|
Bu araca direksiyon elden kaçıyor, aşırı yumuşak ve hissiz, araba şehir içi hızlarında bile güven vermiyor, kasisden geçerken gezme yapıyor ve daha sayamadığım birçok saçma sapan ve yalan dolan olan olarak yapılan yorumlardan dolayı arabayı almaya korktum ve gerçekten araçtan korkar oldum taa ki aracı alana kadar 2013 model expression 1.5dci manual 137.000km de bir latitude aldım. Almayı düşünen herkese tavsiye ederim yazılan palavra yorumlara kimse kanmasın. Aracın yol tutuşundan bahsedicek olursam aracın önü gerçekten aşırı dirayetli kafadan kayma asla yaşamadım 190 200 virajada girdim aracı 120 150 gibi hızlarda sağdan solada attım 100 110la tatlı trafikte makasa da girdim hiçbir şekilde üzmüyor araç. Fakat aracın arkasının dirayeti için malesef aynı şeyi söyleyemicem normal bir şekilde 190 200le viraja girdiğimizde yada normal bir şekilde soldan sağa hareket ettiğimizde asla bir sıkıntı çıkarmıyor fakat ani direksiyom manevralarında ki bu yüksek hızda bile olmayabiliyor bazen yani arabanın ARKASINI KAYDIRMAK İSTEDİĞİMİZDE çok rahay bir şekilde arkadan açılıyor araba ama kesinlikle virajlarda veya sportif kullanımda üzmüyor sadece istediğimiz zaman gerçekten çok kolay kayıyor aracın arkası. Ve ikinci ve son dezavantaj olarak aracın ıslak ve bozuk yolu sevmediğini söyleyebilirim ben megane 2 den geçtim latitude a ıslak zemin ve bozuk yol performansını kıyaslarsam megane 2 daha iyi diyebilirim bunun nedeni de aracın burnunun çok uzun oluşu ve ön panel demiri ile tampon arasındaki boşluğa su birikintisinden geçerken dolan suyun aracı oynatması diyebilirim almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim araç çok iyi yol tutuyor çok uzun olmasına rağmen manevralarda çok kıvrak da olabikiyor benim düşünceme ve deneyimime göre mükemmel bir araç. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt