REHBER: Yeni Basim Plaklar (64. sayfa)





-
-
Bir Zamanlar 6... plaklarının kayıt kalitesi için de bir şeyler yazmak lazım. İlk plağı gayet iyi güzel dinledim. Ancak ikinci plakta ses seviyesi "düştü"... Özellikle Melike Demirağ'ın çok sevdiğim "Ne Olmuş Sana" isimli şarkısında kalkıp amfinin sesini yükseltmek zorunda kaldım. Bende mi bir şey var diye kendimden şüphelendim, ayarları hiç değiştirmeden şarkının orijinal 45'liğini koydum pikaba, salon "gümbürdedi" birden, telaşla kıstım sesi! Hani dönem baskısı karşılaştırması değil kasdettiğim. Bir Zamanlar 6...'nın iki plağı arasında bariz bir ses seviye farkı var . Plağı satınalan arkadaşlar varsa, aynı durumu yaşayıp yaşamadıklarını merak ediyorum. Yazarsanız sevinirim.
Esenlikler
Lami
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lami Tiryaki -- 14 Mart 2022; 19:44:31 > -
Doğrudan dijital kaydı (CD) dinlemeye kıyasla derinlik algısı açısından bir fark yaratabilir, burada faktör tamamen kullandığınız sistemi oluşturan tüm ekipmanlarla ilgilidir. Bu konuda yaptığım en büyük hata hala aynı hoparlörü kullanıyor olmam. Bütçe olsa çoktan boşanırdım ama olmadı
-
Merhabalar. Facebook'ta cd satış grupları var. O gruplara üye olup 2.el satış postlarını takip ederek denk getirebilirsiniz.
-
Uzelli den muhteşem albüm ve kayıt. Bergen in şikayetim var albümü plak formatında , çok yorumda bulunmayacağım albüm parçalar ve kayıt mükemmel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X