Şimdi Ara

Reign of Revolution [R2 Online]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan sadece Rus ve Kore serveri var. Güzel oyuna benziyor Webzen'in sitesinde Coming Soon olarak gördüm. Kısacası Global serveri yakında açılacak.

http://www.webzen.com/
    Rusça olsun oynarız diyorsanız;http://r2online.ru/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 24 Nisan 2010; 11:54:04 >

• güzel görünüo interface i çok hosuma gitti zırh ve silah çizimleride baya güzel olmus bakalım çıksın oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazuach

güzel görünüo interface i çok hosuma gitti zırh ve silah çizimleride baya güzel olmus bakalım çıksın oynarız

Aynen katılıyorum çok hoş görünüyor zırh ve silahlar ayrıca effectler ayrı bir hoş
  • fena görünmüo denemeye değer bi oyun
  • Almanca olan çok oyun oynamıştım bilmediğim halde,ama rusça farklı bakalım oynayabilecekmiyim

edit:siteden hiçbirşey anlamadım maalesef oynayamıyacağım,koreye gidersem kanka bulmadan dönmem valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Dylan -- 25 Nisan 2010; 19:39:57 >
  • Manyak bir oyuna benziyor
  • 2. video güzelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üye olmayı başardım,indiriyorum şuanda oyunu, client 2.3 gb
  • Tek düze bir mmo gibi gözüküyor skill ağacı mantıklıysa oynanabilir.
  • ben indirdim de rusça old için insan bişi anlamıyor :D skill leri açamadık daa
  • ingilizce patchi felan yokmu yaw :S
  • Rusça kursunda 9.ayım bende bu tür birşey arıyordum hem rusça öğrenip hemde zevk alacağım indiriyorum bakalım belki bir Türk guildi kurup birşeyler yaparız
  • çok iyi diorsunda sen bize nasıl anlatacan :) biz rusça bilmioz :D bütün harfler birbirine benzior xD
  • Ya Rusça çok zor ben sitesine girdim Download bulamadım o kadar söyleyeyim sadece ıd almayı rahat buldum çünkü kelimeleri biliyordum eğerki 5-6 kişi toplanırsak bir ventte elimden geldiğince yardımcı olurum :)
  • ben şu an oyundayım
  • Efekler nasıl indirdiğimize değsin bari güzelmi exp kasmak flan zormu kaç levelsiniz?
  • valla 10 lwl oldum hiç skill yoık :D daa dorusu birine sordum 10 lwlden sonra dedi ama daa bulamadım xD
  • Çıkmadan eskiyen oyunların arasına girdi sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Çıkmadan eskiyen oyunların arasına girdi sanırım...

Pvp sistemi güzelse eskimez :)
  • Sitesinde kısaca bahsedilen Transform sistemi hoşuma gitti,bunun dışında screenshotlardan gördüğüm kadarıyla grafikler ve karakter tasarımları gayet gelişmiş,hoş ve renkli.Rusça sitesinden ben de pek bir şey anlamadım.Webzen biraz çabuk davranır umarım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.