Şimdi Ara

Remnant 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (Steam\Epic\GamePass) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
9.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok teşekkürler hocam gamepass üzerinden kurulum yaptım ve çalıştı

• volktyson kullanıcısına yanıt

TR_Yamanın içindeki ''xinput1_3.dll'' dosyası ,x360ce_x64 emülatörünün oluşturduğu dosya(xinput1_3.dll) ile aynı adı taşıdığı için çalışan gamepad çalışmıyor,xinput1_3.dll orjinalini kopyalayıncada tr yama çalışmıyor.Çözümü bilen varmı.Yada Epic Games launcherını steam üzerinden çalıştırınca bu sorun kalkıyor.Hem türkçe hemde gamepad çalışıyor.Steamin buradaki büyüsünü açıklayacak biri varmı.

• Bl4ck TooTh B kullanıcısına yanıt

Steam Input sayesinde, ds4windows x360ce gibi yazılımlara gerek olmadan steam kendisi kontrolcüler için destek sunuyor.

• edit:not defterine şunu yazar mısınız lütfen.

oyunun ana dosya konumuna (Contentin içine) atmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Daichi -- 1 Mart 2024; 11:11:29 >
  • Ben Daichi kullanıcısına yanıt

Gamepass için yazmayı unutmuş olabilirim. Yakında güncelleme vereceğim bu oyun için, o zaman eklerim. Teşekkürler

• öncelikle merhabalar ben yamayı yükledim çok güzel çalışıyor fakat oyunda mause gitti :) ne yapmam gerekiyor+

• Sorunu tam anlamadım ama yamadan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Ayarlardan mause ayarlar falan varsa bir kurcala istersen veya yamayı kaldırıp tekrar bak bakalım. Yama yokken de mause yoksa bir ayardan kaynaklıdır.

• remnant 2 t The Dark Horizon destekliyor mu ?

• Simon87 S kullanıcısına yanıt

Dlcler çevrilmedi henüz

• Eline sağlık güzel yama olmuş :)

• kenan495 kullanıcısına yanıt

Rica ederim, iyi oyunlar  

• Merhaba, gamepass için kurulum yaptım ancak çalışmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

• Emreyanık77 E kullanıcısına yanıt

Content klasörünün içerisine kurmanız gerekiyor. Kurulumu doğru yapıyorsanız ve yine de çalışmıyor ise güncelleme gelmiş olabilir. Dediğim şekilde kurulumu yapıp, tekrar çalışmazsa haber verin kontrol ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.