Şimdi Ara

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>> (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.960
Cevap
68
Favori
543.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: HEPHAISTOS

Yok be Yunus'um o surate cıkmak 190 Nm ıle cok kolay degıl 140 HP ama tork yetmıyor o sürati cevirmeye yükte çıkartmak zor o sürate gercı hıc kullanmadım 1.6 110 lugunu kullandım da o aracla 200 gormek bıle delı cesaretı ıstıyor bana gore.

Tork 190 mıydı. Hiç incelemedim. Allahtan TR'ye çok gelmedi bunlardan.

Orijinalden alıntı: kandemir5353

quote:

Orijinalden alıntı: em_do

quote:

ÜSTLERDE BAHSEDİLEN BİR KONU İLE İLGİLİ CEVABIMI SÖYLEYEYİM . BENDEDE 1,5 LİK FUL PAKET LTT VAR. 200 DE HIZI KESİYORDU AŞAĞI YUKARI. TANIDIK Bİ SERVİSE GİTTİM ADAM BİLGİSAYARA BAĞLADI BİŞEY YAPTI ŞİMDİ 255 E KADAR VURDUM. DAHADA YAPARMI YAPAMAZ MI BİLEMEM. ARKADAŞ 2,0 LİĞEDE AYNI SORUNU YAŞADI 220 DE KİTLİYODU ONADA SERVİSE GİT OLUYO DEDİM. GİTTİ SİLDİRDİ BEYİNDEN. RİZEYE GİDERKEN 277 YAPTI.

kardeş hangi motorla yaptın 255 i bugatti motoruylamı. atılır ama bu kadarı atılmaz herhalde. bizde latitude kullanıcısıyız..

belkide devir sona vurmuştur yaptığımda. bugatti motoru zanneden lardeş hayır renault 2,0 motorla yaptım. her neyse boşver artık. kaç yaptım ettim.

ya rfakesin ya yaşın küçük yada araba konusunda bilgili değilsin. sonuçta ltd kaç yapacağı belli ferrari değil bunlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: em_do

quote:

ÜSTLERDE BAHSEDİLEN BİR KONU İLE İLGİLİ CEVABIMI SÖYLEYEYİM . BENDEDE 1,5 LİK FUL PAKET LTT VAR. 200 DE HIZI KESİYORDU AŞAĞI YUKARI. TANIDIK Bİ SERVİSE GİTTİM ADAM BİLGİSAYARA BAĞLADI BİŞEY YAPTI ŞİMDİ 255 E KADAR VURDUM. DAHADA YAPARMI YAPAMAZ MI BİLEMEM. ARKADAŞ 2,0 LİĞEDE AYNI SORUNU YAŞADI 220 DE KİTLİYODU ONADA SERVİSE GİT OLUYO DEDİM. GİTTİ SİLDİRDİ BEYİNDEN. RİZEYE GİDERKEN 277 YAPTI.

kardeş hangi motorla yaptın 255 i bugatti motoruylamı. atılır ama bu kadarı atılmaz herhalde. bizde latitude kullanıcısıyız..

belkide devir sona vurmuştur yaptığımda. bugatti motoru zanneden lardeş hayır renault 2,0 motorla yaptım. her neyse boşver artık. kaç yaptım ettim.

sen ya fakesin ya yaşın kucuk yada araba konusunda bilgisizsin. akıl var mantık var ya bu araba sonuçta lttude ferrari bugatti değil

• KONU HORTLADI FAKE ARKADAŞ UZAKLAŞTIRMA YEDİ :)))))
    1- Kolçağın altında taşınır belleğin (flash disk) girişi var. Ben bilgisardan flash belleğime müzik yükleyip kolçağın altındaki bellek girişine taktım. Ama müzikleri dinleyemiyorum. Flash bellekle müzik dinlemenin yolunu bileniniz varsa anlatabilir mi?
    2- Benim araç Privilege paketi ve donanım özellikleri arasında Soğutmalı Torpido Gözü de var. Bana klimayı açtığınızda otomatik olarak torpido gözünün de soğuyacağını söylediler, ancak yazın klima sürekli açık olduğu hâlde torpido gözü hiç soğumuyordu. Bu konu hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
    Bütün arkadaşlara selâm ve sevgiler...

