Şimdi Ara

Rem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisyarım 5 yaşını doldurdu. 32, 64 ve 128mb remlerim var. Bunlardan 128 ve 64mb olanları kullanıyordum. Birkaç gün öncesinde bilgisayarım garip bir şekilde kapanmaya başladı. Güç düğmesine basılmış gibi bilgisayar bazen kapanıyor. Remlerin ha birini ha öbürünü takmaktan yoruldum. 32de hiç kapanma olmadı ama şu zamanda 32mb rem işkence gibi geliyor. Sorun nerede olabilir? Rem de mi yoksa başka bir yerde mi?

• Ram lerin uyumsuzluk yapıyor dostum.Sanırım ram lerinini artırdığında kullandığın programlarda fazla çalıştığında psu dan dolayı kapanma olayı olabilir.
  • Cevabın için teşekkür ederim. Uyumsuzluk sorununu nasıl çözebilirim? Bilgisyarı götürüp remleri deneyerek aldım. Ayrıca psu nedir? Cehaletimden ötürü kusuruma bakma.
  • ramlarin frekansı kaç? ikiside aynı frekansta mı?
  • sanırım ramlarin ısınmasından dolayı bilgisayar kendini kapatıyo. biostan ramlarin çalışma hızını düşür iş görür ama bilgisayar da yavaşlar. Ramlerin frekansları aynı diilse düşük olana göre ayarla hızını.
  • Sorunun remlerin frekanslarının farklı olmasından kaynaklandığını pek zannetmiyorum. Çünkü bir defa sadece 128mb olan remi kullanmıştım. birkaç saat sonra onda da kapanmıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.