Şimdi Ara

RENAULT LATITUDE 1.5 FULL PROBLEMLERİ VE PİŞMANLIKLARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
4
Favori
101.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım renault , fiat , hyundai ,kia ,citroen , pug vb gibi firmaların D sınıfı yapamaz yapsada asla gerçek bir d sınıfı olmaz bu benim düşüncem isteyen katılır isteyen katılmaz
  • illa yazdırttınız bana konuya.. sizlere değer vermediğimden değil forumun yöneticilerine değer vermediğimden yazmıyorum.. eski üyeler beni iyi bilir.. jettam vardı, üstüne passat aldım, sonra a6 3.0tdi quattro aldım.. işlerim bozuldu sattım borçlarımı ödedim kalan paraylada 70.000 liraya latitude executive 1.5 dci en full paketini aldım.. 2 yıldırda biniyorum 2012 model..

araba pamuk gibi bir araba.. yumuşacık.. yoldaki küçük bozuklukları hissetmiyorsunuz bile.. konfor odaklı bir araba çünkü.. elbetteki yüksek hızlarda yaylanıyor.. yol tutuşuda yumuşak olmasından dolayı iyi değil.. ne bekliyorsunuzki?? bakın size söylüyorum gidin bu arabayı test edin.. yumuşaklığına konforuna hayran kalacaksınız.. gençseniz.. yol tutuş istiyorsanız almayın.. zaten d sınıfı kocaman araba size hitap etmez..

araba aynı zamanda çok sessiz.. yol sesini ve rüzgar sesini çok az alıyor.. bence konfor arayan biri için çok önemli bir faktör sessiz olması.. çalışırken dizel motorun sesi korkunç... bilen bilir... hızlandıktan sonra oda kayboluyor...

1.5 dci motorla ilgili neyi tartışıyorsunuz ki.. kendini ispatlamış bir motor... elbette 1500kg araba daha fazla yakacak...

aracın son hızı 190.. 191 yapmıyor arkadaşlar... yokuş aşağı dahil... ben yaptıramadım..

araçta kadran sapması yok.. gps ile tüm hızlarda uyumlu.. vwlerde %10 kadran sapması var.. tecrübeyle sabittir..

araçta koltuk ısıtma koltuk hafıza koltuk masaj ayna hafıza ayna katlanma hepsi var...
    araçta ön ve arka ayak aydınlatmaları ayrıca kapı içi aydınlatmaları (reflektör değil) hepsi var..
    araçta arka bölge klima var..
    araçta iyonizerli klima var... ev klimalarındaki orman havası deniz havası mantığı.. parfüm sistemi var kullansanızda kullanmamasanızda...
    araçtan inerken koltuk otomatik geri çekiliyor rahat inesiniz diye.. bindikten sonra eski konumuna geliyor...
    eller serbest kart sistemi var...
    orijinal boyda lastik ve orijinal jant var... maliyet olarak araba başına en az 2000 lira hesap edin lütfen.. malzemeden kaçırmamışlar..
    koltukların malzemesi sanırım sünger değil.. elinizle bastırın eski haline yavaş yavaş geliyor.. çok rahat, bir kere gidin bir oturun koltuğa...
    farlar bixenon ve virajlara göre sağa sola yukarı aşağı dönüyor.. zaten ilk çalıştırdığınızda 360 derece dönerek kendini test ediyor..
    far yıkamada var unutmayalım...
    yan cam perdeleri ve arka cam perdeleri var...
    arka görüş kamerası var.. inanılmaz rahatlık... herkese tavsiye ederim.. aracın ön arka park sensörleri ve kılavuz çizgileriyle koordine çalışıyor..
    bose müzik sistemi var, arkada orijinal bose anfi var ve bose bas var... premium markalarda extra kaçbin euro verirsiniz hesap edin lütfen..
    hız limitör, hız sabitleme, yağmur sensörü, ışık sensörü kararan ayna zaten bütün araçlarda var..
    bence bluetooth entegrasyonu mükemmel ve problemsiz.. aux in ve usb girişleri ön kolçak içinde..
    navigasyon bir joystick ile kontrol ediliyor...
    1.5.dci motorun vergisi ucuz... bakım 400 küsür tuttu.. faturası var koyabilirim.. kaskosuda ucuz.. reno diye...
    arabada eksik olarak kendiliğinden park etme gibi birkaç donanım eksik.. olmasa ne olur...
    en beğendiğim yönü bej deri döşemeleri ve ön konsol kapı içleri koyukahverengi...SİYAH değil... birçok marka bej deri döşeme koyuyor diğer yerler siyah çok çirkin duruyor.. ahşap rengi detaylar.. koyu kahverengi plastik aksam ve bej deri arabanın içini harika gösteriyor..

