Şimdi Ara

<<<< RENAULT 19 KULÜBÜ >>>> (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.056
Cevap
41
Favori
616.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaşlar bende 1.6 alize var.konsolun camlarla birleştiği yerde hoparlör yerleri var.oraya hoparlör taktıran oldumu aranızda boyut olarak hangi hoparlörden almamız gerekiyor
    Ahmet - Nisan 1979 - İngilizce Öğretmeni -Tokat 2001 Renault Kangoo 1.4 RNA
  • RL en boş olanı o parayı etmez bence. Babamın aracını satıyoruz 9750 diyor ama 9500 e pazarlıkla verecek peşin paraya. 1998 model rne modeli. airbag var brc sıralı sistem lpg takılı. Düşünenler kaçırmasın derim 3. sahibiyiz. pick-up tarzı bir araç alacak babam seneye yaz ayına kadar para biriktirip. Dileyen linkten görebilir.

Hoparlör olayına gelince dolu modellerde orada var tiz hoparlörler. 10 cm lik hoparlörler oluyor o kısıma diye biliyorum. Benimki rte alize idi en dolu modeldi benim aracım.

• bendeki de alize klimalı ama hava yastığı olmayan modelden artık hangisi oluyorsa. orda ya hoparlör yok yada var ama bağlamamışlar çünkü ses gelmiyor.yardım için saol
    Ben bir deliyim. Anlamayana az gelirim, anlayana çok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan KARPUZ
    Bazı modellerde olmuyor en doluları zaten 98 ler

Iyi geceler arkadaslar.bende araniza yeni katildim.ve formu çok begendim.benim sorunum su bende 96 model 1.6 RT var. Araci yeni aldim.motordan da anladigim pek söylenemez.Arabam lpg li fakat ara da sira da benzinde kullanmak istiyorum fakat benzin de park halinde iken stop ediyor.rölanti e calismiyor.sorun ne olabilir.yardimci olursaniz çok sevinirim.
  • Varsa enjektörleri temizletin rölanti valfi denen bir parça varmış ona bir baktırın. Benzin otomatiğide arızalı olabilir ki tüplü 19 larda çok sık olan bir durum bu. Gerçi sizinki sanırım karbüratörlü. Çok ciddi bişey olduğunu sanmıyorum
  • 96 mod. 1.4 RN var benim. Araç bu ara titreşimde. Titreme 70-80 km gibi boşa atınca hissediliyor. Boşa atıp direksiyonu hafif sağa yada sola çevirecekmiş gibi sıkı tutunca çok hissediliyor. vites kolundan tutunca da hissediliyor. yani direksiyonla vites kolu senkronize bi şekilde titreşim halinde. Şanzumanda yapıldı lastik de değişti hangisinden yapar acaba. Boşa atmazsam viteste normal seyir halinde pek anlaşılmıyor. Başında geçen duyan gören bilen varsa yardım için şimdiden teşk.
  • quote:

Motorun takozlarına baktırın hocam. Aşırı titreşim o yüzden olabilir. Ya da viraj denge çubuklarına vs ön takıma yani baktırın. Sorun büyük ihtimalle bunlardan birindedir.

Takoz hiç aklıma gelmemişti bak çok sağol
    Şanzumanı biraz acele yaptırdıydım geç saate kadar uğraştılar ertesi güne kalmasın diye pazardı çünkü ertesi gün. O sırada bi vidayı sıkmadıklarını daha sonra farkettim de kendim sıktıydım. Şanzumanı motora bağlayan bi vidaymış kulak mı ne dediler sonra ustalar. Cevap için sağol

Orijinalden alıntı: maamut

quote:

Motorun takozlarına baktırın hocam. Aşırı titreşim o yüzden olabilir. Ya da viraj denge çubuklarına vs ön takıma yani baktırın. Sorun büyük ihtimalle bunlardan birindedir.

Takoz hiç aklıma gelmemişti bak çok sağol
    Şanzumanı biraz acele yaptırdıydım geç saate kadar uğraştılar ertesi güne kalmasın diye pazardı çünkü ertesi gün. O sırada bi vidayı sıkmadıklarını daha sonra farkettim de kendim sıktıydım. Şanzumanı motora bağlayan bi vidaymış kulak mı ne dediler sonra ustalar. Cevap için sağol

Hocam burdan bizide bilgilendirirseniz sonuç ne oldu diye memnun oluruz

• yolum sanayiye düşene kadar titremeye devam şimdilik. Bi 15-20 gün sonra olur sanırım sonucu yazarım.

hız göstergesindeki ibre takılı kalıyor bunu nasıl yaptırabiliriz ve ne kadar patlar
  • İyi akşamlar, yeni gördüm bu başlığı

