Şimdi Ara

Renault Duster (Duster III)

Bu Konudaki Kullanıcılar: sarslan724
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Renault Duster ile ilgili bilgi paylaşımı yapılması amacıyla başlık açılmıştır. ilerleyen günlerde ilk mesaj güncellenecektir.

Donanım Özellikleri

Motor Seçenekleri

- 1.3 TCE EDC 145hp

- 1.3 TCE Mild Hybrid 4x4 130hp Manuel Vites

- 1.8 Full Hybrid E-Tech 160hp

- 1.2 Hybrid LPG 4X4 150hp

- 1.2 Eco-G LPG 120Hp

- 1.6 Full Hybrid E-Tech 145hp(Üretimden Kalktı)

- 1.0 Eco-G LPG 100Hp (Üretimden Kalktı)

Aralık 2025 Fiyat Listesi (Sadece1.3 TCE Motor Seçeneği Satıştadır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarslan724 -- 16 Aralık 2025; 14:54:3 >

• Hayırlı olsun diyelim o zaman. Benimde Stepway'dan geçme planım var. Şu aralar takipteyim.

Yalıtım Duster 2' ye göre arttırılmış.

Henüz yüksek hızlara çıkamadım ancak yol tutuşu daha iyi gibi.

Multimediya' sı daha iyi.

Tasarımı daha şık.

Kapı tarafı plastik kaplamalar daha şık ancak daha kalitesiz.

Bagajı daha kullanışlı.

şimdilik tespitlerim bu şekilde.

Hayırlı olsun. Yeni tespitleriniz oldukça bekleriz. Bende almayı düşünüyorum.

Hangi renk aldınız aracı?

Mineral gri hocam. Mart' ta gazetede bu aracın 1.3TCE motor ve EDC şanzıman ile geleceğini okumuştum. Marttan bu yana aracı sipariş vermek için sürekli tanıdık bayi ile iletişim halindeydim. ilk sipariş verenlerdenim muhtemelen ancak araç teslimatı çeşitli nedenlerle gecikti.

Mineral gri full opsiyon 1.3 tce ile aranizdayim.

215/60/r18 boyutlarında kış lastiği almak istiyorum, fakat ara boy olduğu icin cok pahalı. Çözüm önerisi olan var mı?

Bagaj havuzu ve paspas için sahler düşündüm, siz ne dersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kış lastiğini 8.750TL' ye good year aldım. alırken baktığımda petlas, starmax, lassa(2022 üretim), good year, continental ve michelin markalarında bu ebatta üretim vardı. continental 9.250TL, Michelin 10.750TL' ydi. yazdığım diğer markalarla ilgilenmediğim için fiyat araştırması yapmadım. kasım indirimlerinde good year 8.250TL' ye düşmüştü ancak ben kendi lastikçimden 8.750TL' ye aldım.

paspas ve bagaj havuzu olarak amazon' dan rizline marka ürünleri aldım. Ben aldığımda paspas seti 1.497TL, bagaj havuzu da 1.207TL' ydi. bagaj havuzunu kullanmaya başladım. bagaj üst kademedeyken birebire yakın oturuyor. paspaslar için ppf kaplamayı bekliyorum. ppf kaplandıktan sonra aldığım paspasları kullanmaya başlayacağım. ancak daha önceki araçlarımda rizline marka paspas kullanmıştım. sorunsuz olmuştu.

amazon
    Rizline Renault Duster Eco G & E-Tech Full Hibrit 4x2 2024 Sonrası İle Uyumlu 3D Araca Özel Havuzlu Paspas Bmy
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0FS24NS58?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

amazon
    Rizline Renault Duster Üst 2024 sonrası ile uyumlu 3D Bagaj Havuzu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0F1GGDSR6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araçların tamamında tavan döşemesi koyu renkmi sizce arkadaşlar?

• kaporta rengi mineral gri olan aracımda tavan döşemesi de kırçıllı gri renginde. dış renge göre iç döşeme rengi ayrıştırması olacağını sanmıyorum ama emin de değilim. bu tarz iç döşeme farklılaştırmaları premium segment araçlarda oluyor genellikle.

Bir araçta tavan döşemesini koyu renk görmüştüm. Şu an kullandığım araçta açık renk olduğu için biraz kasvetli gelmişti bana. Koyu renk daha dar hissettirmişti aracı. O nedenle bir sorayım dedim.

Teşekkür ederim cevap için.

mesajınız için teşekkür ederim.

aracımı hala teslim alamadım :)

megane'da conti kullanmış ve memnun kalmıştım. yine continental alacağım sanırım.

megane'a joy jantı alıp (16 inç kara jant) hem sök takı aradan çıkarmıştım hem de daha küçük olduğu için lastik ucuza gelmişti.

23'e kadar duster 2'nin 17 jantlarını buldum ama bu jant için de lastik pahalı görünüyor o yüzden bu seçenekten vazgeçtim.

megane'da yine sahlerden memnun kaldığım için seçimimi sahlerden yana kullandım. çok güzel pakette geldiler, linki aşağıya bırakıyorum.

aracın tavan döşemesi koyu, bunu dengelemek için yeni gelenlerde koltuk kumaş rengi açık seçilmiş fakat ben bu durumdan hoşlanmadım.

aracın içerisi çok klostrofobik değil...

sahler oto paspas - havuz paspas - havuzlu paspas - bagaj havuzu - oto aksesuar
    Renault Duster Benzinli / Full Hybrid 2024+ Uyumlu SAHLER Araca Özel 4.5D Havuzlu Oto Paspas - Duster
    https://www.sahler.com.tr/renault-duster-benzinli-full-hybrid-2024-uyumlu-sahler-araca-ozel-4.5d-havuzlu-oto-paspas-duster-1085

sahler oto paspas - havuz paspas - havuzlu paspas - bagaj havuzu - oto aksesuar
    Renault Duster Benzinli 2024+ Uyumlu LINER Araca Özel 3D ÜST Bagaj Havuzu - Duster
    https://www.sahler.com.tr/renault-duster-benzinli-2024-uyumlu-liner-araca-ozel-3d-bagaj-havuzu-duster-1070

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.