şikayeti olanları anlayışla karşılarım... kimseye yalancı muamelesi yapmamak lazım.. ama eğri oturalım doğru konuşalım benim aracımda tek bir tıkırtı yok. tek bir soyulma yok.. kolonya kullanmam elimi sık yıkarım.. uçan alkolden sonra kalan esansın soyulmalara neden olduğu söyleniyor.. belki bundandır.. belki herkesin elinin asiditesi farklıdır.. ondandır..

konfor arayan, performans ve yol tutuş aramayan.. yumuşacık bir arabada gitmek isteyen benim gibi 2 çocuk sahibi babalara tavsiyemdir... parası olana a6 3.0 tdi quattro daha çok tavsiyemdir :-)))) paranız azsa 2012 model ve sonrası full bir latitude 60000 civarına alabilirsiniz ki iyi bir tercih olur..

ve hatta diyorumki benide dinlemeyin gidin test edin... kendinizi dinleyin...

herkese saygılarımla...

edit: kendi kendimi banlama sebebim sizler değil forum yöneticilerine yıllardır duyduğum nefrettendir kusura bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptozotocinuz -- 12 Mart 2015; 4:21:35 >

• Benim gözümde fransız = pişmanlık. Bu konu fikrimi bi kere daha pekiştirdi. Markanın en üst modelinde böyle şeyler olmamalı. Motor kasayı kaldırmaz çok yakar eyvallah ama direksiyonda soyulma filan nedir yaa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar bende bügün aldım 2012 LATİTUDE aracı pazartesi teslim alıcağımı söylediler ama inşallah bir sorun yaşamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan5656

quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Geçen gün yine arkadsşımın 2011 executive latitude'üne bindim. Araç 80 bin km de ve feci bir trim sesiyle karşılaştım.

Arka sol ve ön sağ taraftan çok kötü sesler geliyordu sesin şiddeti v.s d sınıfı 3 yaşında bi araca yakışmıyor açıkçası

ANLADIĞIM KADARIYLA SİZİN AMACINIZ BU ARACI KÖTÜLEMEK. LATİTUDE FORMUNDA DA BU ARABADA Bİ ZENON YOK VS YAZIYORSUNUZ. ÇOK MERAK EDİYORUM SİZİN ARACINIZ NE? UMARIM DAHA ÜST MODEL VE DAHA KALİTELİ BİR ARAÇTIR YOKSA KEDİ ULAŞAMADIĞI CİĞERE HESABA OLURDU.

Beni bu forumda tanıyanlar vardır sizin aracınız dahil hiç bir aracı kötülemek gibi bir huyum yoktur. Şahsi arabam yok ( göz problemim var ) Ancak ailemizde Fluence EDC ve focus var. Bizim fluenceden'de arkadaşımın latitude'sindende trim sesleri geliyor bunu inkar mı edeyim? Yok mu sayayım? Sizin canınız sıkılmasın diye çok iyi araç mı diyeyim? Ne varsa onu söylüyorum ben siz merak etmeyiniz.
    Bi-xenon konusuna gelince bu konuda sizden çok daha bilgili olduğumu düşünüyorum ve bu konuyu sizin latitude topic'iniz dışında yerlerdede araştırdım. Kimseye yalan beyanda bulunmak gibi bir amacım yok umurumdada değil eğer bir gün video çekebilirsem sizlere bunu göstereceğim.
    Umarım bi dahaki sefere bana karşı en azından benim size gösterdiğim kadar saygılı olursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Geçen gün yine arkadsşımın 2011 executive latitude'üne bindim. Araç 80 bin km de ve feci bir trim sesiyle karşılaştım.

