Şimdi Ara

RENAULT KÜRESEL SATIŞLARINI ARTIRDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Fransa ve Avrupa bölgelerinde, yılın ikinci yarısı özellikle son çeyrekteki hızlanmayla satışların yeniden yükselişe geçtiği bir dönem oldu.

• Grup Avrupa dışında %16,5 artışla 863 187 adede ulaşan satışlarıyla uluslararası pazarlardaki büyümesini sürdürdü ; bu rakam Renault Grubu’nun toplam satışlarının yaklaşık %35’ini oluşturuyor.

• Renault markasının satışları %1, Dacia %17,4 artış gösterirken, Renault Samsung Motors bir miktar geriledi (- 1,4 %).

• Logan başarısını sürdürdü : Renault ve Dacia markaları altında yapılan satışlar %48’in üzerinde artışla 367 745 adete ulaştı.

• 2007, Logan Van, Yeni Twingo, Yeni Laguna Berline ve Estate, QM5 ve Sandero modellerinin ticari lansmanlarıyla Grubun ürün atağını başlattığı bir yıl oldu. Bu atak 2008’de 9 yeni modelin lansmanıyla hızlandırılacak.

Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Patrick Blain " 2007 ticari sonuçları öngörülerimize uygun olarak gerçekleşmiştir: Satışların bir miktar düşüş gösterdiği ilk yarıyıldan sonra, Yeni Twingo ve Yeni Laguna gibi yeni ürünlerin desteğiyle ikinci yarıda yeniden çıkışa geçmiş bulunuyoruz." şeklinde beyanda bulundu.

• 2008 de 9 yeni model,herhalde megane 3 de bunların arasında olur.Nedersiniz?
    -
  • Mais ile görüştüm. Megane 3 2010 dan önce gelmeyecek dediler...

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

2008 de 9 yeni model,herhalde megane 3 de bunların arasında olur.Nedersiniz?

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

niyeyse hep 3. dünya ülkelerinde satış yapabiliyorlar, neden?

arkadaş doğru söylemiş,farkındaysanız avrupa satışlarından hiç bahsetmiyorlar,avrupada en çok satış kaybeden marka reno, hemde %10 a yakın bir kayıp.
    ben yeni modellerden hiç ümitli değlim ama megane türkiyede satılıyor nasıl olsa bir 5 senede daha satarlar.

Orjinalden alıntı: dtnaim

arkadaş doğru söylemiş,farkındaysanız avrupa satışlarından hiç bahsetmiyorlar,avrupada en çok satış kaybeden marka reno, hemde %10 a yakın bir kayıp.
    ben yeni modellerden hiç ümitli değlim ama megane türkiyede satılıyor nasıl olsa bir 5 senede daha satarlar.

Hırs olmayınca zeka kanatsız bir kuştur.
    ...Salvador Dali...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.