Şimdi Ara

[Rehber] Smart cast nedir nasıl yapılır ne işe yarar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
40.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sozar35

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Arkadaşlar olay özet olarak şu : Diyelim akali oynuyorsunuz, Q skillini aynı Karhus'un veya Cass'in Q skilli gibi atıyosunuz

Anlamadim

Cass'ın ve Karthus'un q skillinde mouse imleci nerdeyse orda ufak şeyler patlıyor, yani önce q'ya basıp sonra nereye atacağını sol tıkla belirlemen gerekmiyor. Smart cast sayesinde bütün skilleri böyle atabiliyosun
  • olabilir işe yarayabilir aslında ama bide mesela shaco için nasıl olucak q ile kaçıcam diyelim. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric_

olabilir işe yarayabilir aslında ama bide mesela shaco için nasıl olucak q ile kaçıcam diyelim. :D

Normalde tıklayıp seçtiğin yere mouse getirip q tıklıyorsun hiç seçmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

resimle anlatırmısın?

Şu an oyundayım, gece hazırlarım büyük ihtimal
  • Şimdi resim bulamadim ama anlatayım. Diyelimki ezreal oynuyorsunuz ve q skiline 1 kere bastınız mavi uzunlamasına bir skill shot resmi çıktı sonra mouse ile bi kere tıklaman daha gerekio ve skill ezrealden çıkıyo. Fakat smart sayesinde mausun yön oku nerdeyse q ya basar basmaz skill oraya fırlar. Buna brandin q suda örnek olabilir. Ayrıca gragas lux gibi belli bir yere top fln atıyorsaniz yine dier w-e basıp mousun oldugu yere fırlatır topu.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar olay özet olarak şu : Diyelim akali oynuyorsunuz, Q skillini aynı Karhus'un veya Cass'in Q skilli gibi atıyosunuz

Anlamadim

Cass'ın ve Karthus'un q skillinde mouse imleci nerdeyse orda ufak şeyler patlıyor, yani önce q'ya basıp sonra nereye atacağını sol tıkla belirlemen gerekmiyor. Smart cast sayesinde bütün skilleri böyle atabiliyosun

Yani Adama dalarken q w e r bastinmi oluyormu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlamadim

Yani Adama dalarken q w e r bastinmi oluyormu ?

Tabi ki. Üstteki arkadaş net bi şekilde anlatmış zaten, ben de şu oyun bitince resimli olarak ilk mesaja eklerim

• Ya hiç mi anlamadınız mesela mundo oynuyosunuz kasap bıçağını atarken once skile tıklayıp sonra gidecegi yonu belirleyip bidaha tıklayıp atmak yerine direk mausun oldugu yere atıyor anlayın artık şunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch1nexta -- 15 Ekim 2011; 22:42:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Ezreal'a şart bence smart cast.

şart
  • Oyun bitti, şimdi ayarlamaya başlıyorum anlamayan arkadaşlar için
  • quote:

Oyun bitti, şimdi ayarlamaya başlıyorum anlamayan arkadaşlar için

abi bırak anlayamadıklarından değil seninle uğraşmak için resimli anlatım yap diyorlar.bir insan bu kadar basit bir şeyi anlamıyorsa gitsin atlasın 3.kattan
  • Resimi yükledim ama bende gözükmüyor sizde gözüküyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

Oyun bitti, şimdi ayarlamaya başlıyorum anlamayan arkadaşlar için

abi bırak anlayamadıklarından değil seninle uğraşmak için resimli anlatım yap diyorlar.bir insan bu kadar basit bir şeyi anlamıyorsa gitsin atlasın 3.kattan

+1 Yorma boşuna kendini.
  • Gördüğüm en kapsamlı smart cast rehberi. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

Gördüğüm en kapsamlı smart cast rehberi. Teşekkürler.

Önemli değil dostum
  • Tesekkürler işime yarar ( miniondan geçmesede xD )
  • Anlamayanlar, oyuna girip denemeyi hiç düşündünüz mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu

Anlamayanlar, oyuna girip denemeyi hiç düşündünüz mü?

+1 kanka
  • kısa cd li sikllerde 0.5 hatta 1 saniye cd kazanma sansı bu eli yavaş olanlar için özellikle
  • Çok teşekkür ederim gerçekten 2 aydır oynuyorum böyle bir şeyi bilmiyordum. Bugün Ashe ve Nidalee ile denedim çok sardı teşekkür ederim :)

Lux ve Ezreal gibi karakterlere kesinlikle lazım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.