Bildirim
Rehberde kendini gizleyen numarayı savcılığa başvurmadan öğrenmenin bir yolu var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
TT bir ara gösteriyordu ama Turkcell göstermiyor. Eğer sizi çok rahatsız eden bir durumsa hukuki haklarınızı kullanabilirsiniz bulmaları çok kolay olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu gün avukatıma uğrayacağım ve gerekli işlemler hakkında bilgi alacağım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gelişmeleri buraya yazarsanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kendini gizleyen numara derken ne demek istediğini anlamadım ama eğer gizli numaradan arayıp rahatsız eden varsa *253#'yi tuşlayıp “YES”e basarak gizli numaraların aramasını engelleyebiliyorsunuz.
www.turkcell.com.tr
Gizli Numaradan Arama Kısıtlamahttps://www.turkcell.com.tr/servisler/gizli-numaradan-arama-kisitlama_____________________________
-
Upcall ile baktığımda iki numarada rehber de gizli durumda. İsim ve soyisim gizlenmiş. Avukatıma gittim. Savcılık yolu gözüktü bana. Tahmin ettiğim bir kişi var. Bir kız. O çıkarsa yaktım çırasını.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bir ara online islemlerde va cikiyordu kapatmislar mi orayi ?
Bu arada ppdeki kizin link
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- faturaya yansımadan ek paket alma
- numara taşımada banka işlemleri
- hat kapanma süresi sorgulama
- turkcell pin kodu değiştirme
- turkcell operatör ismi değiştirme
- kendi internet paketini başkasına gönderme turkcell ücretsiz
- e devlet operatör karşılaştırma
- türkiye 5g
- telsiz kullanım ücreti, 2025
- meşgulken arayanı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X