Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi reklam rekoru kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Kurtlar Vadisi" isimli dizi, 9 Haziran Perşembe akşamı, özetiyle birlikte toplam 120 dakika yayımlanan son bölümüyle sezona veda etti. Dizi, sezonu reklam rekoruyla kapattı.

MTM Medya Takip Merkezi, toplumun her kesimi tarafından yakından takip edilen dizinin, sezona veda ettiği son bölümünün ve öncesinde yayımlanan özetinin aldığı reklamları ölçümledi.

Sonuca göre, 71 dakika süren 198 adet reklam ve toplam yaratılan ekonomik değer 29 milyon 41 bin 533 USD. "Kurtlar Vadisi", böylece sezona bir reklam rekoruyla son vermiş oldu.

Buna göre dizinin son bölümün bir dakikası 414.300 dolara geliyor.

• Evet bu rezillikleri hep yaparlar.Özellikle şuna gıcık olurum:Filmin bitmesine 10 sn kalıyo 5 dakika reklam verirler filmin son 10 sn sini gösterirler sonra yine reklam.Sırf bu yüzden 7-8 aydır hiç televizyon izlemedim izlememde böyle giderse.
  • Son saniyelerde reklam verilmesine bende kıl oluyorum. Seyirciye saygısızlık yapıyorlar. Zaten herkesin elinde kumanda var . Reklam girergirmez 2-3 saniye içinde refleks olarak zaplama yapıyoruz. Bir çok kişininde böyle yaptığını tahmin ediyorum. Arada bir reklam bittimi diye 1-2 saniyelik kontolleri saymazsak izlenmeyen reklamlara tonlarca para dökmelerine bir anlam veremiyorum.

---TEKNODE---ZİWRO---MAXWELL---

• quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Mobile

bi akşamda bunlar 30 milyon dolar ciro mu yapıo

Ki bunun %50 den fazlasi KAR dir dusun yane..

PSN: TheeoZeN
    Xbox: TheeoZeN

• quote:

@kont_andre
    Evet bu rezillikleri hep yaparlar.Özellikle şuna gıcık olurum:Filmin bitmesine 10 sn kalıyo 5 dakika reklam verirler filmin son 10 sn sini gösterirler sonra yine reklam.Sırf bu yüzden 7-8 aydır hiç televizyon izlemedim izlememde böyle giderse.

@rafet32
    Son saniyelerde reklam verilmesine bende kıl oluyorum. Seyirciye saygısızlık yapıyorlar. Zaten herkesin elinde kumanda var . Reklam girergirmez 2-3 saniye içinde refleks olarak zaplama yapıyoruz. Bir çok kişininde böyle yaptığını tahmin ediyorum. Arada bir reklam bittimi diye 1-2 saniyelik kontolleri saymazsak izlenmeyen reklamlara tonlarca para dökmelerine bir anlam veremiyorum.

eft aynen bende çok sinir oluorumm son snlerde reklam vermelerine, açgözlü bunlar

ayrıca bu sezon finalini beğendiniz mi??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.