Çok teşekkürler hocam gamepass üzerinden kurulum yaptım ve çalıştı |
Remnant 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (Steam\Epic\GamePass) (2. sayfa)
-
-
TR_Yamanın içindeki ''xinput1_3.dll'' dosyası ,x360ce_x64 emülatörünün oluşturduğu dosya(xinput1_3.dll) ile aynı adı taşıdığı için çalışan gamepad çalışmıyor,xinput1_3.dll orjinalini kopyalayıncada tr yama çalışmıyor.Çözümü bilen varmı.Yada Epic Games launcherını steam üzerinden çalıştırınca bu sorun kalkıyor.Hem türkçe hemde gamepad çalışıyor.Steamin buradaki büyüsünü açıklayacak biri varmı.
-
Steam Input sayesinde, ds4windows x360ce gibi yazılımlara gerek olmadan steam kendisi kontrolcüler için destek sunuyor.
-
edit:not defterine şunu yazar mısınız lütfen.
oyunun ana dosya konumuna (Contentin içine) atmanız gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Daichi -- 1 Mart 2024; 11:11:29 > -
Gamepass için yazmayı unutmuş olabilirim. Yakında güncelleme vereceğim bu oyun için, o zaman eklerim. Teşekkürler
-
öncelikle merhabalar ben yamayı yükledim çok güzel çalışıyor fakat oyunda mause gitti :) ne yapmam gerekiyor+
-
Sorunu tam anlamadım ama yamadan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Ayarlardan mause ayarlar falan varsa bir kurcala istersen veya yamayı kaldırıp tekrar bak bakalım. Yama yokken de mause yoksa bir ayardan kaynaklıdır.
-
remnant 2 t The Dark Horizon destekliyor mu ?
-
Dlcler çevrilmedi henüz
-
Eline sağlık güzel yama olmuş :)
-
Rica ederim, iyi oyunlar
-
Merhaba, gamepass için kurulum yaptım ancak çalışmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
-
Content klasörünün içerisine kurmanız gerekiyor. Kurulumu doğru yapıyorsanız ve yine de çalışmıyor ise güncelleme gelmiş olabilir. Dediğim şekilde kurulumu yapıp, tekrar çalışmazsa haber verin kontrol ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X