Şimdi Ara

renault latitude diyenler!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence renaultun tasarımı ve motoru çok iyi yalnız tek dazavantaj fiyatı oldukça yüksek.
    latitudenin özelliklerinden bahsedelim

• 1,5 dizeline bindim binmez olaydım
  • vasat vasat vasat .
  • Ben Hayır diyorum
  • d sınıfı tercihimde dandik motordan eledim.clioya takılan motorla buna takılan motor bir olmamalı
  • Paran varsa ALMAN paran yoksa JAPON
  • bi ara bende ısrarla latitude diyordum
    at gözlüklerini çıkardım araçta tip desen 15 yıl önceki araç kasalarına benziyor donanımı iyi fakat fiyatını da arttırmışlar herhalde

d sınıfı favorim bmw 3 audi A4 passat superb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault twingo neden alınmaz ?
    17 yıl önce açıldı
    FORD FOCUS mu RENAULT FLUENCE Mİ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O arabaya o kadar para verilmez bence.100 bin lira Renault'a verilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

d sınıfı tercihimde dandik motordan eledim.clioya takılan motorla buna takılan motor bir olmamalı

Clioda 1.5dci 105 hp yok diye biliyorum. Eğer bahsettiğiniz 1.5litre ise bunu diğer markalar da yapıyor.
  • Cocukmu kandırıyorsun iki tane konu açmıssın.Renaultdan maas alıyorsun herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta60 -- 31 Ekim 2011; 22:00:51 >
  • quote:

d sınıfı tercihimde dandik motordan eledim.clioya takılan motorla buna takılan motor bir olmamalı

1,5 105 bg Dizel motor var.Acaba d sınıfı dizel aldıysanız model + motor nedir?

1,6 dizel aldıysanız,Çoğu B,C,D sınıfında aynı motorları kullanıyor.(Ford da Fiesta 1,6 90 Bg , Focus 1,6 90 Bg ve 115 Bg, Mondeo 1,6 115 Bg TDCi hepsi aynı.Fiesta ve focusta Turbolar ve yazılım farkı var sadece.)
  • Birazdan kavga çıkar
  • Motorunu beğenmeyenler 2.0dCi 175bg modelini tercih etsin bahane üretmek yerine..

Passat-Superb v.b. araçlarda 1.6TDI'a herkes çok iyi olmuş diyor reno yapınca 1.5 yaramazz!

Olamaz böle saçmalık.. 1.5dCi motorlar gayet seri ve yakıt tüketimleride güzel..

Çok yakın zamanda şirkete 2 adet 2.0dCi Executive otomatik Latitude alındı, arabasız gittiğim zamanlar aldım çıktım birkaç kez tesadüfen inanın çok keyifli bir araç.. Masaj sistemi güzel denebilir, çok ferah bir havalandırma sistemi var ve motor çok canlı..

Renault benimde sevmediğim bir markaydı fakat inanın Renault eski Renault değil.. Çok geliştirdiler kendilerini..

Birçok kişi tercih etmeyecektir belki fakat alırken Passat 2.0TDI Comfortline içinde fiyat aldık, Passat yerine Latitude oldu tercihimiz..

Yalan olmasın Highline olsa Passat alırdık fakat Comfortline'la arasında dağlar kadar fark var Latitude Executive ile.. Higline da araba başı 15.000TL'den bize 30.000 fazlaya mal olucaktı.. Birde ellerinde yoktu VW'nin bu araçlar için fiyatda kıramadılar.. Renault güzel indirimler yapıyor bu sıralar haberiniz olsun..

EDIT: düşük cümle kurmuşuz laf anlatıcaz diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 31 Ekim 2011; 22:14:55 >

• İşiniz gücünüz renault'u kötülemek nedir bu vw hayranlıgı ............
  • Yazacak o kadar çok şey var ki...Bazen susmak çok şey anlatmaktır!
  • 1.6 dizel d segment ve o ağırlıktaki pasaat süperb mondeo falan farketmez hepsinin performansı yeterli.0-100 merklı ise kişi alır rcz rx8 felan onla gezer ülkemizin koşullarında buna şükür ben korkuyorum ki yarın bir gün çok lüks olan araçlar da 1,6 motor felan gelirse bu sefer sınırı aşşağı felan çeker devlet.1,6 binerken artık 1.3 altı motorlara kalırız.
  • Şimdi gelirler
  • 130hplik dizel motorunu edc ile kombine edip uygun fiyata sunsalar ballı börek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

quote:

1,5 105 bg Dizel motor var.Acaba d sınıfı dizel aldıysanız model + motor nedir?

1,6 dizel aldıysanız,Çoğu B,C,D sınıfında aynı motorları kullanıyor.(Ford da Fiesta 1,6 90 Bg , Focus 1,6 90 Bg ve 115 Bg, Mondeo 1,6 115 Bg TDCi hepsi aynı.Fiesta ve focusta Turbolar ve yazılım farkı var sadece.)

Güzel clio

Tasarım da rezalet ayrıca 10 değil 20 yıl önce

Yazık, çok yazık .

• Renault Megane 1.5 dCi

0-100 km/s sn: 11.4 sn

Maksimum Hız : 185 km/s

Volkswagen Golf 1.6 TDI

0-100 km/s sn: 11.3 sn

Maksimum Hız : 189 km/s

Renault'un motoru de çok az yakıyor.Bundan dolayı Renault tebrik edilmeli. 5 HP daha fazla güç ancak 10 NM daha az tork üretiyor. Ayrıca şehiriçinde de 0.1 litre daha az yakıyor.

Her ikisinin Alman resmi sitelerinden alıntıdır.
    Renault Fluence 1.5 dCi 81 kW/110 PS 240 NM 6-EDC ECO²
    ş.i. 5.8
    ş.d 3.9
    ort. 4.6 l/100 km

Volkswagen Jetta 1.6 TDI 77 kW/105 PS 250 NM 7-DSG BMT
    ş.i. 4.9
    ş.d. 4.0
    ort. 4.3 l/100 km
    http://renault-preislisten.de/fileadmin/user_upload/Broschuere_Fluence_100809.pdf
    http://www.volkswagen.de/de/CC5.html

vw nin reno kadar ekonomik olma durumu malesef yok.ayrıca ekonomik olmadığı gibi 1.5 ler ile değil 1.6 lar ile performans kıyaslanması da yapılmalı.

bugün 1.6 golf dizel 1.6 bravo dizelin çok gerisinde kalır.

ayrıca jetta nın gereksiz pahalı bir ürün olduğu golf ile kıyaslandığında bile ortaya çıkıyor.

Bakım periodlarının uzunluğu ve servis ücretleri konusunda da 5 yılda verdiğinbiz fazladan ücreti de ekleyin o passat süperb fiyatına...

Yani Renault'un çok avantajları var değerlendirmek tüketicilere kalmış yalan yanlış bahaneler üretmek yerine sayısal ve somut verilerle konuşursak daha iyi olmaz mı?

DCI motordan performansı ve dayanıklılığı ile ilgili bir şikayet geldi mi?Hayır kullananlar çok memnunmlar dizel bir arabadan beklenmeyecek derecede sessiz ve verimli çalışan muhteşem bir motor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.