Şimdi Ara

Rekabet aşırı yüksek kız mız kovalamayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
3.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hiç boşuna kız arkadaşım yok bunalımdayım vs. konular açmayın. Dışarda rekabet aşırı yüksek tam bir ölüm grubu. Aşırı sıradan çinko karbon türk kızlarının maddi durumu çok iyi olan sevgilileri, eş adayları vs. var. Artık Türkiye'de cinsellik açık arttırma üzerinden işliyor. Paranız çok değilse hiç boşuna üzülüp kendinize yüklenmeyin.

• Hiç öyle düşünmüyorum. Ülke 10 sene öncesi gibi olsa gayet mutlu olurdum ben, zengin olma hevesim yok hiç. Ülkecek alım gücümüz deli gibi düştü, ve hayır, bu tüm ülkelerin başına falan gelmedi, Türkiye özellikle diplere doğru ilerliyor. Üniversite mezunları eskiden en az 2000 dolar alırlardı, gayet normaldi, birinci dünya ülkeleri seviyesinde değildi ama kira vs daha ucuz olduğu için dengeleniyordu, yani gerçek orta sınıf vardı. Şimdi 2000 dolar alana millet varlıklı gözüyle bakıyor, halbuki o zamanın normal insanından düşük alım gücü, çünkü vergiler de deli gibi arttı.

Bak 2012 de ben meslek seçimi yaparken ailem, aile dostları vs gelmişti yanıma, bana tavsiyeler veriyorlardı. Dediler ki bilgisayar mühendisliği okuma, bak x abin 10+ senelik yazılımcı, o kadar uğraşıyor, aldığı maaş 7000-8000 lira arası. Bunu kötü bir şey olarak söylüyorlardı doktorlar 5 haneli alıyor diye, tıp yazmamı istiyorlardı. Peki 2012 de 7500 lira ne demek biliyor musun? 4300 dolar. Şimdinin parasıyla 35.000 lira yapıyor. Ve dediğim gibi vergiler de daha azdı. Yeni mezun birinin araba alması normal bir olaydı.

Hiiiiç o kadar gerilere gitmeye yok anlayacağın. Son 10-15 senede ülkede neler oldu, neden gençler devamlı ülkeden kaçıyor onu araştırmak yeterli.
  • rekabet aşırı mı yüksek yoksa rekabet aşırı yüksek kız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aklı olan evlenmez, sevgili yapmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sıradan çinko karbon pil kız nedir ya bu kafayla bulursunuz kız

• Aylardır bakmıyorum konu dışına, gram değişmemiş.

Bu ülke vatandaşlarının çoğu fakir arkadaşım, sırf yarısı asgariye çalışıyor zaten, kendinizi avutmayın böyle şeylerle. Zengin gördüğün tayfa %5 bile değil.

• Kadınlar naif, düzgün ve güzel canlılardır. Elbette daha iyi olmanız gerekiyor.

• Kovalıyorum kovalıyorum düşmüyor,

Kovalıyorum kovalıyorum düşmüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5ABAB68E0

Sıradan çinko karbon pil kız nedir ya bu kafayla bulursunuz kız

O bile dhde zaman geçiren çirkin ötesi kızdan iyidir.

Blok

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Hiç öyle düşünmüyorum. Ülke 10 sene öncesi gibi olsa gayet mutlu olurdum ben, zengin olma hevesim yok hiç. Ülkecek alım gücümüz deli gibi düştü, ve hayır, bu tüm ülkelerin başına falan gelmedi, Türkiye özellikle diplere doğru ilerliyor. Üniversite mezunları eskiden en az 2000 dolar alırlardı, gayet normaldi, birinci dünya ülkeleri seviyesinde değildi ama kira vs daha ucuz olduğu için dengeleniyordu, yani gerçek orta sınıf vardı. Şimdi 2000 dolar alana millet varlıklı gözüyle bakıyor, halbuki o zamanın normal insanından düşük alım gücü, çünkü vergiler de deli gibi arttı.

Bak 2012 de ben meslek seçimi yaparken ailem, aile dostları vs gelmişti yanıma, bana tavsiyeler veriyorlardı. Dediler ki bilgisayar mühendisliği okuma, bak x abin 10+ senelik yazılımcı, o kadar uğraşıyor, aldığı maaş 7000-8000 lira arası. Bunu kötü bir şey olarak söylüyorlardı doktorlar 5 haneli alıyor diye, tıp yazmamı istiyorlardı. Peki 2012 de 7500 lira ne demek biliyor musun? 4300 dolar. Şimdinin parasıyla 35.000 lira yapıyor. Ve dediğim gibi vergiler de daha azdı. Yeni mezun birinin araba alması normal bir olaydı.

Hiiiiç o kadar gerilere gitmeye yok anlayacağın. Son 10-15 senede ülkede neler oldu, neden gençler devamlı ülkeden kaçıyor onu araştırmak yeterli.

• 4 değerden en az 1 tanesine olmanız lazım, 2 olursa güzel 3 olursa vazgeçilmez olursunuz :D

-tip

-boy

-vücut

-para

bunların hiçbirine sahip değilseniz güzel kıza ne sunacaksınız? roman gibi kızlara aşık olup kendinizi paralıyorsunuz aw.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5ABAB68E0

Sıradan çinko karbon pil kız nedir ya bu kafayla bulursunuz kız
    Blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoo kendini kandırıyorsun tanıdığım çok güzel kızlar var sevgilileri çirkin bence ama efendi güler yüzlü tipler yani. Zenginlik ne alaka anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57F8B3C40

Hocam aklı olan evlenmez, sevgili yapmaz.

sonunda sevgili yapmanın da saçma olduğunu söyleyen biri çıktı  

• Hocam inanın bana hayatınıza ayak bağı olmaktan başka bir şeye yaramaz.
    Sevdiğiniz bir işi yapın, dil öğrenin, paranız varsa gezin tozun, paranız yoksa açın bir video izleyin.
    Bu saydıklarım sizin ne işinize yarar hayatta bilemiyorum lakin kafa dağıtmış olursunuz en azından.

• Yaklaşık 2 yıldır sağlam bir işim var iyi kazanıyorum, bu 2 yılda hayatıma giren kız sayısı, diğer yıllarımdan fazla.
    Kızların çoğu paraya ve işe bakıyor, birazda dürüst efendi olgunsanız, tipinizde düzgünse her türlü kız bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Yaklaşık 2 yıldır sağlam bir işim var iyi kazanıyorum, bu 2 yılda hayatıma giren kız sayısı, diğer yıllarımdan fazla.
    Kızların çoğu paraya ve işe bakıyor, birazda dürüst efendi olgunsanız, tipinizde düzgünse her türlü kız bulursunuz.

Onu diyorum hocam. Artık kızlar 18 yaşından sonra işinize gücünüze maddi gelirinize bakıyor. Evlilik yaşı da benim sandığımdan daha düşükmüş ayrıca ülkede onu da keşfettim. DH gençliği genelde okulunda olduğu için sanıyorlar ki kadınlar 22-23 gibi okul bitiriyor 25-26 gibi işine oturtuyor 30 olmadan evlenmiyor. Öyle değil. 18'den sonra artık gönül eğlendirme devrini bitiriyor çoğu. İlişkilerinde erkekten ciddi düşünmelerini istiyorlar.

Ülkenin içinde bulunduğu durumun da bunda payı var. Eğer aileden durumu iyi değilse kızlar da kendini kurtarma derdinde onları suçladığım sanılmasın. Yada konu dışındaki eline kız eli değmemiş adam da sanmayın beni. Bir çok sevgilim oldu. Ama yaşım büyüdükçe -haliyle çevremdeki kadınların yaşları da arttı- kendisiyle aynı gelir seviyesindeki erkekleri asla tercih etmiyorlar. Refah seviyesi daha yüksek yerlerde bu durum değişiyor tabii ki. Gelecek kaygısı yoksa sadece maddi kriterlerin önüne geçiyor estetik kriterler.

• Gençler para kazanma yolunu bulun, dil kursuna gidin, Apple a uygulama geliştirin, dünya sadece tr den ibaret değil ve TR kızları ahım şahım bir şey değil inanın, İngiliz kız arkadaşım oldu bana tapardı, Türk kız arkadaşım var derdi tasası psikolojik sorunları bitmek bilmiyor yıldım resmen

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.