Arka sol ve ön sağ taraftan çok kötü sesler geliyordu sesin şiddeti v.s d sınıfı 3 yaşında bi araca yakışmıyor açıkçası

ANLADIĞIM KADARIYLA SİZİN AMACINIZ BU ARACI KÖTÜLEMEK. LATİTUDE FORMUNDA DA BU ARABADA Bİ ZENON YOK VS YAZIYORSUNUZ. ÇOK MERAK EDİYORUM SİZİN ARACINIZ NE? UMARIM DAHA ÜST MODEL VE DAHA KALİTELİ BİR ARAÇTIR YOKSA KEDİ ULAŞAMADIĞI CİĞERE HESABA OLURDU.

Beni bu forumda tanıyanlar vardır sizin aracınız dahil hiç bir aracı kötülemek gibi bir huyum yoktur. Şahsi arabam yok ( göz problemim var ) Ancak ailemizde Fluence EDC ve focus var. Bizim fluenceden'de arkadaşımın latitude'sindende trim sesleri geliyor bunu inkar mı edeyim? Yok mu sayayım? Sizin canınız sıkılmasın diye çok iyi araç mı diyeyim? Ne varsa onu söylüyorum ben siz merak etmeyiniz.
    Bi-xenon konusuna gelince bu konuda sizden çok daha bilgili olduğumu düşünüyorum ve bu konuyu sizin latitude topic'iniz dışında yerlerdede araştırdım. Kimseye yalan beyanda bulunmak gibi bir amacım yok umurumdada değil eğer bir gün video çekebilirsem sizlere bunu göstereceğim.
    Umarım bi dahaki sefere bana karşı en azından benim size gösterdiğim kadar saygılı olursunuz.

benim canım sıkılmaz rahat ol benim önceki mesajıma bak bakalım ne tür bi saygısızlığım olmuş?

araç 80 binde ve feci bir trim sesiyle karşılaştım bu ne demek? açıklarmısınız neresinden ne kadar ses geldi ki siz bunu feci olarak nitelendirdiniz?
    arka sol ve ön sağ taraftan çok kötü sesler geliyor peki bu ne demek? bunu da çok kötü olarak nitelendirdiniz?
    belki 80 bin km olduğu için aks kafaları eskidi arkadaşınız farkında değil sonuçta her araç kullanan aracın neresinden ne sesi geliyor farkına varmaya bilir ayrıca belki araç bu kmye kadar çok hor kullanıldı nereden biliyorsunuz belkide bakımları eksik?(bakımdan kastım sadece yağ filtre vs vs değil aks yürüyen aksam ıvır zıvır)
    yani bir kez bir araca binip de not vermeniz yanlış.

• Bu devirde hala aile icin is haric reno alanmi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • streptozotocinuz S kullanıcısına yanıt
    Hocam ağzınıza sağlık , insanlar kullanmadığı binmediği araca bo.. atmaya bayılırlar.
  • cetiner19 kullanıcısına yanıt
    İlk önce bindiğin aracın geçmişini biliyor musun bunu bir araştır derim. Latitude 1.5 executive paket araç 2 senedir ailemizde bulunuyor, içinde ne trim sesi var nede başka bir ses, hatta bozuk yollarda süspansiyondan bir damla ses bile gelmiyor, 10 aylık Golf'ümde daha fazla süspansiyon sesi var. Bildiğim kadarı ile sizin bahsettiğiniz araç 2.el alındı, önceki sahibi yada sahiplerinin nasıl kullandığını bilemezsiniz, belki çok hor kullandı, bozuk yollarda yüksek hızlarda ilerledi, tümsekler çukurlarda umursamadan geçti daha bunları bilmeden hemen kötülemek için yorum yazıyorsunuz. Benim arkadaşım da 2 senelik Passat 1.6 dsg highline aldı 65000 km de ve her yerinden trim sesi geliyor, o zaman şöyle bir tez ortaya atayım Passat çok dandik , kullandığım Latitude,Passat dan daha sağlam, bunu açıklayabilir misiniz?
    Ayrıca Latitude forumuna Bixenon ile ilgili uzunlarda problem olduğunu söylemiştiniz, bende size uzunlarda da xenon olarak yanıyor , fakat selektör yapıldığında park lambaları normale göre biraz fazla yandığı için iç kısımları sarı olarak aydınlatıyor diye belirtmiştim. Belki de önceki sahibi xenon farları değiştirdi, eğer uzunlar xenon olarak yanmıyorsa sizin aracınızda problem olabilir. Mercek farın içinde perde var, selektör yaptığınızda perde kalkar ve mercek içindeki lambalar daha ileriyi gösterir. Eğer sizde bu mercek sistemi çalışmıyorsa aracınızda problem var demektir. Birçok araçta bixenon çalışma mantığı böyledir.
    Madem xenon hakkında bilgin var , bu bahsettiğim teorik bilgiye sahip olmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skysoblue85 -- 3 Nisan 2015; 15:20:39 >

• potur kullanıcısına yanıt
  • macropolo kullanıcısına yanıt
    Ne kadar çabuk inanıyorsunuz bu tip şeylere, asıl kullanıcılarından pişmanlık duyanı bile az gördüm ,diğer markalara sahip olanlardan kendi forumlarında bir çok kronik ağrıza duyuyorum adamlar araçlarına saydırıyorlar , onların ki pişmanlık olmuyorda fransız=pişmanlık oluyor. 2 sene boyunca Opel kullandım sattığım gün göbek atıyordum resmen, o zaman benim Alman=Pişmanlık mı demem gerekiyor.

Bu soyulma meselesi Passat'da oluyor o zaman hatta 3-4 senelik Passatların tuşları soyuluyor ona ne demeli? Araçlarda oluşan bazı durumlar kullanıcıyla alakalı, elleri çabuk terleye ve teri çok tuzlu olan birinin kullandığı aracın direksiyonu kimyasal tepkimeden dolayı soyulur. Bu VW de olur , Mercedes'te olur BMW 'de olur. Hatta geçen sene 2. el 4 yıllık bmw 316 baktığımda bir aracın direksiyonunda bulunan deri üzernde renk farklıkları vardı, o zaman bizim Bmw kalitesiz mi dememiz lazım?
  • skysoblue85 S kullanıcısına yanıt
    tam olarak düşüncelerime tercüman olmuşsunuz. teşekkürler
  • ben aracı uzun süre kullanmış, ve tüm dinamiklerini test etmiş birisi olarak söylüyorum...

kronik sıkıntıları var kesinlikle ( en azından benim karşılaştıklarım aşağıda yazdım isteyene faturaları dahil servis raporları dahil gönderebilirim, en dolu modeli idi aracım 2012 model masaj koltuğu dahil )
    1-direksiyon soyulması ( halledildi yenisi zaten iyileştirilmiş şekilde geliyor, sıkıntı yok )
    2-vites soyulması ( halledildi yenisi zaten iyileştirilmiş şekilde geliyor, sıkıntı yok )
    3-kadranın toz alması ( halledildi yenisi zaten iyileştirilmiş şekilde geliyor, ama yenisi bile toz alıyor )
    4-denge çubuğu ( arka tarafın savrulma hissi ) ( hallediliyor, ama o his tam olarak kaybolmuyor )
    5-cam tavan ray ayakları ( kırıldı ayaklar geldi değişti, bazı arkadaşlar zamanla ses geldiğini söylüyor fakat ben rastlamadım kullandığım süre içinde)
    6-rehberi aktaramama ve bluetooth ile konuşurken sesin birden azalması ( bunu halledemediler, iphone da sıkıntı yok, samsung cihazları seçiyor kesinlikle ) sadece telefon seçiyor...

bunlara ilave hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım, işin özüne gelirseniz, bu aracı kesinlikle tavsiye ederim, konfor odaklı bir araç, aynı anda passatla beraber aldım, kesinlikle passattan her konuda üstün bir araç, şimdi fanatikler yazar öylemi böylemi diye.. İKİSİNİ DE AYNI ANDA ALAN VE PASSATI HALA KULLANAN, LATİTUDE İSE 1,5 YIL KULLANMIŞ BİRİSİ OLARAK YAZIYORUM, HAVADAN YAZMIYORUM.. YORUM YAPANLAR BUNU DİKKATE ALIRSA AMACA DAHA UYGUN HİZMET EDİLMİŞ OLUR..