Orijinalden alıntı: judge30

Arkadaşlar Latitude kullanımı ile ilgili iki sorum olacak:
    1- Kolçağın altında taşınır belleğin (flash disk) girişi var. Ben bilgisardan flash belleğime müzik yükleyip kolçağın altındaki bellek girişine taktım. Ama müzikleri dinleyemiyorum. Flash bellekle müzik dinlemenin yolunu bileniniz varsa anlatabilir mi?
    2- Benim araç Privilege paketi ve donanım özellikleri arasında Soğutmalı Torpido Gözü de var. Bana klimayı açtığınızda otomatik olarak torpido gözünün de soğuyacağını söylediler, ancak yazın klima sürekli açık olduğu hâlde torpido gözü hiç soğumuyordu. Bu konu hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

1). Flash belleğinizin türünü değiştiniz 32 fat gibi

2). Evet otomatik soğutuyor fakat hava gelen deliğin yeri kapalı olmaması lazım soğutabilmesi için (delik kırmızı ile çevrili olan yer)

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>>

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Arkadaşlar Latitude kullanımı ile ilgili iki sorum olacak:

1). Flash belleğinizin türünü değiştiniz 32 fat gibi

2). Evet otomatik soğutuyor fakat hava gelen deliğin yeri kapalı olmaması lazım soğutabilmesi için (delik kırmızı ile çevrili olan yer)

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>>

Sağol Yunus Kardeşim, her zaman ki gibi imdadıma yine sen yetiştin.
    Bu arada flash bellekteki 32 fat ne demek? 1 gb, 4 gb gibi disk büyüklüğünü mü kastdediyorsun?

• quote:

Bu arada flash bellekteki 32 fat ne demek? 1 gb, 4 gb gibi disk büyüklüğünü mü kastdediyorsun?

hayır boyut değil. Siz en iyisi Belleği PC ye bağlayıp. Bilgisayarıma girip USB belleği bulup sağ tıklayıp biçimlendirin diyiniz. İçindekileri yedekledikten sonra. Ardından birkaç müzik atıp tekrar deneyiniz. Olacaktır büyük ihtimal.

bende bu arada birşey sorayım. sabah kalktığımda start düğmesine ilk bastığımda araç çalışmıyor bazende motor sesi takılıyor. 2 ye denedimmi çalısıyor

Nazar değmesin benim ki şimdiye kadar tık demedi....

bende bu arada birşey sorayım. sabah kalktığımda start düğmesine ilk bastığımda araç çalışmıyor bazende motor sesi takılıyor. 2 ye denedimmi çalısıyor

Start'abastığınız sırada kapı kapanıyor ve ya açılıyor ise 2.ci defa basmak gerekiyor( aslında basmayada gerek yok 2. Kere marja 4-5 sn sonra çalılıyor araç )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

hayır boyut değil. Siz en iyisi Belleği PC ye bağlayıp. Bilgisayarıma girip USB belleği bulup sağ tıklayıp biçimlendirin diyiniz. İçindekileri yedekledikten sonra. Ardından birkaç müzik atıp tekrar deneyiniz. Olacaktır büyük ihtimal.

Yunus kardeşim. Flash belleği 32 fat olarak ayarlayıp, müzik dosyalarını direkt müzik dosyası olarak yükledim belleğe. Ancak USB girişine takıyorum hiçbir şey olmuyor ve belleğin tanındığını göremiyorum. Normalde USB belleği takınca herhangi bir düğmeye falan basmak gerekiyor mu? Yoksa USB girişine takınca otomatik olarak ekranda bir uyarı vs. oluyor mu? Meselâ siz nasıl yapıyorsunuz? Takınca hemen müzik çalmaya başlıyor mu? Şimdiden teşekkür ederim...

• bendede çalmıyor . birde latitudenin 3,0 lık motoru da mı var googlede bakarken gördüm

bir konuda sizlere danışacam ben ltt yi satığ s60 mı alsam ? iyi mi yaparım kötü mü yaparım?

Çok büyük bir fiyat farkı olmazsa bence iyi bir seçim olur. Çünkü S60 gerçekten çok güzel ve güvenli bir araç. Kasa görünümü de mükemmel. Ancak benim bildiğim LTT ile S60 arasında önemli bir fiyat farkı olduğu. Belki LTT 2.0 motor ile fazla fiyat oynamaz.

bir konuda sizlere danışacam ben ltt yi satığ s60 mı alsam ? iyi mi yaparım kötü mü yaparım?

