Şimdi Ara

REHİN KALDIRMA SORUNU((satışı yapamadık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün yani cuma günü arabamın satışını yapmak için notere gittik temiz kağğıdı veevrakları verdik işlemleri yapacak bayan internette sorgulatınca araç rehinli göründüğü için satışın yapılmayacağını belirtti. oysa ben biryıl önceden krediyi kapatıp rehinin kalşktığına dair istanbul eyüp şubesinden ruhsatı bile değiştirmiştim ruhsatta rehin kaldırma yazısı yok bayan diyorki tamam ruhsatta kalkmış ama internettede güncellemesi lazım doğrumu asıl sorun ben ankarada öğretmenim edindiğim bilgiye göre plaka 34 olduğu için kendim istanbulla gidip düzeltebilirimişim yani güncelleyecekler. bu arada trafik bana satışı yapabilir diye bir yazı verse buda yeterli olurmu. kaçgündür bunla uğraşıyorum. yada illada benim gitmem gerekiyormu

• Böyle durumlarda trafikten yazı verildiği takdirde noterde satış yapabilirsin.Ama keşke notere sorsaydın gittiğinde belki prosedürler değişmiştir.Bir de bankadan yazı al bence yanında bulunsun satışa giderken rehini kaldırdıklarına dair.O da yeterli olabilir.
  • insaf yani ruhsatı bile değiştirmişsiniz yaşadığınız olaya bak
    ne diyeyim biraz insaf
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunuspdr@hotmail.com

arkadaşlar dün yani cuma günü arabamın satışını yapmak için notere gittik temiz kağğıdı veevrakları verdik işlemleri yapacak bayan internette sorgulatınca araç rehinli göründüğü için satışın yapılmayacağını belirtti. oysa ben biryıl önceden krediyi kapatıp rehinin kalşktığına dair istanbul eyüp şubesinden ruhsatı bile değiştirmiştim ruhsatta rehin kaldırma yazısı yok bayan diyorki tamam ruhsatta kalkmış ama internettede güncellemesi lazım doğrumu asıl sorun ben ankarada öğretmenim edindiğim bilgiye göre plaka 34 olduğu için kendim istanbulla gidip düzeltebilirimişim yani güncelleyecekler. bu arada trafik bana satışı yapabilir diye bir yazı verse buda yeterli olurmu. kaçgündür bunla uğraşıyorum. yada illada benim gitmem gerekiyormu

benzer olay benim de başıma gelmişti

ama ruhsatı nasıl yeniledin anlamıyorum aklım almıyor

• eğer trafik şubesinde aracın temiz olduğuna dair belgeyi aldıysanız gerisi hikaye.İnternet güncellenmeyebilir.Resmi işlemlerde dikkate alınacak olan resmi evraktır sonuçta.İnternet sadece bilgilendirme amaçlı.
  • şu devlet işlerine akıl sır ermiyor...

bu bişey değil.benim başıma iş geldi.anlatsam başta taraflarınızla güler yuh bu kadar da olur mu dersiniz...

bazen öyle oluyor ki 4 memur, biri kağıdı mühürlüyor, diğeri pulunu yapıştırıyor, diğeri de iyi yapışmış mı diye kontrol ediyor, sonuncusu da evraklarınız tamam diyip size veriyor.

antik kuntik işler.geçen bi yanlışlık üzerine aracım bağlanmıştı...dava ettim ben de gecenin bi yarısı mağdur bırakıldım diye.bakalım ne olacak.içimden çok güzel küfürler ediyorum ya...neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremeenvy -- 9 Mart 2008; 16:18:43 >
  • bunun adına bürokrasi deniyor.yani en basit işi en uzun yoldan yapma sanatı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı noterler çok hassastır/titizdir. Başka bir notere gidin. Bence yeni ruhsat ve temiz kağıdına göre işlem yapmaları gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhand09 -- 10 Mart 2008; 22:15:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.