Şimdi Ara

ip kamera ile port yönlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ofis içerisinde kullanmış olduğumuz bir ip kamera var modem arayüzden port yönlendirme yaptım 192.168.2.xxx kameranın ipsi port 8000 bu local ıp
    dışardan izlemek içinde 192.168.2.xxx ip port ise 80 yönlendiriyorum locelden görüntü alıyorum ama cep telefonu üzerinden dışarı çıktığımda görüntü alamıyorum
    statik ip mevcut bir yerde bir sorun var ama çözemedim yardımcı olucak kimse varmı
    ayrıca locelden bilgisayara 192.168.2.xxx yazdığım zaman kullanıcı adını admin şifre 12345 giriyorum port 8000 yapıyorum
    hiç bir işlem yapmıyor öle takılı kalıyor activex güvenlikle alakalı bir sorun olabilrimi
    bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depom -- 13 Mart 2015; 21:30:41 >

• Kardes modem ayarlarindan givenlik duvari ayarini kapali tut kaydet bide o sekilde dene olur ok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemdeki güvenlik duvarınıda devre dışı bıraktım dışarıdan gelenleri engellemesin diye yok yine olmu olmuyor başka bir sorun var yapmış olduğum yere kadar doğru olması laZım diye düşünüyorum

• Telefondan girmeyi denediğinde sunucu bağlanırken zaman aşımına uğradı diye bir hata veriuor bu neden olabilir????

• Bu konuda yardımcı olucak kimse yokmu?????

• Bu konu ile ilgisi olan kimse yok sanırım burada

• Kimse yokmu????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardes sen disari ciktigin zaman 192 li olan ip ile girmiceksin bilgi olsunda disari cikinca dis ip ile giriceksin ip cameranin bagli oldugu agdan google gir ip nedir diye arattir sonra cikan ilk sitede senin dis ip numaran yazicak o ip ile baglanmaya calisicaksin disaridan baska bir pc ile giriceksen eger internet explorer adres kismina dis ip yazip sonra sonuna : simgesini koyduktan sonra port numarasi yazilir ayrica ip yazmadan once basinda htpp:// olucak sonra ip yazilip daha sonra : koyduktan sonrasinda port girilip erisirsin tabi bu soylediklerimi modem dogru yonlendirildiyse portlar disari olur. Hade kolay gelsin.

• Kardeş saolsasın ama ben şimdi mıdem arayüze port yönlendirme yaptığımda iç port 8000 dış port 80 olarak giriyorum ama bir trlü bağlantı alamıyorum port yönlendirmede kamerenın ipsini yazıyorum ama yinede olmuyor

• Ben buraya kadar herşeyin doğru olduğunu düşünüyorum sadece merak ettim dışardan internet explorer satatik ip yazıp sonuna :port numarasını yaIyorum dış port no 80 iç port 8000 telefondan local den görüntü alıyorum sıkıntı yok ama dışarıdan yada telefondanbağlantı kultmaya çalıştığımda sunucu veri alırken bağlatı kuramadı diye ıyıru geliryoz sorun nedir acaba !!!

• Port yonlenmedigi için giremiyorsun . ipadresin:açtığın port yazdığında girme lazim.
    Modemden açtığınız portun kameraya yönlendirili olduğuna eminmisiniz ?

2 adımlık bir işlem , kesinlikle ya ip adresinde yada port yönlendirmede yanlisiniz var

• Yaptığım işlem şu
    Modem arayüzü nat port yönlendirme
    Yeni 192.168.2.xx lan port 8000 wan port 8000
    Yeni 192.168.2.xx lan port 80 wan port 80
    Daha sonra crp telefonunile izlemek istiyorum local den izlemek için 192.168.2.xx port 8000 kullanıcı adını şifreyi hiriyorum ve izliyorum

Dışardan izlemek için mevcut statik ip var
    81.214.109 xx port 80 yapıyorum sunucu bağlanırken zaman aşımı olıştu diye hata veriyor. Bütün sorun bu..

