Şimdi Ara

[Rehber][Res]Htc Evo 3D [Root][Boot Loader][S-Off][Custom Rom][Recovery][H-Boot] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
4
Favori
30.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LoveToLoveYouBaby

quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Kardeş Telefonu gönderdim. yazılım filan yükleyip güncelleştirme yapıp yolladılar ama hafif kasma var sanki anlamadım ben mi cok dert ediyorum. ama tahminen hafıza kartımdan kaynaklanıyor. 8 gb düşük oldugu için. ve ben root rom vb hıcbirinden anlamıyorum.

Ne tur kasmalar hocam?

ya widget geçişlerinde müzik dinlerken oyunlarda internette gezinirken yukarı aşağıda takilmalar widget geçişlerinde hafif takılmalar anlamadım gitti.

Hocam net birsey soyleyemem widget dogru durust kodlanmamis olabilir.oyun asiri grafik iceriyor olabilir web sayfasi flash uzerine yapilanlandirilmia olabilir ancak telefonu gorup kullanirsam anlayabilirim ama soyle yapin bakalim kasacak mi giris ekranindayken surekli sola kaydirin takiliyorsa sorun var demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stabil 3d destekleyen ics rom bilen varmi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erm1122

Stabil 3d destekleyen ics rom bilen varmi acaba ?

Virtuous_Shooter_v.3.0.2

• ARKADAŞLAR KOMŞU AMERİKAYA GİDİO HTC EVO 3D ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İÇİME SİNDİİİ ÖZELLİK PERFORMANS GÖRÜNÜŞ AÇISINDAN KULLANAN ARKADAŞLAR İYİ VE KÖTÜ YANLARINI ÖZETLERLERSE ÇOK SEVİNİRİM NASIL BİR TELEFON EN İLGİMİ ÇEKENSE UYGULAMALARI VE OYUNLARI NASIL ? ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN ::)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozturk26

ARKADAŞLAR KOMŞU AMERİKAYA GİDİO HTC EVO 3D ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İÇİME SİNDİİİ ÖZELLİK PERFORMANS GÖRÜNÜŞ AÇISINDAN KULLANAN ARKADAŞLAR İYİ VE KÖTÜ YANLARINI ÖZETLERLERSE ÇOK SEVİNİRİM NASIL BİR TELEFON EN İLGİMİ ÇEKENSE UYGULAMALARI VE OYUNLARI NASIL ? ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN ::)

+yuksek islemci gucu
    +sinifinin en yuksek ram kapasitesi
    +3d kamera
    +yuksek cozunurluklu ekran ve hassas dokunmatik

-vasaat pil performansi
    -kasanin altindaki 1mmlik bolumden isik sizmasi

Su anda alinabilecek en mantikli telefon oldugunu dusunuyorum
  • quote:

quote:

Virtuous_Shooter_v.3.0.2

Tşkr ederim hocam yorumlar güzel cidden recovery mod yüklüydü sd karta atıp yükleyebilirmiyim romu acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

Virtuous_Shooter_v.3.0.2

Tşkr ederim hocam yorumlar güzel cidden recovery mod yüklüydü sd karta atıp yükleyebilirmiyim romu acaba ?

Tabii ki ama once firmware yuklemelisiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Virtuous_Shooter_v.3.0.2

Tabii ki ama once firmware yuklemelisiniz

beyaz htc ekranında kaldı cihaz :S

• b.İndirdiğiniz "Custom Rom"un içinde bulunan "boot.img" isimli dosyayı bulun.[Genellikle ana klasörde bazen "kernel\shooteru" klasöründe bazen de farklı yerlede olabiliyor arayıp bulmalısınız.]

c."boot.img"i Harddiskminiz ana klasöründe oluşturuduğumuz "Android" isimli klasöre atıyoruz.

d."Başlat/Çalıştır"ı açın ve "cmd" yazıp onaylayın.

e.Şimdi Harddiskimizin ana klasöründe açtığımız "Android" isimli klasöre erişeceğiz.

