem benim için renault megane 2 hb dynamique modelleri hoşumuza gidiyor. 16 17 18 bin lira civari almayi düşünüyoruz. Bu fiyat özelliklerine ve lpg sine göre degişir tabiki.

Benim size sormak istedigim soru şu:
    -Renault megane II hb dynamique 2004-2006 arasi modelleri her yönünden nasıldır ? (megane sahibi olanların yorumu benim için daha önemlidir..)
    -Yada bu aracın yerine başka bi önerebileceginiz ayni fiyat civarindaki araçlar nelerdir ?

Herkese iyi forumlar ve iyi zaman geçirmeler dilegiyle...

• Güncel yokmu kimsenin yorumu
  • sıkıntı tıkırtı
  • Güncel yokmu kimsenin yorumu
  • Eski sahibiyim, sorunları yüzünden satıldı. Eski postlarımda uzun uzun yazmıştım, kısaca yazayım. Ateşleme bobini sorunu, otomatik vitesde bir sensör, hız gösterge külahının kopması-çıkması, sunroof ayaklarındaki sorun, sunroof döşemesindeki sorun, farın su alarak xenonun patlaması vs vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Eski sahibiyim, sorunları yüzünden satıldı. Eski postlarımda uzun uzun yazmıştım, kısaca yazayım. Ateşleme bobini sorunu, otomatik vitesde bir sensör, hız gösterge külahının kopması-çıkması, sunroof ayaklarındaki sorun, sunroof döşemesindeki sorun, farın su alarak xenonun patlaması vs vs...

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Bir tanıdıgım 2005 1,6 16v dynamique lpg li 68 binde araç hb ama adam bakımlarını zamanında yaptırıyordu. Arabanın üstüne titriyo gibi bişey :) Ev alcagi için satıyomuş 17,5 bin den almayi düşünüyorum ama daha öncedende yeni model aracım olmadıgı için servis bakımları ve çıkarcagı sorunlar beni korkutuyor. Zaten Türkiye yol şartlarıda malum... O yüzden sizlere ve sahiplerine danışmak istedim yorumlarınız benim için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi origo35 -- 12 Ekim 2010; 21:56:22 >

• kaçırma al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyata bu özellik ve bu model. düşünme ve al. almayacaksan bana telefonunu gönder ben alabilirim bende megane bakıyorum çünkü bu ara
  • Bugün görüştüm . Yarın buluşup arabayi üstüme alicam. Yorumlariniz için teşekkürler
  • hayırlı olsun dostum. darısı başıma
  • en sorunsuzları 2004 olanları diye duymuştum....
  • ben 2005 exception buldum 19500e. 78binde ve tek parça boyalı. araç çok temiz. sizce alınır mı?
  • expression mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metulen

ben 2005 exception buldum 19500e. 78binde ve tek parça boyalı. araç çok temiz. sizce alınır mı?

aksesuar ları neler ve lpg mevcutmu ?

ben megane yi baya bi araştırdım. Exception diger megane modellerine göre daha konforlu araç. Ama aile arabası olarak kullanmayi düşünüyorsan ben scenic tercih ederim. (şimdi dicen sen niye scenic almiyorsun diye :) Haklısın. Fakat bu megane uygun ve temiz oldugundan emin oldugum için aliyorum. Satan kişi ilk sahibi ve kullanma klavuzlari yedek kartı lastik degiştirme aparatları poşetindeymiş daha :) )
  • scenic te baktım merak etme ama onlar 21den başlıyor. temiz bir şey dediğinde 22 23 diye gidiyor. Aile aracına ihtiyacım yok. ben babam ve annem varız. araç benim olacak zaten. hb olması daha sportif geliyor bana. malum 147 bakan biriyim

Sunroof yok mercek far yok, bunun dışında full. yani dijital klima, park sensörü, deri döşeme + dynamic modelinde olan ne varsa. LPG de yok ama ben taktırcam. megane lar tasarruflu da olsa istanbulda benzinli araca binmek zor. Bu arada bu araçta çok temiz. tek parça lokal boyası ve ön koltuktaki deride hafif aşınma dışında sıfır görünümlü. yarın arayıp tekrar konuşmayı planlıyorum
  • 2005 17.5 BİNE ÇOK UYGUN AMA HUYLANDIRICI BİR FİYAT. TANIDIK OLDUĞU İÇİN Mİ İNDİRİM? İYİCE İNCELEYİN DERİM...
  • evet araç çok hesaplı, siz genede almadan bir gösterin. ben 19500e zor buldum
  • Bugün aracı test ettim ve aracin bana göre hic bir sorunu yok. Çok seri bütün özellikleri çalışıyor. Zaten satıcıda uzaktan bi akrabamız oluyor. Servise yarın baktırcam. Ama aracı 197 yaptim bugün ve çok hoşuma gitti diyebilirim :) Cam tavan yok benim ilgilendigimdede. Fakat 7 aylik atiker sırali sistem lpg takılı. Lpg sade 1,3 1,4 tl den hesapladıgımızda araba banada ucuz geldi. Fakat aracın sahibi kesinlikle büyük kazası olmadıgını ufak tefek srtünmelerden lokal boya oldugunu söyledi. Allah kısmet ederse yarından bi ustam var ona göstercem ve kısmetse üstüme alicam.

metulen inşallah hayırlısı olur Exception modelide güzel ısıtmalı koltuklar, sogutmalı torpido gibi diger modellere göre + larının oldugunu biliyorum. Aracı alırken kaza belasından sonra bana göre km sine bakmalısın. Yorgun bir arabaysa senin tatmin etmeyebilir. sahibinden.com da olsun araba.com da olsun Exception lar biraz pahalı. 19,5 Exception a göre bana ucuz geldi. Rent a car aracı felen olabilir. Dikkatli olmani öneririm. Tekrardan hayırlısı olsun. Herkese iyi forumlar..

• saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi origo35 -- 14 Ekim 2010; 17:11:50 >
  • Bugün aracı test ettim ve aracin bana göre hic bir sorunu yok. Çok seri bütün özellikleri çalışıyor. Zaten satıcıda uzaktan bi akrabamız oluyor. Servise yarın baktırcam. Ama aracı 197km/h yaptim bugün ve çok hoşuma gitti diyebilirim :) Cam tavan yok benim ilgilendigimdede. Fakat 7 aylik atiker sırali sistem lpg takılı. Lpg sade 1,3 1,4 tl den hesapladıgımızda araba banada ucuz geldi. Fakat aracın sahibi kesinlikle büyük kazası olmadıgını ufak tefek srtünmelerden lokal boya oldugunu söyledi. Allah kısmet ederse yarından bi ustam var ona göstercem ve kısmetse üstüme alicam.

metulen inşallah hayırlısı olur Exception modelide güzel ısıtmalı koltuklar, sogutmalı torpido gibi diger modellere göre + larının oldugunu biliyorum. Aracı alırken kaza belasından sonra bana göre km sine bakmalısın. Yorgun bir arabaysa senin tatmin etmeyebilir. sahibinden.com da olsun araba.com da olsun Exception lar biraz pahalı. 19,5 Exception a göre bana ucuz geldi. Rent a car aracı felen olabilir. Dikkatli olmani öneririm. Tekrardan hayırlısı olsun. Herkese iyi forumlar..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.