Şimdi Ara

Renault'dan 4 haftalık 'üretim durdurma' kararı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tofaştan sonra Renault üretime ara veriyor.

Bir süredir Türkiye pazarındaki daralmanın kendilerine fatura edilmesi endişesi taşıyan Renault'dan işçilerinin endişelerini artıran haber geldi.

Evrensel'in haberine göre, işçilere 4-12 vardiyasında cumartesi günleri 4 hafta boyunca üretim olmayacağı bildirildi.

Daha önce de TOFAŞ, KAP'a yaptığı açıklamada, yurtiçi pazarda son dönemde yaşanan daralma nedeniyle ekim ayında Bursa fabrikasında üretime 9 gün ara vereceğini duyurmuştu. TOFAŞ, geçtiğmiz temmuz ve ağustos ayında da yıllık planlı bakım/onarım çalışmaları ve stok planlaması nedeniyle toplam 18 gün üretime ara vermişti.

Kaynak: https://tr.sputniknews.com/amp/turkiye/201809281035415660-renault-4haftalik-uretim-durdurma-karari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdagli7 -- 28 Eylül 2018; 8:47:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Psikolojiktir o. Normal üretime ara olsa duramazdık.

Dış mihrak ne olacak.
  • kriz mriz filan sakin haa bunlara aldirmayin bunlarin hepsi manipulasyon bizde kriz falan yok

Evellallah guclenerek gelecege yuruyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya bursa oy oranları gelmiş gibi düşünüyoruz.

• Espri yapmaya üşendiğimden dolayı, anahtar kelimeleri veriyorum; siz toparlarsınız...
    Ekonomi
    Kriz
    Reis
    Psikolojik
    Manipulasyon
    Savcılık
    Mahkeme
    Dış mihrak
    Rahip
    FETÖ
    Fransa
    Almanya
    Batı
    Amerika
    İsrail
    Katil Esed
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Espri yapmaya üşendiğimden dolayı, anahtar kelimeleri veriyorum; siz toparlarsınız...
    Ekonomi
    Kriz
    Reis
    Psikolojik
    Manipulasyon
    Savcılık
    Mahkeme
    Dış mihrak
    Rahip
    FETÖ
    Fransa
    Almanya
    Batı
    Amerika
    İsrail
    Katil Esed
    ...
    +
    Dünya 5'ten büyüktür
    Rabia
  • 1 ay hiç araba üretmeyecek gibi anladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar saçmalamayın. Renault'un batması demek onlarda çalışan veya onlara çalışan onlarca fabrikanın çalışanının işsiz kalması demek. Bir vardiyanın azalması, üretimin düşmesi özellikle bunlara taşeron hizmet sağlayan firmalardan yüzlerce kişiyi işsiz bıraktı belkide şuan. Allah rızası için azıcık düşünüp tartıp konuşalım.
  • Sıfır araçlardaki %160'a varan ötv'nin düşmesine önayak olabilecek bir hamle.
  • haberi nerenizle okuyorsunuzn

sadece 4 - 12 vardiyası cumartesi çalışmayacak hepsi bu.

Haftaiçi üretime devam

sırf ortalığı karıştırmak için atılmış bir başlıktan başka birşey değil görendd 4 hafta fabrikada hiç üretim yok sanar

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Espri yapmaya üşendiğimden dolayı, anahtar kelimeleri veriyorum; siz toparlarsınız...
    Ekonomi
    Kriz
    Reis
    Psikolojik
    Manipulasyon
    Savcılık
    Mahkeme
    Dış mihrak
    Rahip
    FETÖ
    Fransa
    Almanya
    Batı
    Amerika
    İsrail
    Katil Esed
    ...
    Ben şöyle bir kombo yaptım

Batı bizi kgıskandığı için Katil Esed fetöyle anlaşıp batı uşağı fedöcü renoyu kriz varmış gibi göstertme suretiyle yapılan harakatler milli birlik ve bütünlüğümüze

Neyse ben de yormayayım. Yetti.

• Yalan dolan başlık atmayin. 4 vardiya uretimin durmasiyla, 4 hafta uretimin durması çok farklı şeyler.

Gazetelerin clickbait başlıkları gibi olmuş bu biraz. Degistirmenizde fayda var.

• Reno arabayı bedava satıyorum dese 70 bin lira vergi ödemeden alamayız. Kapatıp gitseler dükkanı şaşırmam.
  • Renault Sport kullanıcısına yanıt
    Haberin içeriği zaten durumu özetliyor kendimce karar verdiğim bir başlık değil kaynak ve içerik var

Moderasyon yanlış görüyorsa düzeltebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdagli7 -- 28 Eylül 2018; 10:22:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Manipülasyoncu reno

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.