Şimdi Ara

Rekor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önce 30 oyun yasakladılar sonra bu :) sizce bir rekormu best rage flamer ?(allahtan smurf )
     Rekor ?

• Jungle blue çaldıktan sonra 'zaa xd' deyip.Riot'un binasına geçip kapının önüne s*çtın herhalde..
  • full aram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana tr deki smurfda 36 maç verdiler 4 dk da bir yazma hakkım var , o 4 dk sonrasının gelmesini iple çekiyor sonra uzunca bir flame yapıyorum bu böyle 4dk 4dk tekrarlanıyor şuan yapmamaya karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

bana tr deki smurfda 36 maç verdiler 4 dk da bir yazma hakkım var , o 4 dk sonrasının gelmesini iple çekiyor sonra uzunca bir flame yapıyorum bu böyle 4dk 4dk tekrarlanıyor şuan yapmamaya karar verdim

normal hesap 3hafta banlandıkdan sonra bronz 5den şuan golda çıkarıcam smurfu düşün trde kimler geldiki flame yapıyorm 30 oyun verdiler bitti şimdi bunu dayadılar :D
  • +1 aynı ben la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pead

quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

bana tr deki smurfda 36 maç verdiler 4 dk da bir yazma hakkım var , o 4 dk sonrasının gelmesini iple çekiyor sonra uzunca bir flame yapıyorum bu böyle 4dk 4dk tekrarlanıyor şuan yapmamaya karar verdim

normal hesap 3hafta banlandıkdan sonra bronz 5den şuan golda çıkarıcam smurfu düşün trde kimler geldiki flame yapıyorm 30 oyun verdiler bitti şimdi bunu dayadılar :D

öyle o chat block yiyen hesapda yemeden önce yeni 30 olmuştu 10 rankedi oynayım demiştim , karşıya gelen darius silver 5 trolüydü galiba direk geldi ölmeye başladı dedim iyi bari tüm maçlar böyleyse iyi gider falan oyundan çıktım chat block bekliyorum bakalım bitsin devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağzıyla konuşamayanlar için güzel ceza
  • Kalitenizi belli ediyorsunuz.
  • sen hiç sen ölüyken fight girip kaybedip sonra /all dan report xxx bunun bilmemneyini şöyle yapayım böyle yapayım fightta bizi izliyor diyen adamlarla oynadın mı hayır ölüydüm desen oyunu takip etmedikleri için yalancı durumuna düşürüyorlar

olay yeri tr olunca birde sonuçda Türküz atarlıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier Mira Armstrong -- 5 Mayıs 2013; 23:22:00 >
  • 3 gün ban üstüne de 9 oyunluk sohbet kısıtlaması verdiler banada
  • alkış
  • sövmemeyi bi öğrenemediniz

• anca böyle şeylerde rekor
  • Baska milletler atomu parcalarken biz birbiribizi parcaliyoruz..

• bu 4 dk bir yazmakta işkence resmen
  • 166 nedir ya :D abo0o bitmezki
  • Hergün tribunalde senin gibi 10larca kişiyi banlatıyorum veya ceza veriyorum çok zevkli valla
  • Riot sana ''gönderme'' yapmis.

• illa şunu yemenizmi lazım küfür saymamak için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.