Siyah komut satırına "cd (harddisinizin adı [genelikle "c"]:/Android" yazın. (örn "cd c:/Android)

f.Komut satırına
    fastboot flash boot boot.img

bunu denedim ama komut satırında hata veriyor anlayamadım :S
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş Telefonu gönderdim. yazılım filan yükleyip güncelleştirme yapıp yolladılar ama hafif kasma var sanki anlamadım ben mi cok dert ediyorum. ama tahminen hafıza kartımdan kaynaklanıyor. 8 gb düşük oldugu için. ve ben root rom vb hıcbirinden anlamıyorum.

Ne tur kasmalar hocam?

ya widget geçişlerinde müzik dinlerken oyunlarda internette gezinirken yukarı aşağıda takilmalar widget geçişlerinde hafif takılmalar anlamadım gitti.

Hocam net birsey soyleyemem widget dogru durust kodlanmamis olabilir.oyun asiri grafik iceriyor olabilir web sayfasi flash uzerine yapilanlandirilmia olabilir ancak telefonu gorup kullanirsam anlayabilirim ama soyle yapin bakalim kasacak mi giris ekranindayken surekli sola kaydirin takiliyorsa sorun var demektir

ya müzik dinlerken arada takılıyor ve boş ekrandayken dolar doğru döndürüyorum nadiren takılma oluyor ama müzik dinlerken takılıyor

• quote:

ya müzik dinlerken arada takılıyor ve boş ekrandayken dolar doğru döndürüyorum nadiren takılma oluyor ama müzik dinlerken takılıyor

Sd kartınızın okuma/yazma hızı düşük ve buna bağlı olarak müzikte gecikmeler yaşanıyor olabilir.
    Wingetlerin durum güncelleme aralığı çok sıksa geçişler arasında güncelleme yapıldığından takılmalar yaşanabilir.
    Anlattıklarınız yapabileceğim yorumlar bunlar kusura bakmayın.
  • inuh hocam gerçekten çok yardımcı oldu msn den telefondan hertürlü destek sundu forumda böyle arkadaşlarımız oldukça sırtımız yere gelmez DH farkı diyorum :D
  • quote:

inuh hocam gerçekten çok yardımcı oldu msn den telefondan hertürlü destek sundu forumda böyle arkadaşlarımız oldukça sırtımız yere gelmez DH farkı diyorum :D

eyw hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • Bende android telefon almak için araştırma yapıyordum. Burada yazılanları görünce "HTC Evo 3D" almaya karar verdim. Hazırlanan Rehper tercihimde önemli rol oynadı. Hazırlayan arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozturk11

Bende android telefon almak için araştırma yapıyordum. Burada yazılanları görünce "HTC Evo 3D" almaya karar verdim. Hazırlanan Rehper tercihimde önemli rol oynadı. Hazırlayan arkadaşa teşekkürler.

Yok artıkayrı bir gurur duydum
  • quote:

quote:

Sd kartınızın okuma/yazma hızı düşük ve buna bağlı olarak müzikte gecikmeler yaşanıyor olabilir.
    Wingetlerin durum güncelleme aralığı çok sıksa geçişler arasında güncelleme yapıldığından takılmalar yaşanabilir.

teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsun kardeş. telefonun arkasi isiniyo bu normalmidir ?

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsun kardeş. telefonun arkasi isiniyo bu normalmidir ?

Rica ederim hocam ısınabilir normaldir sorun yok

• Hocam teknosadan telefonu almayı düşünüyorumda

Vasat Şarj ve ışık süzmesi diye bir yorumunuzu okudum

şarjı kaç gün gitmekte_?

Birde Root yapmadan telefon orjinal halindeyken Android güncellemesini nasil yapa bilirim_?
  • Merhaba,

Arkadaşlar konu sahibi inuh arkadaşımıza Evo 3D ana konusunun devrini yaptık ve artık kendisi de o konu altından sizlere yardımcı olacak. Şu anda her iki konunun da ilk mesajları aynı. Kendisinin isteği ve konu bütünlüğünün bozulmaması gerekçesiyle bu konuyu kilitleyerek sizleri diğer ana konuya davet ediyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_56716676/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56716676

Hepinize iyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.