Şimdi Ara

Remington ne 3150 3al2 öde 33tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mobildeyim link atamıyorum birisi atıversin hbde 17 lira piyasada en ucuz 25 fiyat var. Benden Kargo da almadı 3tanesi 34tl iyi fiyat dursun kenarda ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.hepsiburada.com/remington-ne3150-hijyenik-burun-ve-kulak-kili-kesme-makinesi-pm-sgvarta51351 16.98 TL hb

Sepette 3 al 2 öde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokoci35 -- 21 Nisan 2017; 21:44:1 >
  • Fiyat değişmeden alan alsın

• İsimsiz çöp mal fiyatına remington, iyiymiş

• Fiyatı ucuz olmasına ucuzda bunun başlığı ile rahat bir şekilde kıl alınacağını düşünmüyorum.Daha önce kullanan birisi yorum yazarsa sevinirim.

• bana göre kıl alma konusunda yetersiz kalır.anca yanaktakiler alır.kulak ve burun için yuvarlak başlıklıları öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan4554

bana göre kıl alma konusunda yetersiz kalır.anca yanaktakiler alır.kulak ve burun için yuvarlak başlıklıları öneririm.

yuvarlak başlıklılar tam tersi memnun değişim u yuvarlak deliklerin içine girmesi lazım ki kessin bunlar daha iyi ne 3450 modeli daha başarılı ama bu da ucuz ayrı konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatsan 100 lira hediye çeki
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ucuz olmasına ucuz da çoooook gereksiz bir alet. Zapalstan ücretsiz gelmişti. 2 yılda sadece deneme amaçlı kullandım

• 10 gün aldığım Remington kıl biçme setini hala göndermediler

• 3al2 ödeden çıkardılar dağılabiliriz beyler zaten bir talep olmadı ama neden çıkardılar anlamadım herkes tü kaka dedi ama alan aldı galiba
  • İndirim düşmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.