Şimdi Ara

Renault Clio Satılıp Chevrolet Cruze Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 model Renault Clio Alize modelinde aracımız var. Bilenler vardır araç bomboş bir araç, sıfır olarak almıştık ama 10 yılın ardından artık değiştirmenin vakti geldi diye düşünüyoruz. Elimizdeki Clio'yu 20 bin TL civarı bir paraya elden çıkartırsak üzerine ancak 20-25 bin TL ekleyebiliriz. Maksimum 2-3 yaşında C sınıfı bir araç almak istiyoruz ancak bütçemiz ancak Linea-Symbol gibi arabalara yetecek düzeyde. Clio'yu üzerine 20 bin lira koyup B sınıfı bir araç almaya değmeyeceğini düşünüyorum. Bu bütçeyle Astra, Focus gibi araçların boş modellerinin bile yanından geçemiyoruz ki daha çok dolu modeller istiyoruz. (Geri görüş, navi, sunroof vs.) Baz model bir araba için elimizdeki aracı satmanın pek anlamı yok.

Gel gelelim bizim bütçeye uygun bir tek Chevrolet Cruze var. Chevrolet'in Türkiye piyasasından çekildiğini biliyorum, full donanımlı bir Cruze alsak 9-10 sene bineriz muhtemelen. Öyle alıp hemen satmak gibi bir derdimiz yok yani. Velhasılkelam, Cruze gibi full donanımlı bir araç almak için bütçemizin üstüne 15 bin lira daha eklememiz gerek (mümkün değil).

Şartlar göz önüne alındığında Cruze nasıl bir tercih olur sizce? Alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResultanteImportante -- 1 Kasım 2015; 16:20:07 >

• Geri görüş kameralı dokunmatik multimedya sistemi taş çatlasın 3000 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sahibi olmanız imkansız, parçası da bol, alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

Geri görüş kameralı dokunmatik multimedya sistemi taş çatlasın 3000 tl

C sınıfı araçtan bahsediyorum ben. 100 km hızın üzerine çıkınca direksiyon titremesin istiyorum yani. Yoksa multimedya sistemi taktırmayı ben de bilirim.
  • Alinmaz chevy artık satilmiyor başka modellere bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: ResultanteImportante

quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

Geri görüş kameralı dokunmatik multimedya sistemi taş çatlasın 3000 tl

C sınıfı araçtan bahsediyorum ben. 100 km hızın üzerine çıkınca direksiyon titremesin istiyorum yani. Yoksa multimedya sistemi taktırmayı ben de bilirim.

Hocam demek istediğim şey boş da olsa c veya d segment bakın donanım var diye cruze almayın. Laguna olabilir mesela çok güzel araç

• Satarken zorlanirsin ama butcene uygunsa alabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Renault Twingo Alınır Mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yedek parçası Opelde var gibi bir yazı okumuştum buralarda olacaktı o konuda o yazıyı bulmanızı öneririm. Yedek parçası bulunduktan sonra her türlü binilir o araca.
  • O fiyatlara 3-4 yaşlarında focus,corolla da bakılabilir.
    Ha illa genç olacak derseniz symbol line almaktansa cruze iyi bir seçenektir.
    Hepsini geçtim en azından can güvenliğiniz olur.

• arkadaslar chevrolet satisi kestigi icin artik asla alinmaz falan denildigini duyuyorum.
    siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el civic diyeceğim ama istekleriniz biraz üst seviyede bu bütçeyle yapılabilir mi bilmiyorum belki civic e de dediğiniz sistem takılabilir.
  • Hocam 2010 model üstü bakmanızı tavsiye ederim. Biraz sıkıntılı diye duymuştum o yıldakiler. Onun dışında full donanımlı çok hoş gorünümlü bir araç. Opel ile de uyumlu sanırım parçaları. Lpg iyi olması lazım onun hakkında da sorun oluyor gibi birşeyler duymuştum. Dediklerimi biraz araştırın hocam çünkü forumda gördüğüm kullanıcılardan duyduğum şeyler. Hayırlısı olsun.

• Cevaplar için sağ olun arkadaşlar. Biraz daha düşünmek en iyisi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResultanteImportante -- 5 Kasım 2015; 19:20:36 >
  • Naptiniz araba isini

• quote:

Orijinalden alıntı: Pietro Leatherchest

arkadaslar chevrolet satisi kestigi icin artik asla alinmaz falan denildigini duyuyorum.
    siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda?

Yaklasik 10 15 yil boyunca opel servisleri ilgilenecek chevroletlerle. Piyasadan cekilnesi sebebiyle piyasa degeri dustu.buda bence tuketicinin isine gelir. Alinir 10 yil binilir eger kaza bela olmazsa.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108835444&p=1

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108026619&p=1

Bu konularda tüm sorularınıza yanıt var.

Ek: Mobilden atınca linkler tuhaf oldu. Cruze sahibiyim. İstediğinizi sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelidost -- 5 Kasım 2015; 20:48:51 >
  • 2004 model otomatik GOLF 4 satıp 2012 model CRUZE HB LT PLUS AT aldım. Şuan çok pişmanım çekilme sürecinde niye gidip sıfırını almamışım. Hep hayalimim bir köşesinde yatan bi araçtı. Bu akşam bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.

• Alinir ve binilir.

• Fiat bravo dizel düşünülebilir alternatif olarak

• 45 e 1.6 edition astra sedanlar var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.