Şimdi Ara

Diablo 3 Reaper of Souls- Ultimate Evil Edition SERVER HATA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız Hesap Bölgesi #TR
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli arkadaşlar ben Playstation 3 oyuncu su olarak belki sizlerinde aynı sorunu yaşayıp araştırıp birşey bulmanız yada bulamamanızdan yola çıkarak bu konuyu açıyorum . SORUNUM : Diablo 3 Reaper of Souls- Ultimate Evil Edition
    oyunu oynayan arkd. bilir online oynanılıyor en iyi kısmıda orası Paragon lv vs. kasmak için ve diğer güçlü oyuncularla oynamak için Kısa kesiyorum Ben Servere bağlanamıyorum PSN giriş yapıyorum diğer oyunları internetli oynuyorum sorun yok hatta daha öncelerden diabloda da oynuyordum ama sonradan hata vermeye başladı HATA MESAJI şu

The Diablo III server is not available at this time . Please try again later .

ne yaptıysam olmuyor Battle.net hesabı vs. kaydoldum bağladım hesapları hatta konsol dilini ve PSN dilini ingilizce yaptım ama sorun çözülmedi Yardım ederseniz sevinirim oyunda el emeğimle baya ilerledim 6 adamı lv 70 yaptım ve paragon lv 73 tekrar silip birşeyler yapmak denemek istemiyorum .

BATTLE.NET KISMINDA DA şöyle bir hata var

Profile Unavailable
    This profile could not be displayed, possibly for one of the following reasons:
    This account has been inactive for an extended period of time, and cannot be displayed. To be displayed again, the inactive account must first log in to Diablo III.
    A profile for this account does not exist in this region. If this account has characters in a different server region, a profile may be available at one of the links below:

resim alt kısımda . Diablo 3 Reaper of Souls- Ultimate Evil Edition   SERVER HATA

PSN kullanıcı adı = camisbogan

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serizuva -- 23 Eylül 2016; 16:41:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşlar hiç kimseninmi sorunu yoktur herkes mutlu mesut oynuyormu cidden bir bendemi var böyle birşey

• ARKADAŞLAR SORUN ÇÖZÜLDÜ şuan sorunsuz ONLİNE oynuyorum böyle hatayla karşılaşanlar alt kısma resim attım onları deneyin olmassa ps3 kısmındaki ayarlarıda paylaşırım yardımcı olurum elimden geldiğince ..
     Diablo 3 Reaper of Souls- Ultimate Evil Edition   SERVER HATA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.