S.A arkadaşlar.. Renault 9 Spring 93 modelli arabamıza bu yaz Gaz taktırdık Atikerden.. herşey çok güzel fakat tek bir sıkıntısı var.. Araba gazdayken devrini alana kadar "Tekleme (İtinme)" yapıyor.. Benzindeyken hiç öyle bi sıkıntı yok.. mesela araba park halinde çalışır vaziyette.. egsoz'dan pır pır sesler geliyor.. kesik kesik geliyor yani gaz.. " egsoz delinmiş ordan gaz kaçıyor tam olarak yemiyor " diye düşünüyoruz acaba doğrumudur? neden tekleyebilir ? yardımlarını bekliyorum en acilinden yarın yaptırcaz..
Merhabalar; Hava İle İlgili Bir Sıkıntı var bana öyle geliyor. Eğer İstanbulda Bulunuyorsanız Buyrun Hemen Sorunu çözelim. tabiki ücretsiz olarak.
Yanıtınız için teşekkür ederim.. Gazı taktırdığımız yere götürmüştüm ilk zamanlar.. hava filtresinin bulunduğu kapaktaki boruya bant yapıştırdılar çok fazla hava alıyor dediler.. bi ara biraz kesti teklemeyi.. sora tekrar başladı.. acaba egsozdan olabilirmi? egsoz patlak ordan gazı tam yemeyip kaçırıo olabilirmi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: tolgaozsoy
Yanıtınız için teşekkür ederim.. Gazı taktırdığımız yere götürmüştüm ilk zamanlar.. hava filtresinin bulunduğu kapaktaki boruya bant yapıştırdılar çok fazla hava alıyor dediler.. bi ara biraz kesti teklemeyi.. sora tekrar başladı.. acaba egsozdan olabilirmi? egsoz patlak ordan gazı tam yemeyip kaçırıo olabilirmi acaba?
hayır eksozdan olmaz, Birde ateşlemedende olabilir yani buji,bujikablosu,distirbütör kapağı,bobin..ama tabi görmek lazım yani.
Tüm ateşleme parçaları, sensör grupları, rölanti düzenleyicileri ve hava akışmetreleri ile hizmetinizdeyiz...
Sibop ayarı+ateşleme sistemi. Birde LPG montesinde karbüratörün üstüne miksermi taktılar yoksa karbüratörü delerek lpgyi burdan mı verdiler. Eğer karbüratör delerek yaptılar ise, fazla hava alma gibi bir sorun olmaz.
bende karbüratör delinerek takılmış ve hava fazla gelince yüksek hızda boşa atınca stop ediyor. bende hava filtresi girişini bantladım, sorun düzeldi, yakıt çok düştü. ama herkes kazık mikser yapınca bant olmaması gerektiğini söylüyor bunu anlamadım işte nden bende böyle oldu
karbüratörle alakalı bi olay..karbüratör ayarını iyi yapamamış olabilirler çünkü ya fazla hava alıyo ya da fazla gaz alıyo bu seferde tekleme yapıyo birde bujilere bakın belki emme ateşlemede sorun olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme