Şimdi Ara

''' RENAULT 9 KULÜBÜ ''' (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.050
Cevap
21
Favori
748.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: mavim1974

quote:

Orjinalden alıntı: moondance

Herkese günaydın arkadaşlar...mavim1974 ve jordan83,sonuna kadar haklısınız ya,dertsiz başıma dert aldım işte Dediğiniz gibi,seneler önce Bob Marley söylemiş ki bir bildiği var herhalde:No woman no cry diye

daha bunlar iyi günlerin,hele birde evlenince gör

@kudal dostum iyi düşün halen 1 ayın var geç kalmış sayılmazsın

kesinlikle katılmıyorum ben 11 aylık evliyim ve evlilik öyle dedikleri gibi çok kötü bişey değil aksine çok güzel bişey.Tabiiki doğru insanla

• walla sevgili mavim. yaş 32 ye dayandı. bende senin gibi düşünüyordum ama nereye kadar böyle sürecek?

düğün salonu avcılar kavşağı kiler market'in hemen arkası.

quote:

Orjinalden alıntı: kudal

madem burada bütün Renault 9 cular herşeyini paylaşıyor. o zaman bende sizi düğünüme davet ediyorum.
    tarihi : 7 Temmuz 2007 yer : avcılar deniz düğün salonu. saat :19.00

hepinizi beklerim...
  • june84 kardeş senin arabanın rengini bordo yazmışsın,benimki yakut ama şu an kaportada komple boyatacam fakat rengini biraz açmak istiyorum.yakut çok koyu.yeni model broadway lerin(97 model ve üstü) bordosu hoşuma gidiyor ama renk kataloklarında tam belli olmuyor,bagaj halısının altında renk kodu yazar,acaba bakıp yazabilirmisin...eğer renk kodunu bilen arkadaşlar varsa (bordo) yazarlarsa sevinirim...saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan7333 -- 6 Haziran 2007; 21:45:13 >

quote:

Herkese günaydın arkadaşlar...mavim1974 ve jordan83,sonuna kadar haklısınız ya,dertsiz başıma dert aldım işte Dediğiniz gibi,seneler önce Bob Marley söylemiş ki bir bildiği var herhalde:No woman no cry diye

daha bunlar iyi günlerin,hele birde evlenince gör

@kudal dostum iyi düşün halen 1 ayın var geç kalmış sayılmazsın

bakma sen kudal dengini bulduysan hiç durma evlen ben 2,5 senedir evliyim henüz daha hiç pişman olmadım

• hemen celallenmeyin dostlarım yav,ben 6 yıllık evliyim ellerinizden öper ikide çocuğum var,yaşım 33

2008 siyahastra sedan 1,3cdti njoy+sp
    elinden geliyorsa bir ağız tatlandırmaya bak,o ağıza yumruk atmak erkeklik değildir
    kötülere iyilik yapmak, iyilere kötülük yapmak demektir
  • Sormayın arkadaşlar;benim de evlenmeye niyetim yok ve uzun süre bekar kalmaya da enerjim var Ama bir yerden sonra yaş gereği de köşeye sıkışmaya başlıyorsunuz,kudal arkadaşın dediği gibi,nereye kadar yani Bir de şöyle bişey var:En azından evlisiniz,düşünceleriniz belli..Yok bugün niye somurttu,yok niye mesajıma cevap vermedi,acaba başka biri mi var,artık sevmiyor mu,vs vs gibi kaygı ve gerilimleriniz kalmıyor evlenince

hemen celallenmeyin dostlarım yav,ben 6 yıllık evliyim ellerinizden öper ikide çocuğum var,yaşım 33

allah bağışlasın adaş celallenmedik yav bırak heveslenmiş kudal
    karıştırma kafasını arkadaşımızın
    evlen kudal evlen geç bile kalmışşsın abi

• quote:

Sormayın arkadaşlar;benim de evlenmeye niyetim yok ve uzun süre bekar kalmaya da enerjim var Ama bir yerden sonra yaş gereği de köşeye sıkışmaya başlıyorsunuz,kudal arkadaşın dediği gibi,nereye kadar yani Bir de şöyle bişey var:En azından evlisiniz,düşünceleriniz belli..Yok bugün niye somurttu,yok niye mesajıma cevap vermedi,acaba başka biri mi var,artık sevmiyor mu,vs vs gibi kaygı ve gerilimleriniz kalmıyor evlenince

alan almış satan satmış hesaabı
    ya arkadaşlar araba işini bıraktık normal muhabbete döndük konumuz dışında muhabbet ediyoruz diye kızmasın diğer arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustsener -- 7 Haziran 2007; 9:11:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mustsener

quote:

Sormayın arkadaşlar;benim de evlenmeye niyetim yok ve uzun süre bekar kalmaya da enerjim var Ama bir yerden sonra yaş gereği de köşeye sıkışmaya başlıyorsunuz,kudal arkadaşın dediği gibi,nereye kadar yani Bir de şöyle bişey var:En azından evlisiniz,düşünceleriniz belli..Yok bugün niye somurttu,yok niye mesajıma cevap vermedi,acaba başka biri mi var,artık sevmiyor mu,vs vs gibi kaygı ve gerilimleriniz kalmıyor evlenince

ya arkadaşlar araba işini bıraktık normal muhabbete döndük konumuz dışında muhabbet ediyoruz diye kızmasın diğer arkadaşlar

jordan sen burdayken sorayım konu dışı muhabbetten dolayı bi sıkıntı varmı

• @jordan kızıyormusun bize yoksa işi geyiğe vurduk diye,hep sekman piston olacak değil ya muhabbet,arabalarımız zaten döklüyor,orasını düzeltiyorsun burası yamuluyor arkadaş bu sabahta birden bire radyo sustu,yanılmıyorsam tesisatı tenilemek lazım,ilerde zengin olupta iyi bir araba alabilirsem,bunu satmayacağım kimsenin başını yakamam arkadaş yatsın kapının önünde

