Şimdi Ara

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>> (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.960
Cevap
68
Favori
542.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: apeksss

quote:

Orijinalden alıntı: elkin

Mesajınız için teşekkürler aslında latitude almak aklımda yoktu sport tourer denemiştim test sürüşüne de çıkınca kullanıcı bir arkadaşımda memmundu zaten teknoloji paketli fiyatı 59.000 bine aldım 2011 Ekimde Privilege modelinde bana cant farkı var ksenon var ve parfüm özelliği var dediler oğlum allerjik astım olduğu için çok ilgimi çekmedi.Takacak olan renault orjinal olacak olumsuz yanı sadece şu alt kısımda diz kısmında sanırım sensörü açma kapatma düğmesi konulacakmış mikrofon özelliği ve trafikte dur kalklarda ötmemesi için uzun yıllar kullancağım için taktırayım diyorum nereye parkedersek aracımız uzun yakın, sıfır park etmek gerekiyor cam kapatmadan arkadaşlarda araca biniyor az da olsa açık kalıyor camım.

hocam şimdi, bizim araçlarda arka park sensörü çok düzgün şekilde takılmış, dışarı taşma gibi bir olayı yok, estetik açısından da güzel duruyor, bu önlere nasıl takacaklar merak ediyorum

aynı arkadaki sensörler gibi mi olucak, yaptırınca resim çekebilme imkanınız olabilir mi, nerede hangi serviste yaptıracaksınız, işçilikte çok önemli burada, kablo çekilecek sonuçta

Resim güzel olmuş Metin abi, Safa hocam inegölden geçerken beklerim mutlaka, havalar düzelsin, bursa buluşması yapacağız değil mi?

Yavuz kardeşim,

Allah nasip ederse önümüzdeki ay buluşma olsun olmasın ben bir Bursa yapacağım ve geçerken sana da uğrarım. Nasıl olsa Eskişehir - Bursa yolu senin oradan geçiyor. :))

Bu arada resimde soldaki araba benimki. Ve gördüğünüz üzere Safa'nın arabasına nazaran epeyce kirli. Ama inanın ki hiç adetim değil kirli arabaya binmek ama maalesef 3 günde oldu bu. Yani Pazartesi arabamı yıkattım, o akşam kar yağdı ve ertesi gün kar, resmen çamur gibi oldu. Karın o halini hiç sevmiyorum. Kirli, yağlı bir hale geliyor. Sonrası o kar havaların yumuşaması ile dün erimeye ve bugün de resmen çamurlu su haline geldi ve böyle olunca benim Latitud de nasibini aldı :) Ama Allah nasip ederse yarın yıkatacağım.

Yalnız arkadaşlar, Eskişehir'de ilk defa böyle arka arkaya 2 Latitude dolaştık. Eğer daha zaman olsaydı ve Baykun rumuzlu yine Eskişehir'den Yusuf kardeşimiz de aramızda olsaydı 3 araba arka arkaya güzel bir görüntü verirdik. :)

Heeee unuttum. Safa ile yemek yerken bir dolu başladı :))) Resmen fırtınalı yağmur gibi dolu yağmaya başladı. Yaklaşık olarak yere 55-60 derece açıyla iniyordu. Ve yemek yediğimiz yerde kapalı alan yoktu. Ben arabalarımızın yakınıdaki büyük bir ağacın altına koyalım dedim. Gerçi hiç yaprağı yoktu ama en azından korur dedim. Fakat Safa daha dikkatli çıktı ve abi şu binanın yanına koyalım çünkü yağdığı açıya göre onun yan tarafı jısmen korunaklı dedi. Ve hemen çıkyık arabaları karşımızdaki binanın yan duvarına arka arkaya park ettik. Restauranttan, bizden başka çıkıp arabasını çeken olmadı. Ve Safa ile gülüştük, bizim arabamız kıymetli dedik :)))

Velhasılı arkadaşlar eğer dolu az daha büyük yağsaydı az önce yukarıda paylaştığım resmin yerine başka bir resim olabilirdi Allah korusun...

• quote:

Merhaba arkadaşlar Ankara Dikmenden yazıyorum. Aracım Latitude Experession (25 Ekimde ) aldım.Aracım 3500 km de bu güne kadar herhangibi bir şikayet yaşamadım.
    Sormak istediğim parkta sıkıntı yaşamıyorum fakat araç uzun olduğu için park ettiğim yerlerde sıfır yaklaşmak gerekiyor.
    Önlere park sensörü taktıracağımvecamlar açıkken kumandayla kapatılmasını istiyorum 4 cam için nödül taktıracağım alarm dahil renault yapacak kumandaya yükleyecekler 600 TL istiyorlar .Önerileriniz ve dediklerimi yaptıran arkadaş lar varmı aracımı uzun yıllar kullanacağım önerilerinizi bekliyorum.

Değerli kardeşim, aracınız hayırlı olsun. Rabbim kazasız, belasız nice keyifli sürüşler ve aracınızla nice güzel seyahatlar nasip eylesin...

Ben de Eskişehir'deyim ve eğer Ankara'ya yolum düşerse yada sizin Eskişehir'e yolunuz düşerse mutlaka görüşelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: tomkedi

quote:

Merhaba arkadaşlar Ankara Dikmenden yazıyorum. Aracım Latitude Experession (25 Ekimde ) aldım.Aracım 3500 km de bu güne kadar herhangibi bir şikayet yaşamadım.
    Sormak istediğim parkta sıkıntı yaşamıyorum fakat araç uzun olduğu için park ettiğim yerlerde sıfır yaklaşmak gerekiyor.
    Önlere park sensörü taktıracağımvecamlar açıkken kumandayla kapatılmasını istiyorum 4 cam için nödül taktıracağım alarm dahil renault yapacak kumandaya yükleyecekler 600 TL istiyorlar .Önerileriniz ve dediklerimi yaptıran arkadaş lar varmı aracımı uzun yıllar kullanacağım önerilerinizi bekliyorum.

Değerli kardeşim, aracınız hayırlı olsun. Rabbim kazasız, belasız nice keyifli sürüşler ve aracınızla nice güzel seyahatlar nasip eylesin...

Ben de Eskişehir'deyim ve eğer Ankara'ya yolum düşerse yada sizin Eskişehir'e yolunuz düşerse mutlaka görüşelim...

Alıntıları Göster
    LTT sahibi değilim,

Megane aracım var, servis her gittiğimde LTT yi test ediyorum, bayi büyük olduğu için baya bir satış temsilcisi var her seferinde farklı birine gidiyorum ve test sürüşü yapıyorum yakında beni ordan kovabilirler yada test kotanızı doldurdunuz diyebilirer

LTT ilk test ettiğimde bende oldukça olumsuz bir etki bırakmıştı ve bunu forumdada belirtmiştim, özellikle savrulma konusunda bende savruluyor arkasını toplamıyor şeklinde yorumlar yapmıştım, LTT defalarca test ettikten ve hep aynı yolda test ettikten sonra bende şunun farkına vardım,

Sıcak asfaltta bile viraja sert girsem araç biraz fazla yatıyor bana göre ve sanki araç yoldan çıkacakmış gibi bir his veriyor, budurum ilk zamanlarda güvensizlik veriyor ama heyecan yapmayıp yola devam ederseniz bir sorun olmuyor

Bozuk yolda ilerliyorsanız virajada biraz sert girince aracın arkası savruluyor gibi hissediyorsunuz ama savrulmuyor sadece bu hissi veriyor.

ilk zamanlar satış temsilcisine şunu demiştim. Araç güzel ama bana güven vermiyor, şuan LTT sahibi olmasam bile aracı test ede ede alıştım savrulma hissi oluyor ama bunun sadece bir his olduğunu aracın savrulmadığını düşünerek yola devam ediyorum

Fakat bu yinede çözüm değil, olurda bir gün araç gerçekten savrulursa ve bu sadece bir his diyip devam edersem kaza yapma ihtimalim büyük gibi geliyor.

• quote:

Ankara Neziroğlu renault ta takılacak fiyat olarak 650 dediler Ben 500 dedim fakat sanırım 600 de anlaşacağız.

Alarm + 4 cam modül (4 Cam kaldırma)+ ön park sensörü

Alarmı kumandaya tanıtacaklar

Fiyat pekte makul degil yapılan işe göre biraz fazla camları anahtarla kapatma olayı bir yazılım sadece önceki VW aracımızda yolda giderken kapıların otomatik kitlemesi için anahtarı servise bıraktık ve ücretsiz olarak bu uygulamayı yaptırlar . park sensörüne dikkat ediniz aracınız ön tampon renginde degilse bence hiç taktırmayın bana kalırsa taktırmanıza degmez ön için öterek adamı çok telaşlandırıyor tabi karar sizin Benim aracta ön park sensörleri iptal çok gereksiz yerlere Dıttt sesi çıkartıp rahatsız ediyor faydası yokmu var elbet ama bana pek lazım olmuyor ...

Tavsiyem sıfır aracınızın orasını burasını elletmeyin servise hala çogu serviste aracımızın parçları nasıl sökülüyor bilinmiyor pata küte çıkartıyorlaar...

Bu arada sizide listemize ekliyorum . ilerdeki organizasyonlarda sizide aramızda görmek isteriz
    Bu arada sizinle irtibata gecebilecegimiz bir telefon numarasıda PM den yollarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 27 Ocak 2012; 12:16:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: garfield28

Savruldu diyen oldu mu acaba ? LTT savruldu diyen birisi var da ben mi gözden kaçırdım acaba ???

Önceki mesajlarda savruluyor diye bir çok konu geçtigi için arkadaş ordan söylemiş olabilir bu arada sizde Latitude sahibisiniz galiba bundan sonra sizleride bol bol aramızda görmek isteriz :)

Orijinalden alıntı: tomkedi

Sevgili dostlar Latitude Cumhuriyeti'ne hayırlı akşamlar diliyorum :))

smrc
    Safa kardeşim bugün Eskişehir'deydi. Gerçi çok fazla vaktimiz olmadı ama buluştuk, yemek yedik, şehirde bir adres ararken biraz turladık ve sonra kendisini yolcu ettim. Bu arada anımız olsun diye de bir fotoğraf çektik. Şimdi onu sizlerle paylaşıyorum. Forumdaki diğer konularla ilgili geç saatte yazmak dileğiyle şimdilik Allah'a emanet olun dostlar...

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>>

Oh Ohh maşallah keyifler yerinde abi

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat:_19

selamlar..
    ilk gun için kesin cümleler kurmak istemedim fakat dün aracı yaklaşık 150km kadar daha kullanma fırsatım oldu..aracı kullandığım yolda bu hiisi yasatması gereken bir yoldu söyle söyliyeyim ayarlar yapıldiğindan beri aracın verdiği kayma hissini kesinlikle bir daha yaşamadım..REnaultun yaptığı ayarlar işe yaramış gibi görünüyor :))aracın sürüşü oldukça keyif veriyor arkadaşlar yol tutuşu gerçekten mükemmel direksiyon hareketlerine çok net tepkiler veriyor

ayrıca arkadaslar aracı kullandıkça daha detaylı olarak huyunu suyunu öğreniyorum..aracın süspansiyon ayarlarında arka kısım benim sevmediğim derecede sert tasarlanmış opel vari bir yapısı var..belkide yol tutuş konusunda artı katıyordur ama ne bileyim ben biraz daha yumuşak olur diye düşünmüştüm..aracın ön amortisörleri ise gerçekten mükemmel mersedes vari bir sönümleme yeteneği var ön kısım kasisleri hiç hiissettirmiyor desem yeridir :)

fransa konusuna gelirsem ben zaten eskıden beri fransızları sevmezdım ozellıkle son olaylardan sonra daha da ıgretı duyuyorum ...su an 3 adet ranault marka aracımız var ha dersenızkı neden renault aldın tekrar ınanın bende cevabını bılmıyorum :S hem renaulttan sıkıntı yasamadık hemde satıs pazarlama olsun mudurlerı olsun cok ılgılıler akraba gıbı davranıyorlar ınsana sanırım bu sebeblerden dolayı yıne reno yıne reno oldu..
    fakat bundan sonra fransız arac almam gıbı gelıyor ama buyuk konusmamak lazım..fakat yınede hıcbır zaman fransızlar gozumde eskısı gıbı olmayacak buna emınım:)
    iyi forumlar..

Abi bu konuyla ilgili daha detyalı bilgi bekliyorum senden olmadı araclarımıza spor yay takalım 3.5 yada 5 cm lik kökten çözüm olur piyasada araştırdım fakat bizim araclar için daha spor yay yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

LTT sahibi değilim,

Megane aracım var, servis her gittiğimde LTT yi test ediyorum, bayi büyük olduğu için baya bir satış temsilcisi var her seferinde farklı birine gidiyorum ve test sürüşü yapıyorum yakında beni ordan kovabilirler yada test kotanızı doldurdunuz diyebilirer

LTT ilk test ettiğimde bende oldukça olumsuz bir etki bırakmıştı ve bunu forumdada belirtmiştim, özellikle savrulma konusunda bende savruluyor arkasını toplamıyor şeklinde yorumlar yapmıştım, LTT defalarca test ettikten ve hep aynı yolda test ettikten sonra bende şunun farkına vardım,

Sıcak asfaltta bile viraja sert girsem araç biraz fazla yatıyor bana göre ve sanki araç yoldan çıkacakmış gibi bir his veriyor, budurum ilk zamanlarda güvensizlik veriyor ama heyecan yapmayıp yola devam ederseniz bir sorun olmuyor

Bozuk yolda ilerliyorsanız virajada biraz sert girince aracın arkası savruluyor gibi hissediyorsunuz ama savrulmuyor sadece bu hissi veriyor.

ilk zamanlar satış temsilcisine şunu demiştim. Araç güzel ama bana güven vermiyor, şuan LTT sahibi olmasam bile aracı test ede ede alıştım savrulma hissi oluyor ama bunun sadece bir his olduğunu aracın savrulmadığını düşünerek yola devam ediyorum

Fakat bu yinede çözüm değil, olurda bir gün araç gerçekten savrulursa ve bu sadece bir his diyip devam edersem kaza yapma ihtimalim büyük gibi geliyor.

Hisden öteye gitçegini tahmin etmiyorum. ama o hisside yaşatmaması lazım bize benim tek şikayetim sert + gazlı virajlara girince direksiyon çok titriyor ve arac önden kaymada bulunuyor, gazdan çekince rotasını topluyor ama yapmaması lazım ..

• quote:

Ankara Neziroğlu renault ta takılacak fiyat olarak 650 dediler Ben 500 dedim fakat sanırım 600 de anlaşacağız.

Ön park sensörü için bir noktaya değinmek istiyorum,

Bir tanıdığımızda farklı marka model araç vardı, aracın orjinalinde arkada sensör vardı ama önde yoktu

Önlere park sensörü takıldı ama büyük bir sorun vardı,

Ön sönser sürekli aktifdi,

Trafik ışıklarında öndeki araca yaklaştığınız zaman sensör ötmeye başlıyordu ve durduramıyordunuz, ötmemesi için önde araca 1 metreden daha uzun ara bırakmanız gerekiyordu.

Hadi ışıklar neyse geride durursunuz ama, kışın önde giden araçtan sıçrayan çamur su karışımı tam sensörün üstüne gelirse sürekli biiiip sesini duyuyorsunuz ve inip sensörü temizlemeniz gerekiyor.

Açıkçası LTT de sensör sistemi nasıl çalışıyor bilmiyorum,

Ailede bulunan passat da ön arka park sensörü var sensörler iki şekilde çalışıyor,

1- geri vitese takıyorsunuz hem arka hem ön çalışmaya başlıyor,
    2- diyelimki düz geldiniz örneğin bir otoparka, ve geri vites takmanızı gerektiren bir durum yok, vitesin yanındaki düğmeye basıyorsunuz ve park sensörleri devreye giriyor.

Eğer servis bunu ayarlamazsa sürekli öten sensör can sıkıcı olabilir.

• quote:

quote:

Ön park sensörü için bir noktaya değinmek istiyorum,

Bir tanıdığımızda farklı marka model araç vardı, aracın orjinalinde arkada sensör vardı ama önde yoktu

Önlere park sensörü takıldı ama büyük bir sorun vardı,

Ön sönser sürekli aktifdi,

Trafik ışıklarında öndeki araca yaklaştığınız zaman sensör ötmeye başlıyordu ve durduramıyordunuz, ötmemesi için önde araca 1 metreden daha uzun ara bırakmanız gerekiyordu.

Hadi ışıklar neyse geride durursunuz ama, kışın önde giden araçtan sıçrayan çamur su karışımı tam sensörün üstüne gelirse sürekli biiiip sesini duyuyorsunuz ve inip sensörü temizlemeniz gerekiyor.

Açıkçası LTT de sensör sistemi nasıl çalışıyor bilmiyorum,

Ailede bulunan passat da ön arka park sensörü var sensörler iki şekilde çalışıyor,

1- geri vitese takıyorsunuz hem arka hem ön çalışmaya başlıyor,
    2- diyelimki düz geldiniz örneğin bir otoparka, ve geri vites takmanızı gerektiren bir durum yok, vitesin yanındaki düğmeye basıyorsunuz ve park sensörleri devreye giriyor.

Eğer servis bunu ayarlamazsa sürekli öten sensör can sıkıcı olabilir.

LTT 15 km hızın altında devreye giriyor fakat ön sensörler trafikte rahatsız etmiyor . ön sansör 2 şekilde algılama yapıyor hassas ve normal

hassas geri vitese takıp tekrar 1. vites aldıgınızda hassas modda ver her şeye ötebiliyor
    normal ise norma yolda ilerlerken öndeki araca yaklaştınız öle bip bip diye ötmüyor en son kademeye gelince DITT diye uyarıyor zaten o şekilde kimse önceki aracın dibine girmez :)

Dediklerinize katılıyorum sonradan takılanlar her şeye ötçek ve bir süre sonra adamı taktırdıgına pişman etçek :)) Fakat şöyle bir durumda var bizim araclarda ön park sensörü için alt yapı var eger servis güzel bir uygulama yapıp sensörleri aracının beyinine okutup yol PC sinden açıp kapatma özelligi sunarsa çok çok süper olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

LTT sahibi değilim,

Hisden öteye gitçegini tahmin etmiyorum. ama o hisside yaşatmaması lazım bize benim tek şikayetim sert + gazlı virajlara girince direksiyon çok titriyor ve arac önden kaymada bulunuyor, gazdan çekince rotasını topluyor ama yapmaması lazım ..

Önden kayma sorunu torku yüksek ve önden çekişli araçların neredeyse tamamında oluşan bir durumdur, hatta zaman zaman kalkışlarda dahi bu durumu yaşamanız olasıdır. Bu durum Auidi içinde Ford içinde Opel içinde Citroen içinde geçerli.
    PS = Araçta giderken savrulma kayma vs her ne yaşarsanız yaşayın unutmayın kı soruna ne yol açtı ise tam tersini yaparak sorundan kurtulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEPHAISTOS

quote:

quote:

LTT sahibi değilim,

Önden kayma sorunu torku yüksek ve önden çekişli araçların neredeyse tamamında oluşan bir durumdur, hatta zaman zaman kalkışlarda dahi bu durumu yaşamanız olasıdır. Bu durum Auidi içinde Ford içinde Opel içinde Citroen içinde geçerli.
    PS = Araçta giderken savrulma kayma vs her ne yaşarsanız yaşayın unutmayın kı soruna ne yol açtı ise tam tersini yaparak sorundan kurtulursunuz.

Alıntıları Göster
    yek_ka kardeşim tuning işlemin hayırlı olsun öncelikle. Benim merak ettiğim bu işlem sonrası araç garanti kapsamında kalırmı,anlaşılabilir bir uygulamamı bu?? sonra servise gidince motorla ilgili olası bir sorunda aracınızın yazılımında oynama yapılmış falan denilebilirmi??

• Orijinalden alıntı: HEPHAISTOS

Agırılık merkezi ile olmasın abi focusta kullandım aynı yerde LTT önden kaymada bulundugu yerde focus la daha sert ve gazlı girmeme ragmen arka tarafını saldı ....

Orijinalden alıntı: senechaux

yek_ka kardeşim tuning işlemin hayırlı olsun öncelikle. Benim merak ettiğim bu işlem sonrası araç garanti kapsamında kalırmı,anlaşılabilir bir uygulamamı bu?? sonra servise gidince motorla ilgili olası bir sorunda aracınızın yazılımında oynama yapılmış falan denilebilirmi??

Servisin anlaması çok zordur anlaması için ECU bilgilerine girmesi lazım buda servislerin kolay kolay bakmak istiyecekleri bir olay degil servis anlarsa heralde garantiden çıkıyor ama motorla ilgili bir arıza çıkartması halinde 5 dk orj. yazılımına döndürülüyor arac.

Şiddetle tavsiye ederim abi hatta yaptırdıgım yerle görüşüp sizin için izmirdeki bayiyle irtibata gecebilirler.

Orijinalden alıntı: HEPHAISTOS

Agırılık merkezi ile olmasın abi focusta kullandım aynı yerde LTT önden kaymada bulundugu yerde focus la daha sert ve gazlı girmeme ragmen arka tarafını saldı ....

O kaymanın o kadar cesıtlı sebeplerı olabilirki benım bahsettıgım genel tavrıdır onden cekıslı araçların. Ona bakarsanız takılan lastıgın cinsi kalitesi bile olüm ile yaşam arası fark oluşturabılecek durumdadır. Ha elbetteki ağırlık merkezının dagılımı çok onemli bu inkar edilemez önden çekişli araçlarda zaten asıl sorun orda, motor onde, aktarma organları onde ve on akslara düşen yük çok fazla, Mercedes ya da BMW gibi arkadan çekişli araçlar virajlarda bu yüzden daha dengeli.

• quote:

quote:

Servisin anlaması çok zordur anlaması için ECU bilgilerine girmesi lazım buda servislerin kolay kolay bakmak istiyecekleri bir olay degil servis anlarsa heralde garantiden çıkıyor ama motorla ilgili bir arıza çıkartması halinde 5 dk orj. yazılımına döndürülüyor arac.

Şiddetle tavsiye ederim abi hatta yaptırdıgım yerle görüşüp sizin için izmirdeki bayiyle irtibata gecebilirler.

kardeşim sen biraz daha kilometre yap iyice test et ondan sonra ben gündeme alayim bu konuyu, nedense temkinliyim bi olaya karşı

• quote:

quote:

quote:

kardeşim sen biraz daha kilometre yap iyice test et ondan sonra ben gündeme alayim bu konuyu, nedense temkinliyim bi olaya karşı

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar Ankara Neziroğlu Renault ile görüştüm Renault Latıtude Experression aracıma takılacak PARK SENSÖRÜ ,ALARM,ve CAM MODÜLÜNÜN MARKASI markası CenmaX
    Soran arkadaşım vardı park sensörünü beyne işleyemiyorlar .Takılacak malzeme orjinal diyorlar yanlız Cenmax ı aradım bu araçlara cam modülü olmuyor dediler Ranault Neziroğlu aksesusuar bölumü oluyor dedi modül cenmax a takılmış duster rın arka camlara çevirmeli olmayacak şeye olur demeyiz diyorlar
    Camdan vazmı geçsem sadece ön sensörü mü taktırsam orjinal ama 1 mm dışarda olacak diyorlar komple hepsi 600 TL üç taksit, 2 yıl garantili olacak yorumlarınızı beklyorum.sadece park sensörü 180 TL

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasankcr

yek-ka rumuzlu arkadaşım güneşlideyim,

yakıt ortalaması 8.9 evet ve ağresif kullanmıyorum demek istemiştim:)

şehir içinde bir depoyla malesef 650-en fazla 700 km gidebiliyorum.bunu biraz sebebi,
    araba genelde güneşli-halkalı arası 5-6 km gidip geliyor çoğu zaman.
    bununla alakalı ama yinede oratlama bana biraz yüksek geldi? 9000 km nin 4000 kmsini şehirler arası yaptım tabi.
    yarın izmire gidiyorum bakalım dönünce ortalamam ile ilgili buraya yine yazarım.
    şehirler arası -şehir içi 1 depoyla kaç km gidiyosunuz arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.

ayrıca kapı kollarının kapak tarafı üstten soyulmaya başlamış iki tanesi servis siparişini verdi değiştiricek.

herkese kazasız belasız günler.

650 -700 km cidden çok yakıyor sizin aracınız abi benm ort 7.1 oda 125 ps arac ve deli gibi zorluyorum. genelde normal kullanımda 850 900 km de ışık yakıyor arac

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar izmir -istanbul yakıt tüketiminden dönünce bahsedeceğimi söylemiştim daha önce..

