|
Renault 5 E-Tech yenilendi: Daha fazla menzil ve LFP batarya
-
-
çöp LFP bataryayı övmekten sıkılmadınız mı?Gerçekten. bin dolar bile ucuzlamayacağı halde teknoloji artığı pili çinin yalan reklamlarıyla güvenli sanıp övüyosunuz,sonra insanlar alıyor.kış oluyor. menzil yarıdan fazla düşüyor,şarj hızları yerlerde....
hiçbir prem alman veya üst sınıf,performanslı araçlarda asla kullanılmayan bu kandırmacaya inanmayın.
%30 doulukta anot tarafından saplanan lfp pille şov yapacaklarına 4.1v da yani tam doluluktaki pillerini katot tarafından bi delsinler bakalım gerçekten yanmayacakmı. boş işler.
-
Oraya Baguette (baget ekmek) koyunca acayip Fransız ve entellektüel olmuş gerçekten de. Arka yolcu kulağımızı bolca çınlatırken (diz mesafesi nedeniyle) derdimiz baguette ve geri vites lfp batarya... Voila!
-
-
Hepsi kullanacak çünkü elektrikli arabanın olayı zaten bu, yani şehiriçi aracı olması.
Adım adım her akıllı tüketici LFP bataryalı küçük elektrikli araba alacak ve şehir dışı için içten yanmalı bir araç alacak.
3 milyon verip elektrikli araba alıp o gerginlikle şehir dışında ilerleme stresine girenler çok komik.
LFP bataryalı küçük elektrikli batarya 0-100 arası rahatlıkla kullanılabildiği için de menzil şehir içi için gayet yeterli olacak.
_____________________________ Hatalı sollama yap, sonra KADER..
Afrika'da ortalama yaşam 50-55 yıl, Batı Avrupa'da ve
İskandinavya'da 80-85 , bu da mı KADER ! -
gıdırm gıdım arttırıyorlar böyle insanlar elektrikli araba için erken demekte haklı çıkıyor diyecektim ki gıdım bile sayılmaz, 3km menzil artışı! insan 3-5kw batarya ekler.
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b] -
dikkatli süren birisi zaten en az 30 km menzil ekler. üretici olarak 3 km eklemişler.
_____________________________ . -
hangi gerginlik?etkileşim için video atanları görüyosunuz sadece galiba. kimsenin gerildiği yok.
-
Adamlar 3 km menzil artırıp yenilik diye sunuyor.
Ulan biz dizeli son viteste 500 metre yokuş aşağı cut-off yaptığımızda araç direkt gerçek 20km menzil artırıyor, bunlar kafayı yemiş.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt