Şimdi Ara

Renault Megane 1.6 Busıness Euro5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Renaulta gittik. Megane hb bakmaya aracı inceledik begendik. Satıcıyla Oturup konustuk ellerinde 1 adet busıness manuel bir adette ext.otomatik kaldığını söyledi. Fiyat istediğimde sistemin olmadığını bakamadığını söyledi bizde kredi imkanlarını görüştük , kendimize uygun kredi yi araştrıp seçimimizi yaptık 18bin tl kredi çekicektik 24 ay 778tl (0.25 Faiz) 18bine nakit para ödeyebileceğimizi belirttik ve telefon numaramızı bırakıtık sistem gelince arayıp aracın fiyatını söyleyecelerdi. saat 17:30 civarı aradılar araca 36.400 tl fiyat söylediler trafik sigortası bizden . Acıkcası biraz fazla geldi bana, donanımsal acıdan fakir olan bi otomobile bu kadar para vermek [çelik jant ve sis farıda yok ] sizce bu fiyata alınabilir mi ? 5 seneye kadar binecez. ne yapacağımı şaşırdım. birde cruze bakalım dedik fakat yakıt ve kasanın agır olması sebebiyle güvenemiyorum. sizce ne yapmalıyım bu konularda bilgili arkadşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. 2.ele mi kaymalıyım. o paralara çok güzel arabalar var çünkü ...

• O paraya her zaman güzel arabalar var. Elinizde 60bin TL olsa gene ikinci elde güzel arabalar var mesela 320d alırsınız 2007 model falan ama sıfır Kia Ceed mi Opel Astra mı diye sorarsınız misal olarak. Sonuç olarak ikinci el bir araç olacak nasıl kullanıldığını bilmeyeceksiniz. Ben tanıdık olmadığı sürece 2. ele çok sıcak bakmam ki ben şahsen tanıdıktan aldım. En azından içiniz rahat ediyor. Ayrıca fiyat normal kredili olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 11 Aralık 2012; 20:00:39 >
  • Hocam o paraya 4000 daha ekleyip 1.6dizel 290nm tork bravo alirdim.hem yakit, hm performans konusunda sizi uzmez.

Donanim degil, araba alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam inanın üzerine ekleyebilsem alırız ama zaten krediyle denk getirmeye çalışıyoz. ikinci ele kayıcaz heralde sıfır hayalimiz bir başka bahara artık
  • MEgane da sıofır faiz vardı sanki...

Bir çok araçta 24 ay sıfır faiz var araştırın derim internet sitelerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

O paraya her zaman güzel arabalar var. Elinizde 60bin TL olsa gene ikinci elde güzel arabalar var mesela 320d alırsınız 2007 model falan ama sıfır Kia Ceed mi Opel Astra mı diye sorarsınız misal olarak. Sonuç olarak ikinci el bir araç olacak nasıl kullanıldığını bilmeyeceksiniz. Ben tanıdık olmadığı sürece 2. ele çok sıcak bakmam ki ben şahsen tanıdıktan aldım. En azından içiniz rahat ediyor. Ayrıca fiyat normal kredili olduğu için.

abi ne içtin ? 37ye çok diyen adama 60a araba tavsiye etmek nedir ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

O paraya her zaman güzel arabalar var. Elinizde 60bin TL olsa gene ikinci elde güzel arabalar var mesela 320d alırsınız 2007 model falan ama sıfır Kia Ceed mi Opel Astra mı diye sorarsınız misal olarak. Sonuç olarak ikinci el bir araç olacak nasıl kullanıldığını bilmeyeceksiniz. Ben tanıdık olmadığı sürece 2. ele çok sıcak bakmam ki ben şahsen tanıdıktan aldım. En azından içiniz rahat ediyor. Ayrıca fiyat normal kredili olduğu için.

Elinizde 60bin TL,

olsa
    olsa
    olsa
    olsa
    olsa
    olsa

gene ikinci elde güzel arabalar var mesela 320d alırsınız 2007 model falan ama sıfır Kia Ceed mi Opel Astra mı diye sorarsınız

misal
    misal
    misal

misal
    misal
    misal

olarak.

Ekleme: Misal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 11 Aralık 2012; 20:59:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLVO S60'A 1.6 DİZEL MOTOR...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dedem derdi hep olsay ile bulsa bir araya gelse vay arkadaş şimdi senin olsayla misalin ne işe yaradı konu sahibi muhattap temennimi istemiş senden sırf boş zamanınızda boş yere saçma mesajlar yazıp duruyvrsunuz ne gereği var şimdi ?
  • megane business 33.900 tl gözüküyor sitede
  • quote:

quote:

quote:

Elinizde 60bin TL,

olsa
    olsa
    olsa
    olsa
    olsa
    olsa

gene ikinci elde güzel arabalar var mesela 320d alırsınız 2007 model falan ama sıfır Kia Ceed mi Opel Astra mı diye sorarsınız

misal
    misal
    misal

misal
    misal
    misal

olarak.

Ekleme: Misal

adam senden temenni istemiş zaten var oluş aşamasında herşey yolunda olsaydı sende bu mesajı atmazdın

• quote:

Dedem derdi hep olsay ile bulsa bir araya gelse vay arkadaş şimdi senin olsayla misalin ne işe yaradı konu sahibi muhattap temennimi istemiş senden sırf boş zamanınızda boş yere saçma mesajlar yazıp duruyvrsunuz ne gereği var şimdi ?

quote:

adam senden temenni istemiş zaten var oluş aşamasında herşey yolunda olsaydı sende bu mesajı atmazdın

Adamın 37 bini var diyelim ki krediyle olan miktar. Bu miktar varken de bunu yaparsın 60bin de olsa aynı şeyi yaparsın dedim. Vay efendim olsaydı varsaydı kelime oyunu yapmaya gerek yok. Sen boş adamsan benim mesajım boş gelir.

Ekleme: Bu şahısa da gerekli tavsiyede bulundum. Tamamını okursan sevincem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 11 Aralık 2012; 21:17:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

megane business 33.900 tl gözüküyor sitede

Peşin fiyatlarıyla kredili fiyatları fark ediyor
  • quote:

quote:

öylede ne bileyim yılsonu diye o fiyata verirler gibime geliyordu.fazla iyimserim galiba

• quote:

quote:

quote:

öylede ne bileyim yılsonu diye o fiyata verirler gibime geliyordu.fazla iyimserim galiba

34bin TL nakit fiyatı taksitli fiyatı 36.5 diyelim. 2.5 bin TL fark var ki kredi koşullarında gayet normal hemde bu zamanda Çıkıp söylüyorlar ya yok sıfır faiz şu kadar diye Fiat özellikle. Pek öyle göründüğü gibi olmuyor çoğu zaman.

• quote:

quote:

Dedem derdi hep olsay ile bulsa bir araya gelse vay arkadaş şimdi senin olsayla misalin ne işe yaradı konu sahibi muhattap temennimi istemiş senden sırf boş zamanınızda boş yere saçma mesajlar yazıp duruyvrsunuz ne gereği var şimdi ?

quote:

Adamın 37 bini var diyelim ki krediyle olan miktar. Bu miktar varken de bunu yaparsın 60bin de olsa aynı şeyi yaparsın dedim. Vay efendim olsaydı varsaydı kelime oyunu yapmaya gerek yok. Sen boş adamsan benim mesajım boş gelir.

Yahu ne tavsiyesi bu pilav tarifi verseydin keşke daha mantıklı hiç değilsebir gün pilav yaparım diye bir yere not etmeye değer. megan elindeki para+kredi ile 37.000 demiş sen 60.000 3.25 tavsiye etmişsin

Birde şark kurnazlığı yapıyor akıllı bıdık neymiş;
    quote:

"Sen boş adamsan benim mesajım boş gelir."
    şartlamış uyanık seni güya kendmi savunma refleksimi kullanıp kendini sağlama alacak kurnaz senin bana iyi kötü bir şey yakıştırmış olman bana iyi veya kötü tesir edemez ama senin ne olduğun yaptığın yorumların ölçeğinde forum kullanıcıların malumudur zira tasviri kurallara uygun olmadığından ötürü senin hayal gücüne brakıyorum hadi git sen kumda oyna

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu ne tavsiyesi bu pilav tarifi verseydin keşke daha mantıklı hiç değilsebir gün pilav yaparım diye bir yere not etmeye değer. megan elindeki para+kredi ile 37.000 demiş sen 60.000 3.25 tavsiye etmişsin

Birde şark kurnazlığı yapıyor akıllı bıdık neymiş;
    quote:

"Sen boş adamsan benim mesajım boş gelir."
    şartlamış uyanık seni güya kendmi savunma refleksimi kullanıp kendini sağlama alacak kurnaz senin bana iyi kötü bir şey yakıştırmış olman bana iyi veya kötü tesir edemez ama senin ne olduğun yaptığın yorumların ölçeğinde forum kullanıcıların malumudur zira tasviri kurallara uygun olmadığından ötürü senin hayal gücüne brakıyorum hadi git sen kumda oyna

O kadar yazı yazmana gerek yoktu ben ikili tartışmaları 2 alıntıdan fazla uzatmam. Peki der geçerim.

• quote:

O kadar yazı yazmana gerek yoktu ben ikili tartışmaları 2 alıntıdan fazla uzatmam. Peki der geçerim.

Yazı yazmamın sebebi paşa gönlüm öyle istedi sana veya yazdıklarına verdiğim bir değer yok ortada yine yazdığıma bakıp kendini önemsemeni 1. iken 2. zannetmeni zinhar istemem doğrusu 37 megan isteyen adama 60 3 tavsiye ettikten sonra blocklamaya bile değe bulmadım o derece
  • İyi de, Cruze'u yakıtı konusunda dehşete düşülecek bir durum yok.. Almaya niyetlendiğiniz Megane'dan, karma tüketimde 0,1 lt az yakıyor bu araç. O yüzden Cruze'u inceleyin derim. LPG+ 60.000-80.000 arasında çelik sübapla işi rayına oturtursunuz.

Ama 34.000 bareminde alabileceğiniz güzel dizeller de yok değil. Uzun vadeli kullanacaksanız, -yaptığınız kilometreye de bağlı olarak- dizel almanız daha uygun olur gibime geliyor.

• peşin fiyatıyla kredili fiyatı ayrıymış da neymiş. milleti alanen kandırmadır bu. bi tarafınız yiyorsa peşin fiyatından yap bakalım %0 faizli 20 bin lira? alacağı faizi zaten arabanın üstüne koyup satıyor yüzde 0 veriyoruz diye. he anam he...
  • quote:

quote:

Yazı yazmamın sebebi paşa gönlüm öyle istedi sana veya yazdıklarına verdiğim bir değer yok ortada yine yazdığıma bakıp kendini önemsemeni 1. iken 2. zannetmeni zinhar istemem doğrusu 37 megan isteyen adama 60 3 tavsiye ettikten sonra blocklamaya bile değe bulmadım o derece

Ben tavsiye vermedim. Anlaştık? Haydi iyi akşamlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.