şehir içi yakıt tüketimi ile ilgili 8.9 un altına düşmeyen ortalamamı izmir-istanbul arası sıfırladım.

depoyu ağzına kadar doldurdum ve yola cıktım..giderken (pazartesi )günlük güneşlik bi hava vardı ama dönerken (cuma)kar-üzerinde geldi araç...

ortalamam giderken 110-120 hızla 4.6-4.8 gösteriyordu son 150-200 km biraz gaza yüklendim vardığımda ortalamam 5.0 dı.

neyse uzatmayayım şehir içinde kısa mesafe git gel yaklaşık 100 km yaptım ve 500 km de dönüşte yaptım

bir depo ile 1100 km de kırmızı yandı. ortalama şu anda 5.6 ve depoyu tekrar fullediğimde kalan yakıt 1850-1900 km gösteriyordu:)

dönünce fark ettim giderken yağ göstergesi 1 eksik yanıyodu döndüğümde 3 kademe azalmış? araç tam 10.000 de şu an ve ben gitmeden önce bahsetmiştim servise 3 saat bıraktığımı yağını tamamlayın demiş olmama rağmen bakmamışlar bile...

bu arada cuma günü karlı -yağışlı havada ilk kez uzun yolda kullandım..yol tutuşu konusunda arabamı bir kez daha sevdim..

herkese kazasız belasız huzurlu günler diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasankcr

Evet arkadaşlar izmir -istanbul yakıt tüketiminden dönünce bahsedeceğimi söylemiştim daha önce..

şehir içi yakıt tüketimi ile ilgili 8.9 un altına düşmeyen ortalamamı izmir-istanbul arası sıfırladım.

depoyu ağzına kadar doldurdum ve yola cıktım..giderken (pazartesi )günlük güneşlik bi hava vardı ama dönerken (cuma)kar-üzerinde geldi araç...

ortalamam giderken 110-120 hızla 4.6-4.8 gösteriyordu son 150-200 km biraz gaza yüklendim vardığımda ortalamam 5.0 dı.

neyse uzatmayayım şehir içinde kısa mesafe git gel yaklaşık 100 km yaptım ve 500 km de dönüşte yaptım

bir depo ile 1100 km de kırmızı yandı. ortalama şu anda 5.6 ve depoyu tekrar fullediğimde kalan yakıt 1850-1900 km gösteriyordu:)

dönünce fark ettim giderken yağ göstergesi 1 eksik yanıyodu döndüğümde 3 kademe azalmış? araç tam 10.000 de şu an ve ben gitmeden önce bahsetmiştim servise 3 saat bıraktığımı yağını tamamlayın demiş olmama rağmen bakmamışlar bile...

bu arada cuma günü karlı -yağışlı havada ilk kez uzun yolda kullandım..yol tutuşu konusunda arabamı bir kez daha sevdim..

herkese kazasız belasız huzurlu günler diliyorum.

Alıntıları Göster
    Deri koltukların üzerine bir şey koyuyor musunuz otururken iz olmasın diye? Benim mavi kotlar hep boyuyor koltuğu, elimde deri temizleme kremi ile sürekli koltuk silmekten bıktım. Bunun için şık çözümlere ihtiyacım var.

Yunus Emre' nin önceki fotoğraflara baktım, kare halı parçası koymuş. Ancak en çok boyanan yer koltuk kenarlarındaki yüksek kısımlar. İnip binerken sürtümeden dolayı çok boyanıyorlar. Bej renk deri koltuğun üzerine bir şey koyup güzelliği bozmamak geçiyor gönlümden ancak diğer taraftan da boyanmış koltuk silmekten sıkıldım. Perdeciye gidip bej rengi tül falan mı kestirsem diye düşünüyorum. Executive araç sahiplerinin ortak problemi olabileceğinden buraya da yazıp ortak bir beyin fırtınası yapalım istedim.

Selamlar & saygılar
    Burak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeliTeknik -- 28 Ocak 2012; 18:18:18 >

• quote:

quote:

quote:

Abi yaptırdıgım yer 6. LTT nü yapmıştı benim aracla ve 10 bn 15 bn 20 bn devirip servise giden bile olmuş . bir sorun olcagını düşünmeden bizde yaptırdık :))

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.