Merhaba Arkadaşlar, renault 19 europa 1.4 97 model bir araca sahibim.aracımı satmak için ilan verdiğimde 1993 model mazda 626 2.0 abs'li klimalı,bir araçla takas teklifi aldım.diger aracın sahibi aracımın üzerine 500 tl fark vermeyi kabul etti. sizce böyle bir takasa girmeli miyim?girsem artıları ve eksileri ne olur?
Takas işine her zaman soğuk bakarım niyeyse. Düşünürsek araç zaten senin aracından daha donanımlı ve konforlu. Senin aracının temizliğinde değil ki bu daha lüks denilebilecek aracı sana 500 lira fazladan para vererek takas yapmak istiyor. Aynı temizlikte olsa niye daha konforsuz arabaya binsin. Bunlar sadece benim görüşlerim tabi belki de durum böyle değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
benim araçta da ufak tefek sıkıntılar var aslında.daha donanımlı ve konforlu bir araç istiyorum.tek derdim de bakım ve yakıt maliyeti.kısa vadede sıkıntı çıkaracak bir araç mıdır mazda 626?fikirlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederim
94 mazda 626 almıştı arkadaşım temiz bulmuştu. sıkıntısız kullandı ve model yükseltmek için sattı sonrasında alıcıda buldu çok zorlanmadan.
Çok teşekkür ederim Mersahin,alacağım araç temizse takaslamayı planlıyorum ama kafam da karışıyor ara ara,başka değerli arkadaşlar da fikir beyan ederse daha da emşn olacağım.sağ olunuz