Şimdi Ara

<<<< RENAULT 19 KULÜBÜ >>>> (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.056
Cevap
41
Favori
616.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: mkn_52

megane 1 lerin çoğuda 2.0 motor. :S . oyüzden 19 alizelere bakınıyorum. çok kararsız kaldım araba konusunda Allah yanlış birşey yaptırtmasın :D

slm dostum.

herkez kullandığı araçından genellikle memnun. ama bu işlerde biraz sans işi, şansın varsa iyi bir arabaya düşersin alırsın ve memnun kalırsın. ama şansın yoksa seni illalah ettir.

parana göre hareket edeceksiniz tabii. ama bakınca araca,, sizinde gözünüz tutuyorsa, bir ustaya götürüp baktırabilirsiniz. fikir sahibi olmak için.

benim kullandığım araç.. reno 19 ve 1.4 tek nokta enjeksiyonlu. ve gayet te memnunum.

gönlüne göre bulmanı temenni ederim.
    quote:

megane 1 lerin çoğuda 2.0 motor. :S . oyüzden 19 alizelere bakınıyorum. çok kararsız kaldım araba konusunda Allah yanlış birşey yaptırtmasın :D

slm dostum.

herkez kullandığı araçından genellikle memnun. ama bu işlerde biraz sans işi, şansın varsa iyi bir arabaya düşersin alırsın ve memnun kalırsın. ama şansın yoksa seni illalah ettir.

parana göre hareket edeceksiniz tabii. ama bakınca araca,, sizinde gözünüz tutuyorsa, bir ustaya götürüp baktırabilirsiniz. fikir sahibi olmak için.

benim kullandığım araç.. reno 19 ve 1.4 tek nokta enjeksiyonlu. ve gayet te memnunum.

gönlüne göre bulmanı temenni ederim.

• buluncada her kafadan bir ses çıkıyo o insanı kararsızlaştırıyo esas . alizeye 12 milyar verene kadar 15 16 ya neler var felan deniliyo.yada alize okadar etmez diyenler.hayırlısı olsun diyelim :D

Orijinalden alıntı: kafkar10

Mrb.lar.. nette 19 alizeler gerçekten de uçuk biraz daha zorlarsan temiz megane 1 almam iyi olur. gökhan beyin dediği gibi. benim de bir sorum olacak gökhan beye;
    1.4 krbrt.lü 19 umda seknkromeç sorunu var 4.vitesden 3'e düşürürken oluyor şanzıman inmesi lazım dediler doğrusu usta fiyat vermiyo öyle de devam edilir havasında idi.ben de hiç oralı olmadım.. ama satarken bir sorun yaşar mıyım bilemem. nekadara mal olur senkromeç öğrenebilir miyim. araba temiz tek sorun o.. sinir sorunu vites kolunu biraz gevşetmeyle halledebilirmiyiz.. ustayı bu konuda yönlendireyim..sorun olurmu bu gevşetme işi.. bilenlere danışmak istiyorum..teşekkürler kazasız sürüşler olsun..iyi günler..

Hocam çok ileri boyutlarda değilse sadece cartlama yapar ama vites geçişlerinde sıkıntı olmaz. Senkromeç dediğimiz ufak dişlilerdir. Vitesin sessiz ve rahatlıkla değiştirilmesine yardımcı olurlar. Senkromeç parça fiyatı olarak çok büyük bir para değil ama şanzımanı indirip kaldırmaya tanıdığınız bir usta yoksa normal dükkanlara gidince 200 tl + tamir masrafı alıyorlar. Yani indir kaldır 200 tl. En güzeli tamir ettirmek. O vites kolunu gevşettirmeyle düzelmez hocam. Sadece vites geçişleri yani o mesafeler uzar. Bir nevi yavaş geçmiş olur vites ama eninde sonunda o senkromeçler değişecek. Kaçarı yok

mkn_52 hocam 12 ye aldığınız 19 u 12500 e satamazsınız. Kafadan 1000 tl zararı göze alın ama satmam 3 sene binerim derseniz ona bişey diyemem. Galericiler en babasını 8000-9000 arasına sayıyor.

• almış olduğum arabayı galeriye götürdük 11 bin ytl verdi.
  • 98 model 1.6 enjeksiyonlu megan motorlu alize . tüm parçaları orjinal. 127 binde. bin km önce atiker sıralı otogaz sistemi taktırıldı. + gazda kullanırken benzin hissi vermesi için ve çekişden düşüş yaşamamak için gazı yağlayıcı bir sistem takılmış.
  • Hocam babamın araca da 10000 tl veren galerici çıktı ama oda senin gibi müşterisi varsa o paraya alır. Yani senin arabadan arayan bir müşterisi yoksa hiçbir galerici 19 a o kadar parayı bağlamaz. Eğer satmayı düşünüyorsanız galericiye çok iyi fiyat.
  • yok satmayı düşünmüyorum zaten alalı kaç gün oldu :D . ben 12ye aldım ama taksitle aldım kredi çekmeden faiz ödemeden kar'ım o.. satarkende 11e pazarda versem içim sızlamaz 1-2 yıl sonra

yok satmayı düşünmüyorum zaten alalı kaç gün oldu :D . ben 12ye aldım ama taksitle aldım kredi çekmeden faiz ödemeden kar'ım o.. satarkende 11e pazarda versem içim sızlamaz 1-2 yıl sonra

Zaten çok çok uygun düşürmedikçe, her arabayı satarken 1-2 milyar zarar edilir, bende 10bine aldım 2000 model 167binde 1.6 Rne aracımı, sıralı sistem lpg taktırdım 1200 tl'ye, seneye satarken en ölüsünden satsam 9bine gider gibime geliyor...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-acil-satilikk-53960287/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 10 Ağustos 2011; 12:10:05 >
  • renault 19 beymen clup nasıl bir araç? Yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysr59

renault 19 beymen clup nasıl bir araç? Yorumlarınızı bekliyorum

Bildiğim kadarıyla iç döşemelerinden dolayı bu ismi almış. Başka aman aman bi farkı yok.
  • RENAULT R 19 larda hangi model iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

RENAULT R 19 larda hangi model iyidir.

Hocam 19 kadar versiyonu olan bir model yok. Ülkemiz şartlarına göre bakarsak donanım fiyat performans olarak en dolu olan ve piyasası olan 98 model 1.6 rte alize modelleridir. Donanım olarak daha zengin veya daha düşük versiyonlar var. Ama piyasası en çok olan bu modeller. Yoksa 1.8 rti ler var mesela elektrikli ayna vs var ama yakıt parça fiyatı vs yüzünden tutulmuyorlar.

Orijinalden alıntı: Gökhan KARPUZ

Fiyatı güzel hocam yalnız araç dizel. 19 ların pekte tutulan bir modeli değildir. Motorunda sıkıntı olmamasına ciddi şekilde dikkat ederek alınabilir. Fazla zarar ettirmez.

Temiz olursa alınabilir bencede,Kötü mazota gelmeside cabası.Eski nesil dizel olması dolayısıyla...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.