1997 model 1,4i HB Beymen Club Spor Mavi sahibiyim, 9 yıldır kullanıyorum, aracımın ilk sahibi inanmazsınız belki ama Gülben Ergen, Gözüm gibi bakıyorum, Gülben Ergen'in diye değil hachback renault 19 hastasıyım ondan

iyi akşamlar
  • Selam Arkadaslar Bende 1 ay Once Renault 19 europa 1.6e RNE Aldim Bordo Rengi 1998 Model Arac 40.000 km de Araba Tanidik Amcamin Arabasiydi Kendisi Yurtdisinda Oldugu Icin Binmiyordu Kilometresi Felan Hep Orjinal Yani 11.000 ytl Fiyati Nasil Sizce Piyasadan Bilgisi Olan Cvp Yazarsa Sevinirim...Arabaya Gelirsek Herseyi Orjinal SAdece Tekerlekleri Degisti Bakimlari Yapildi ve Arabada Klima Yok Klima Takmayi Dusunuyorum Bilgisi Olan Fiyati Bilen Varsa Yardimci Olursa SEvinirim....MODIFIYECI arkadaslara Gelirsek Sislambalari Arti Butun Lambalari Sislambalarida Olmak Uzere Xenon Takacam Arkasinda Spoiler Yok Onu Dusunuyorum Celik Jant 16 lik ve Camlari Siyah Yapacam Gayet guzel Olacagini Dsunuyorum:)))Bundan Once LAguna 2 2001 Modele Cok Bindim 19 a Bindigimden Beri Rahatligi Olsun Konforu Olsun Super Bende ARtik Renault19 Hastasiyim Yeni Renolar Yaramaz YEni Cikan LAgunalardan Baska;)Herkese Iyi Gunler Iyi Eglenceler....
  • Bende aranıza yeni katıldım.10 aydan beri lpg li Renault 19 europa 1.4 rna arabam var.Bu benim ilk arabam.Arabamdan gayet memnunum.Yakıt olarak lpg de şehir içi dışı karışık km de 18 kuruş yakıyor.Tek sorunum uzun yolda araç sollarken biraz zorluk yaşıyorum arabam atik değil yavaş yavaş hızlanıyor lpg li kullanımda o yüzden bölünmemiş yoldayken karşıdan gelen araçların bi hayli uzakta olmasını kolluyorum.Bir de arkadaşlar arabanızın radyo antenini takriben kaç dereceye ayarlıyorsunuz.Ben radyoların sinyallerini bir türlü çözemedim.Bazı radyolar anteni dimdik yükseltince daha iyi çekiyor bazılarıda nerdeyse tavana değecek şekilde olunca daha iyi çekiyor.Anlamadım gitti.En iyi anten açısı kaç derece olmalı ki radyoların sinyalleri her yönden en iyi şekilde gelsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkn22

Bende aranıza yeni katıldım.10 aydan beri lpg li Renault 19 europa 1.4 rna arabam var.Bu benim ilk arabam.Arabamdan gayet memnunum.Yakıt olarak lpg de şehir içi dışı karışık km de 18 kuruş yakıyor.Tek sorunum uzun yolda araç sollarken biraz zorluk yaşıyorum arabam atik değil yavaş yavaş hızlanıyor lpg li kullanımda o yüzden bölünmemiş yoldayken karşıdan gelen araçların bi hayli uzakta olmasını kolluyorum.Bir de arkadaşlar arabanızın radyo antenini takriben kaç dereceye ayarlıyorsunuz.Ben radyoların sinyallerini bir türlü çözemedim.Bazı radyolar anteni dimdik yükseltince daha iyi çekiyor bazılarıda nerdeyse tavana değecek şekilde olunca daha iyi çekiyor.Anlamadım gitti.En iyi anten açısı kaç derece olmalı ki radyoların sinyalleri her yönden en iyi şekilde gelsin?

HAYIRLI OLSUN,

ORJİNAL (PHILIPS) TEYİP Mİ VAR ÜSTÜNDE ?

ORJİNAL İSE BAND DEĞİŞTİRİP TEKRAR FREKANS AYARLA...

• İŞTE TARİHİ OLAY
    BEYMEN CLUB IMDA 111111. KİLOMETREYİ YAKALADIM
  • Selam arkadaşlar ; 96 model 1.4 19 uma cam rüzgarlığı aldım (sunplex) ama bir türlü takamadım fitiller geçen cinsten ama camı kaldırdığımda takılıp kalıyor. Camcıya gittim kaportacıya gönderdi.. fitilin ezileceğini söylediler.Ben de kendim deneyeyim dedim cam çıtasına hasar verdim ..Taktıran arkadaş varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.