Yüzbaşı
26 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba,
2008 model, 134.000 km.de, 105 hp otomatik dizel aracımda bir süredir performans sorunu oluştu. Tüm bakımları yetkili servislerde yapıldı.
Özellikle rampada 1.viteste bile yığılıp kalıyor, sanki stop edecek gibi, kendini toplamıyor.
C.tesi servisteki ustaya gösterdim, EGRden olabilir temizleyip bakalım ancak hafta için 1 akşam bırakıp ertesi gün akşama çıkar dediği için ve zamanım olmadığından sanayide EGR yi temizlettim. Gerçekten çok kirlenmiş ve kurum tutmuştu.
Güzelce temizlediler ve taktılar. Biraz farketmekle birlikte aynı sorun devam ediyor.
Yakıtı sürekli SHELL veya OPET'in aynı istasyonlarından almaya çalışıyorum. Ancak yaz tatilinde aynı markaların bir çok istasyonundan yakıt aldım, yaklaşık 20-30 km de kırmıı yandıktan sonra kullandım ki, hiç yapmamıştım bunu.
Şanzuman olamayacağını düşünüyorum çünkü araçta titreme, geri kaçırma veya vites geçişlerinde sarsıntı yok.
Sağını solunu çok kurcalatmakta istemiyorum
Neden kaynaklanabilir acaba, deneyimi olanlar paylaşabilir mi?
Windows 6.1 den 6.5 e geçtim.
Ana menüde hava durumu progranı Titanium Weather..
Ancak şehir araması yapılamıyor.
Çeşitli forumlardan bulduğum İstanbul için "MAE|TR|TU040|ISTANBUL|" kodu çalışıyor, fakat Ankara 'yı bulamadım.

Ankara Kodunu bilen arkadaşlar yazabilir mi acaba..

Omnia lar da aynı yazılımı kullanıyormuş ve ekleme yapabiliyorlarmış..
Şimdiden teşekkürler.
Yeni bir anakart aldım Gigabyte GA-G41M-ES2L.. Eski P4 3.0 işlemcimi taktım. CPU ısı 75 derecedelerdi, termal macun ile 45 dereceye düştü.
EasyTunes 6 da anakart ısısını 98 derece gösteriyor. Ancak anakartta sadece kuzey köprüsü biraz fazla ısınıyor, ama rahatlıkla dokunulabiliyor.
PCI-E Asus X550 harici ekran kartı takmıştım. Kart anormal ısınıyordu. Onu söktüm.
Ram lar ve anakart anormal sıcak değil.
ET6 da mı bir sorun var acaba? Bazı anakart yorumlarında, anakart üzerinde ısı sensörü yok diye birşeyler okumuştum.
Yorumlarınıız bekliyorum.
Aracımın 70.000 bakımı yaklaşıyor. Ekranda o klasik yılda 3-4 kez gördüğüm "bakım zamanı yaklaşıyor" yazmaya başladı :(
Acaba yakında bir servis kampanyası olacak mı? Gerçi Nisan da vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Bilgisi olan var mı acaba? Hani yaz kampanyası filan...
Sıfır aldığım ve hiç bir sorunu bulunmayan aracımı, daha performanslı bir araç almak istediğimden (CLK) satıyorum.
İç aksesuarlarda ve döşemelerde en ufak bir leke/çizik yok. Dışında ise önde bir kaç küçük taş izi dışında hatasız. Tüm evrakları, periyodik bakım ft.ları, kitapçıkları vs. vardır. 2011 sonuna kadar fabrika garantisi vardır. Araç Ankara'da. İşyerim havaalanı yakınında olduğu için km.si 50.000 dedir (günlük ortalama yol : 80 km.).

Özellikleri :

2008 Model 100 bg. Dizel, Otomatik Vites Expression Plus Paket

Triptronic Vites, Dijital Klima, Yağmur Sensörü, Park Sensörü, Far Sensörü

16" Jant, Deri Direksiyon, Soğutmalı Torpido, Sigara içilmemiş

50.000 km, Kasım 2011 yılına kadar fabrika garantili (uzatılmış garanti)

Radyo/CD-MP3 Çalar + 6`lı CD Changer (Ekstra), Kumsal Beji

HATASIZ.

Sadece 1999-2000-2001 CLK Kompresör ile Takas yapılır.

İlan No: 16879164

Fiyatı : 33.500 TL.

iletişim için : unsl@ttmail.com
Opel Astra 1.6 16V Enjoy Spor paket + Panaromik Cam Tavan
2005
89.000 km.
Gri
Spor paket + panaromik Cam Tavan
Ankara

SON : 23.000
Tel : 0533 763 13 03
KISA SÜRELİ BU FİYATTIR. 2-3 PARÇADA LOKAL BOYA VARDIR.KOMPLE AÇILIR CAM TAVANLI ENJOY SPOR PAKETTİR. KIŞ LASTİKLERİ VE JANTLARI HEDİYE OLARAK VERİLECEKTİR.
Arkadaşlar merhaba,
2008 Megan'ımın (BVA) gösterge panelinde araç resmi ile (açık kapıları gösteren) vites durumunu gösteren ekran altında gölge oluştu. led'lerin üzerinde toz varmış gibi.
Servis komple gösterge ekranını garanti'den değiştirecek.
Açıkçası kararsızım, gögüsü söktürmek te sanki sıkıntı yaratır gibi geliyor bana...
Bu konuda düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
11/2007 trafiğe çıkışlı 2008 model Megane Sedan 1.5 dCİ aracımın bakımları 10.000 km de bir yapılıyor. 20.000 km bakımını da geçen ay yaptırdım.
Yeni satılan araçların ise bakım periyodu 15.000 km imiş.
Bizim araçların bakım periyodunu da 15.000 e çıkarabilir miyiz? Bu yönde bilgisi olan var mı acaba?

----------------
Bugün (16/09) Ankara Mais ve Nezioğlu'nu aradım. Plakadan araç bilgilerine ulaştılar. Sizin aracın bakımları 10.000 km de yapılmalı. Aksi takdirde garanti problemi çıkar dediler.
15.000 km olan yeni araçların ne farklılığı var dediğimde, sadece kullanılan yağın 15.000 km.lik olduğunu, araçta değişiklik olmadığını söylediler.
Bu nasıl bir mantıktır anlamadım....
Arkadaşlar, HTC touch umun rom'u 2.27.468.1B iken Turkcell'in yeni rom nu kurdum.
Cihazım 2.21.467.1 oldu.

Tekrar eski rom u kurmak istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum.

http://img522.imageshack.us/my.php?image=135907cb7.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/3637/135907cb7.th.jpg

Turkcell'in ROM'u cihaza başka rom yüklenmesini engelliyor mu acaba?

Arkadaşlar merhaba,

GA-P35-DS3 Rev.2.1 Anakart aldım. Karttan memnunum, Asus P35 KC SE kartım ile değiştirdim. Asus'a göre çok daha performanslı.

Ancak bilgisayar kapalı iken USB portlardaki enerjiyi kesemiyorum. Asus!ta her USB port için jumper vardı. Konumunu değiştirerek her portun enerjisini açıp kapatabiliyordu.
Gigabyte da bu jumperlar yok. Bios ta da bulamadım. USB Klavye ve mouse da sürekli enerji oluyor.

Çözümü hakkında bilgisi olan cevaplarını bekliyorum.
Teşekkürler.
Hakkında
Forum İmzası:
Skoda Octavia 1.4 TSi Elegance DSG (2014)
Samsung S9
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 615
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 64.977 (Bu ay: 253)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.