• Cihazın ayarlarında mobil port var, onu açacaksın önce, sonra modemden o portu ayarlayacaksın, android yada ios uyumlu programı cebe yükleyip mobil port ile bağlanacaksın.

• Kardeş sen önce kullandigin interneti statik değil sabit Ip yaptiricaksin Internet saglayicin kimse ordan. kamerayi Lokalden izliyorsan disardan izlemede de sikinti cikmaz. Dis port u 80 degil 100 yap Cunki modemlerde 80 portu guvenlik kismina takilir istedigin kadar guvenligi etkisiz biraksanda. Dis portu 100 yaptigin takdirde ip nedir sitesinden dış ip ini ogrenip goruntu alabilirsin. Fakat dis ip testini kendi internet aginda deneme cunki sonucta baglanmak istenilen ip sensin. Komsundan yada telefon hattinin internetinden dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pars57 -- 22 Mart 2015; 14:08:07 >
  • Kardeş benim dış ip zaten sabit ip statik ip sabit ip demek değilmi telekomdan aldığımız sabit ip sorun modem arayüze 2 tane port açıyorum açtığım 2 port ikiside kameranın ipsi yazılı sadece portlar bir tanesi 8000 diğeri 80 yani locelden izlemek için 8000 portuna yönlendiriyor sabit ipden izlemek için 80 portuna sorun burda nerde şimdi 80 portu dış ip için yazılmıyormu denemediğim port kalmadı 8000 dış port yaptım olmadı 8080 yaptım olmadı yani olabilecek bütün portları yaZdım yok olmuyor sorunu bulamadım hala dışardan izleyemiyorum cep telefonundan ivms4500 diye bir program var ios için ordan bağlanmaya çalışıyorum local görüntü var dışardan yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: depom

Kardeş benim dış ip zaten sabit ip statik ip sabit ip demek değilmi telekomdan aldığımız sabit ip sorun modem arayüze 2 tane port açıyorum açtığım 2 port ikiside kameranın ipsi yazılı sadece portlar bir tanesi 8000 diğeri 80 yani locelden izlemek için 8000 portuna yönlendiriyor sabit ipden izlemek için 80 portuna sorun burda nerde şimdi 80 portu dış ip için yazılmıyormu denemediğim port kalmadı 8000 dış port yaptım olmadı 8080 yaptım olmadı yani olabilecek bütün portları yaZdım yok olmuyor sorunu bulamadım hala dışardan izleyemiyorum cep telefonundan ivms4500 diye bir program var ios için ordan bağlanmaya çalışıyorum local görüntü var dışardan yok..

Şimdi o ip camera veya dvr cihazın menü ayarlarına ulaşıyorsan, orada mobil port olmalı onu açıp mesela port numarasına 34599 de ve bu portu modemdede aç, daha sonra telefonuna ip cam viewer i yükle ve ona gerekli şifre, ip no ve mobil portu yaz o cihazı arayarak uygun camerayı bulup çalıştıracak. Anladığım kadarı işe cep telefonundan web browser ile bağlanmaya çalışıyorsun o şekilde olmaz çünkü aktivex yükleyecek oda mobil browserlerde olmaz.birde 80 olan portunu 88 yap, localde 192.168.0.100:88 le bağlanırsın, 100 cihazın ip si, dışarıdan sabit ip ne ise sonuna :88 diyerek bağlanırsın pc lerden, cepten bağlanmak için mobil port açıp, mobil uugulama indirmelisin. Kolay gelsin.
     ip kamera ile port yönlendirme ip kamera ile port yönlendirme ip kamera ile port yönlendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgsahin -- 23 Mart 2015; 9:00:52 >

• Drv cihazım yok sadece ip kamera üzerinden izliyorum kameranın arayüzene nasıl giricem peki
    Anlamadığım konu locelden izlerken 8000 portundan izliyorum dışardan neden iZleyemiyorum bütün portları denedim olmuyor olmuyor olmuyor denemesiğim şey kalmadı sabit ip üzerinden izlenmiyor bir çare

• TakiP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceLCrueL -- 26 Mart 2015; 13:38:45 >
  • Ip camera marka ve model ne kardes.

• Dunlop ip kamera

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.