|
Rekabet Kurumu yerli ve yabancı çok sayıda lastik markasına soruşturma başlattı (2. sayfa)

-
-
Bir an inanır gibi oldum. Bu kadar fark olamaz dedim. Bir araştırayım ABD'de lastik fiyatları nedir diye...
Ancak bizden aşağı kalır yanları yok:
Aynı ebat Michelin lastiklerin tanesi 290 Dolar! 4 tanesi 1.163. Kabaca 4'ü 40 bin lira ediyor.
-
-
Sosyal medya üzerinden fiyat araştırması yapmıyoruz doğrudur.
-
100er bin TL ceza/sakal atarlar maliye bakanlığına oldu bitti. Millet yararına bir karar bekleyen saf süzmedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ceza degilde komisyon gibi küçük bir meblağ olacaktir.
Ben araç kullanmaya başladığımdan beri petlas kullanıyorum 2 takım yazlık kışlık. En mantıklı seçenek
-
Daima Petlas Kullanan birisi olarak, Soruşturma açılan firmaların içinde PETLAS'ı görmemek mutluluk verdi .
-
Etiket değerleri de hep göz boyama, yalan yanlış yazıyorlar.
-
Lassa kullanıyorum.
-
-
Bence bir ara şaşırıp halktan niye bu kadar çok vergi alınıyor diye kendilerine soruşturma açacaklar.
Bu cari açık niye oldu diyen yok?
Gerçi bizim halkımız bunu sonuna kadar hak ediyor. Adamın canı çekip kırk yılın başı bir mekana otursa güzel yemek yese, yeme kardeşim tasarruf etseydin diyecek davar sürüsü çok
-
Nasıl görmek istiyorsa öyle okumuş :)
lastikte kar marjı çok yüksek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X