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emerald Dolphin -- 7 Haziran 2007; 9:23:37 >

2008 siyahastra sedan 1,3cdti njoy+sp
    elinden geliyorsa bir ağız tatlandırmaya bak,o ağıza yumruk atmak erkeklik değildir
    kötülere iyilik yapmak, iyilere kötülük yapmak demektir
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar sıkıntı yok ama muhabbetin de yeterli seviyeye ulaştığını düşünüyorum.Tabiiki biz kulüp olarak arada bir başka konulardada yardım alacaz birbirimizden.Artık asıl konularımıza dönsek iyi olur değilmi arkadaşlar

• herkese merhaba arkadaşlar.hemen konulara yorum yapiim
    abicim evlilik mükemmel bi duygu hele çocuk olunca daha başka. sıkıntılarınız bende de öyle oldu düğün dağıldıktan sonra bitiyo.ellerinizden öper bir oğlum var. ve arabayı aldığım gün ilk siftahı o yaptı araba üstünde sol tarafı baştan sona sinüs eğrisi gibi çizdi. evlilik insana sabırlı olabilmeyi öğretiyo.

hemen yeni konuya gireyim;

aslan7333 arabayı nerede boyatacaksın yani ankara damısın ve ne fiyat verdiler. komple kaporta bakımıda yapacaklarmı? bunları cevaplarsan sevinirim.
  • arkadaşlar ne dersiniz şu çelik macununu kendimiz evde tampon üzerinde yapabilirmiyiz. düşüncelerimii paylaşırsak ben kafaya taktım tatilde tamponu söküp çelik macunu ile catlaklarını kapatacağım. fikirleri olan yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaygusuz

herkese merhaba arkadaşlar.hemen konulara yorum yapiim
    abicim evlilik mükemmel bi duygu hele çocuk olunca daha başka. sıkıntılarınız bende de öyle oldu düğün dağıldıktan sonra bitiyo.ellerinizden öper bir oğlum var. ve arabayı aldığım gün ilk siftahı o yaptı araba üstünde sol tarafı baştan sona sinüs eğrisi gibi çizdi. evlilik insana sabırlı olabilmeyi öğretiyo.

aslan7333 arabayı nerede boyatacaksın yani ankara damısın ve ne fiyat verdiler. komple kaporta bakımıda yapacaklarmı? bunları cevaplarsan sevinirim.

ben Mersin deyim,burada boyatacam,dıştan boyanacak yani motor falan inmeyecek tüm kaporta bakımı yapılacak(çürüklerin tamiri,parça atma.macun vs.) 800 ytl ye yaptırıyorum.1000 ytl den aşağı fiyat veren olmamıştı ama bi arkadaş vasıtasıyla 800 e anlaştık.97 model ve üstü broadway bordo renk kodunu bilen varsa yazarsa sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: jordan83

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar sıkıntı yok ama muhabbetin de yeterli seviyeye ulaştığını düşünüyorum.Tabiiki biz kulüp olarak arada bir başka konulardada yardım alacaz birbirimizden.Artık asıl konularımıza dönsek iyi olur değilmi arkadaşlar

• Renk kodu içinwww.renault.com.tr adresinden iletişim kısmına tıklayın.buradan istediğiniz bilgiyi sorabilirsiniz renaulta.kısa sürede cevap veriyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: aslan7333

quote:

Orjinalden alıntı: kaygusuz

herkese merhaba arkadaşlar.hemen konulara yorum yapiim

ben Mersin deyim,burada boyatacam,dıştan boyanacak yani motor falan inmeyecek tüm kaporta bakımı yapılacak(çürüklerin tamiri,parça atma.macun vs.) 800 ytl ye yaptırıyorum.1000 ytl den aşağı fiyat veren olmamıştı ama bi arkadaş vasıtasıyla 800 e anlaştık.97 model ve üstü broadway bordo renk kodunu bilen varsa yazarsa sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: kudal

madem burada bütün Renault 9 cular herşeyini paylaşıyor. o zaman bende sizi düğünüme davet ediyorum.
    tarihi : 7 Temmuz 2007 yer : avcılar deniz düğün salonu. saat :19.00

hepinizi beklerim...

Hayırlı olsun. Malum bizim yer Ankara ama o sıralar İstanbul'da olursam uğramaya çalışırım.

Eğer maddi konularda sıkıntı yoksa gençlerin hemen evlenmesinde fayda vardır. Eğer evlenmeye maddi güçleri yoksa oruç tutsunlar ya da ruhunun dinamiğini ayakta tutacak diğer ibadetlere yönelsin.

Orjinalden alıntı: adu040

Bir de evlilikle ilgili birşeyler söyleyeyim Peygamber efendimiz (S.A.V) in en büyük öğütlerinden biri şudur:

Eğer maddi konularda sıkıntı yoksa gençlerin hemen evlenmesinde fayda vardır. Eğer evlenmeye maddi güçleri yoksa oruç tutsunlar ya da ruhunun dinamiğini ayakta tutacak diğer ibadetlere yönelsin.

+1
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.