Her şey istek karşılama ilişkisine bağlı Sizin için ufaktanda olsa kıyaslama yapacağım.

Volvo Latitude göre daha dar ve basık bir araç bunun sonucunda arka diz mesafe darlığı ve bagajın 350 litre hacme sahip olması ortaya çıkıyor. Yol tutuş karekteri Latitudeye göre oldukça iyi fakat konfor konusunda bir o kadar geride.

ikisininde motor hacim performansları eşit sayılır. Volvo PSA motor olduğu için alt devirlerde biraz daha canlı. fakat iki aracın donanım olarak eşit bir seviyede olanı almak istediğinizde uçuk bir fark ortaya çıkıyor bir ara çok araştırmıştım oradan biliyorum.

İşin en vazgeçirici tarafı ise servis-kasko-trafik siğortasının daha pahalı oluşu. Bizim araçlar normalde 1200 -1600 aralığında kasko olurken Volvoda 2500'den başlıyor.

Servis olarak kat ve kat pahalı. Latitude 20 binde bakıma giriyor ve ortlama 350 TL bakım ücreti tutuyor. Volvo ise her 10 bin KM de bir bakıma giriyor ve 10 bin bakımı 650 TL civarı.

Yani yaşım genç Latitude bana büyük servis bakım fiyatları beni ilgilendirmez diyorsanız alınacak bir araç

• quote:

quote:

Her şey istek karşılama ilişkisine bağlı Sizin için ufaktanda olsa kıyaslama yapacağım.

Volvo Latitude göre daha dar ve basık bir araç bunun sonucunda arka diz mesafe darlığı ve bagajın 350 litre hacme sahip olması ortaya çıkıyor. Yol tutuş karekteri Latitudeye göre oldukça iyi fakat konfor konusunda bir o kadar geride.

ikisininde motor hacim performansları eşit sayılır. Volvo PSA motor olduğu için alt devirlerde biraz daha canlı. fakat iki aracın donanım olarak eşit bir seviyede olanı almak istediğinizde uçuk bir fark ortaya çıkıyor bir ara çok araştırmıştım oradan biliyorum.

İşin en vazgeçirici tarafı ise servis-kasko-trafik siğortasının daha pahalı oluşu. Bizim araçlar normalde 1200 -1600 aralığında kasko olurken Volvoda 2500'den başlıyor.

Servis olarak kat ve kat pahalı. Latitude 20 binde bakıma giriyor ve ortlama 350 TL bakım ücreti tutuyor. Volvo ise her 10 bin KM de bir bakıma giriyor ve 10 bin bakımı 650 TL civarı.

Yani yaşım genç Latitude bana büyük servis bakım fiyatları beni ilgilendirmez diyorsanız alınacak bir araç

Yaşım genç o doğru 26 yaşındayım iç hacmi küçük doğru birkaç kez karşılaştım. bilmiyorum biraz zaman geçsin de kararımı veririm. volvolar sağlam diye gözüm biraz kaydı yoksa konfor =Latitude .. belki yeni yılda sıfır ltt alırım. km side az benimkinin. 2011 model 29000 de. bundan önceki aracım megane 1 di 236 bindeydi tıkır tıkırdı kerata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGuardian-53 -- 12 Mart 2014; 22:51:31 >

• hepinize merhabalar...

ben 2.el 1.5 dci expression 2011 model 23.000 km de herhangi bir hatası kazası olmayan bir latıtude almayı düşünüyorum..
    46.000 tl ye anlaştık ama fiyat nasıl sizce?(Opak beyaz)

Orijinalden alıntı: lolodayi

hepinize merhabalar...

ben 2.el 1.5 dci expression 2011 model 23.000 km de herhangi bir hatası kazası olmayan bir latıtude almayı düşünüyorum..

Fiyat gayet iyi. Aracın kazasız belasız olduğuna eminmisiniz ? Birde opak beyaz yoktur Latitudelerde İnci Beyaz vardır

quote:

Orijinalden alıntı: lolodayi

hepinize merhabalar...

Fiyat gayet iyi. Aracın kazasız belasız olduğuna eminmisiniz ? Birde opak beyaz yoktur Latitudelerde İnci Beyaz vardır

aracı ekspertize soktuk. bir problem çıkmadı, rengide inci beyazı değil kar beyazı...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.