Şimdi Ara

Stremio Rehberi- Her Platformdan Dizi&Filmleri 4k Kalitesi ile izleme (Bedava-Paralı Methodlarıyla) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
33
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben gerekli eklentilerin hepsini yükledim ama ekranda film kutuları siyah kare olarak gözüküyor. Resimleri çıkmıyor bir türlü. Eksik eklenti mi var acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet
  • Stremio Rehberi- Her Platformdan Dizi&Filmleri 4k Kalitesi ile izleme (Bedava-Paralı Methodlarıyla)[DHTUBE=]

Hocam burada herhalde export dediğimiz zaman tüm eklentiler ayarların yedeği alınıyor. Sizin anlattığınız usulde yaptığınız tüm ayalamaları ve eklentileri bu şekilde yedekleyip forumda paylaşır mısınız?

@sazansavar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tv'den açtığımda telefondan giremiyorum, telefondan açtığımda tv'den giremiyorum. Aynı wifi aslında. Yine de çoklu giriş olarak mı algılıyor?

Bir de altyazılı senkronizasyon problemleri var çoğu zaman. Elle düzeltiyorum ama bazıları düzelmiyor, çıldırtıyor. Opensubtitles kullanıyorum. Farklı tavsiye varsa aydınlatır mısınız?

- Telefonunuz iPhone mu Android mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Dün aldım debridi telefondan, sonra tv'de bir video oynattım açılmadı. Telefondan (android) açtım açıldı. Chatgpt ile konuştum o da tv browser'ından real-debrid.com'a gir bir dk bekle ve cihazı algılasın dedi. Dediğini yaptım, sonrasında bir daha bozulur diye telefondan denemedim hiç.

Cihazım Android hocam

ChatGPT'nin dediği doğrudur. R-D suistimal olmasın diye abonelik başlattığınız cihazın IP'sini tanıyor. Siz mobil bağlantı ile abonelik almış olabilirsiniz. Sabit internete geçtiğimizde farklı bir IP olduğu için R-D tedbir uyguluyor olabilir.

R-D'in resmi bir Android uygulaması yok ama üçüncü parti uygulama olarak Unchained'i öneririm. R-D'ye o veya bu şekilde yüklenen içerikleri istediğiniz gibi kullanmanızı sağlıyor. İster indir, ister izle, ister linkini paylaş, istersen başka bir uygulamaya gönder vs. Uygulamanın github linki:
    github
    GitHub - LivingWithHippos/unchained-android: App to interact with real-debrid API
    https://github.com/LivingWithHippos/unchained-android

Google Play'de de mevcut ama ne hikmetse ülkemizde kullanılamıyormuş:

Unchained'e de en iyi eşlik eden medya oynatıcı da Just (Video) Player:
    play.google.com
    Just (Video) Player - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brouken.player

Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)

• Forumdaşlar desenize bu uygulama güncellemiyor diye. 2.1 e çıkmış versiyonu biz hâlâ 1.6'daymışız. Direk silip güncelledim. Daha iyi olmuş arayüzü. Barın solda değil sağda olmasını isterdim. Ve uygulama içinden güncelleme çekme.

www.stremio.com
    Watch videos, movies, TV series and TV channels instantly.
    https://www.stremio.com

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Oradan çıkmış ama Apple Appstore'a LITE olarak gelmiş. Iphone'da denedim, Realdebrid kurulumu dahil çalışıyor.

• Bu uygulama ve eklentilerin tümünü televizyon üzerinden indiriyoruz di mi ? Pc den falan söz edenler olmuş anlamadım pc veya telefon ne işe yarıyor bu uygulamaların çalışması için ? Bizim işimiz tv ile değil mi ?

Bilgisayarda hesap girişi yapıp eklentileri kurunca, telefon yada tv'de aynı hesaba girip eklentileri eşitle butonuna basıyoruz. tüm eklentiler otomatik geliyor.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.