sınıfında passat ile kıyaslanmış, o yüzden yazıyorum, passattan tek eksisi yalıtımının passata göre daha zayıf olması, gerisini kullanan tecrübe eden ve bu işlerden anlayan birisi olarak tartışmaya açmam..

herkese saygılı forumlar diliyorum... unutmayın bilginiz yok ise fikriniz de olmasın.. kullanan bilen kişilerin fikirlerini ve yazılarına kulak verin.. aksi taktirde doğruluk ve hakkaniyet nerede kalıyor, sadece bilmeden markayı kötülüyorsunuz ve günah işliyorsunuz..

forumdaşlara sevgilerle...

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim canım sıkılmaz rahat ol benim önceki mesajıma bak bakalım ne tür bi saygısızlığım olmuş?

araç 80 binde ve feci bir trim sesiyle karşılaştım bu ne demek? açıklarmısınız neresinden ne kadar ses geldi ki siz bunu feci olarak nitelendirdiniz?
    arka sol ve ön sağ taraftan çok kötü sesler geliyor peki bu ne demek? bunu da çok kötü olarak nitelendirdiniz?
    belki 80 bin km olduğu için aks kafaları eskidi arkadaşınız farkında değil sonuçta her araç kullanan aracın neresinden ne sesi geliyor farkına varmaya bilir ayrıca belki araç bu kmye kadar çok hor kullanıldı nereden biliyorsunuz belkide bakımları eksik?(bakımdan kastım sadece yağ filtre vs vs değil aks yürüyen aksam ıvır zıvır)
    yani bir kez bir araca binip de not vermeniz yanlış.

Beyefendi bende size diyorum ki çok yakın arkadaşımın aracı. Yani ayda 1 kere mutlaka binerim o araca ( 2011'de alındığı günden beri ). O araç bakımsız filan değil aksine yıkamaya bile cilaya bile servise giden bir araç ( filo olarak alındığı için servisin özel müşteri aracı ). Ayrıca bunu ben değil o da söylüyor bu trim sesi konusunda aracı aldıklarına pişman. Niye böyle delice savunma çabası anlıyamıyorum. Ben hiç bir markanın fanatiği değilim ama mesela eski focusta var bizde, onda trim sesi az ama yol sesi çok fazla. Fluence ondan çok daha yeni olmasına rağmen trim sesi var.
    Nerede derseniz arka cam kelebeği, arka kapı gibi sert malzemelerin zamanla gevşediği yerlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: skysoblue85

İlk önce bindiğin aracın geçmişini biliyor musun bunu bir araştır derim. Latitude 1.5 executive paket araç 2 senedir ailemizde bulunuyor, içinde ne trim sesi var nede başka bir ses, hatta bozuk yollarda süspansiyondan bir damla ses bile gelmiyor, 10 aylık Golf'ümde daha fazla süspansiyon sesi var. Bildiğim kadarı ile sizin bahsettiğiniz araç 2.el alındı, önceki sahibi yada sahiplerinin nasıl kullandığını bilemezsiniz, belki çok hor kullandı, bozuk yollarda yüksek hızlarda ilerledi, tümsekler çukurlarda umursamadan geçti daha bunları bilmeden hemen kötülemek için yorum yazıyorsunuz. Benim arkadaşım da 2 senelik Passat 1.6 dsg highline aldı 65000 km de ve her yerinden trim sesi geliyor, o zaman şöyle bir tez ortaya atayım Passat çok dandik , kullandığım Latitude,Passat dan daha sağlam, bunu açıklayabilir misiniz?
    Ayrıca Latitude forumuna Bixenon ile ilgili uzunlarda problem olduğunu söylemiştiniz, bende size uzunlarda da xenon olarak yanıyor , fakat selektör yapıldığında park lambaları normale göre biraz fazla yandığı için iç kısımları sarı olarak aydınlatıyor diye belirtmiştim. Belki de önceki sahibi xenon farları değiştirdi, eğer uzunlar xenon olarak yanmıyorsa sizin aracınızda problem olabilir. Mercek farın içinde perde var, selektör yaptığınızda perde kalkar ve mercek içindeki lambalar daha ileriyi gösterir. Eğer sizde bu mercek sistemi çalışmıyorsa aracınızda problem var demektir. Birçok araçta bixenon çalışma mantığı böyledir.
    Madem xenon hakkında bilgin var , bu bahsettiğim teorik bilgiye sahip olmalısın.

Merak etmeyin mercek sisteminin mantığını R ve S tipi xenon farları iyi bilirim bende bu yüzden diyorum ki özellikle baktık hem yolda hem durur vaziyette.
    Ayrıca üsttede belirttim araç 2011 yılında 0 km olarak alındı ve bu günden itibaren ayda en az 1 kere o araçla seyehat etmişliğim var.
    Şimdi servis işine gelince bırakın periyodik bakımını araç neredeyse yıkamaya bile servise gidiyor, ( filo müşterisi olduklarından servisle haşır neşirler ) yani bu araçta zaten daha önce amortisörler v.s değişti ( yeni yani ) bunun dışında hiç bir eksik bakımı yok. Kullanıldığı yollar bal kaymak olmasada köy yolu da değil sonuçta.
    Şimdi bu şartlardaki bir araçtan özellikle arka bölgelerde sesler geliyorsa ben buna trim sesi var derim! Siz istediğinizi söyleyebilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skysoblue85

Merak etmeyin mercek sisteminin mantığını R ve S tipi xenon farları iyi bilirim bende bu yüzden diyorum ki özellikle baktık hem yolda hem durur vaziyette.
    Ayrıca üsttede belirttim araç 2011 yılında 0 km olarak alındı ve bu günden itibaren ayda en az 1 kere o araçla seyehat etmişliğim var.
    Şimdi servis işine gelince bırakın periyodik bakımını araç neredeyse yıkamaya bile servise gidiyor, ( filo müşterisi olduklarından servisle haşır neşirler ) yani bu araçta zaten daha önce amortisörler v.s değişti ( yeni yani ) bunun dışında hiç bir eksik bakımı yok. Kullanıldığı yollar bal kaymak olmasada köy yolu da değil sonuçta.
    Şimdi bu şartlardaki bir araçtan özellikle arka bölgelerde sesler geliyorsa ben buna trim sesi var derim! Siz istediğinizi söyleyebilirsiniz

B sınıfı bir aracım var, kaymak yolda E sınıfı gibi ama az bozuk asfaltta traktörden farksız. Aslında bu markalar çok büyük markalar, hiçbirinin yalıtımsız araba yapalım diyeceğini sanmam ama maalesef ülkedeki bazı bölgesel yollar çok kötü. O yüzden sese ekstra duyarlılık kazanmışız.
    Benim için karşılaştırma maliyet-verimlilik analizi ile olur o analizde de bahsettiğiniz 2011 yılında Latitude ciddi bir avantaj taşıyordu, şimdi piyasayı takip etmiyorum en son x marka b sınıf bir aracı 54000 TL falan görünce soğudum. Dolayısı ile, biz burda trimi, yalıtımı vs tartışıyoruz ama siz de biliyorsunuz bu araçları üretemiyoruz anca üreten kişinin arkasından konuşuyoruz.
    Bu mesajı size bir cevap veya sitem doğurması için yazmadım mesajları okuyordum baktım anlayışlı birine benziyorsunuz, kamuoyundan bir bireyin düşüncelerini paylaştım. Kendimin.

• High Quality kullanıcısına yanıt
    Şu mesajınızın altına imzamı atarım gerçekten kutlarım. Evet 2011 yılında exectuve + prestij paketi 72 bine alınıyordu. Comfortline passat bile 73tü o zaman. O donanıma genişliğe göre mükemmel bir araç konforuda konfor. Ama ne yapalım bu aracında ( benim gördüğüm kadarıyla ) trim sesi problemi var. Belki istanbulda yada kayseri gibi düzgün yolu olan şehirlerde daha azdır ama hatayda bu durum mevcut.

• Delgado kullanıcısına yanıt
    passata da öyle kaputa değiyor bende acemiyken yani araba ya çizdirmiş kaputu sonra arakadaşın dediği gibi servis konumuna aldım sileceği
  • bu marka ülkemizde en çok satan marka renault yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmeral

bu marka ülkemizde en çok satan marka renault yani..

Hangi ülkenizde?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.