Şirket bilgisayarından evdeki bilgisayarıma radmin le bağlanmaya çalışıyorum. Sorun şu, şirket bilgisayarından evimdeki pc nin yalnızca 80. portuna bağlanabiliyorum. Yani evdeki radmin server 80. porttan yayın yapıyorsa bağlanabiliyorum. Acaba şirket bilgisayarından başka hangi portlardan çıkış yapabilirim bunu test etmek için bir yazılım varmı.
firewall yüzünden, uzak pc deki 80 e izin veriliyor. tek tek portları denemek uzun zaman alacağı için başka hangi portları kullanabilirim? bunu tespit etmenin bir yolu varmı acaba?
çok teşekkür ederim
sisteminizde kurulu olan yazılımlara ve windows uygulamalarının default portları haricinde 0-65535 arasında kalan portları kullanabilirsiniz. Bunun için radmin'in kendi free yazılımı olan Port Scanner 'i kullanabilirsiniz
uzaktan erişim için açtığınız portu test etmek içinde www.canyouseeme.org sitesini kullabilirisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
sisteminizde kurulu olan yazılımlara ve windows uygulamalarının default portları haricinde 0-65535 arasında kalan portları kullanabilirsiniz. Bunun için radmin'in kendi free yazılımı olan Port Scanner 'i kullanabilirsiniz
uzaktan erişim için açtığınız portu test etmek içinde www.canyouseeme.org sitesini kullabilirisiniz.