Şimdi Ara

[Rehber][Res]Htc Evo 3D [Root][Boot Loader][S-Off][Custom Rom][Recovery][H-Boot] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
4
Favori
30.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FuXiN

@inuh kardeşim dedigin gibi yaptım icsli bir rom yükledim sense 4 harikaymış tek sorun kamerada yeşil ekran açılıyor çekim yapmıyor bunu düzeltmemin bir yolu var mı ? Şaştım kaldım acayip hızlandı telefon gsp harika ötesi olmuş 3 sn de gps kitleniyor Kamera için bir bilgin varsa çok iyi olur kamerasız olmuyor bee
    unutmadan daha az ram tüketiyor bizim stok rom!a göre oda bir başka güzel yanı :)

Hocam oncelikle hayirli olsun.
    Malesef kamera su anda o sekilde kaldi cunku android 4 icin orjinal rom cikmadigindan orjinal driverler portlanmadi henuz kisaca yapilabilecek hicbirsey yok.
    Zaman zaman cok yavaslayabiliyor hatta kilitlenebiliyor eclipse henuz karsilasmamissiniz anlasilan

• EyvAllah kardeşim sayende yükledik test ettik 3 saattir aralıksız kullanıyorum kamera hariç hiç bir sorunla karşılaşmadım. Umarım projeyi tamamlarlar sanırım alpha 3 bu kullandıgım yani beta bile degil sürücüler filan sızarsa on numara bir rom olack güzüken. Htc bize sense 4 vermesin adamlar portlatmış bilem o zaman ben eski sürüme döneyim kamerasız olmuyor :/
  • quote:

EyvAllah kardeşim sayende yükledik test ettik 3 saattir aralıksız kullanıyorum kamera hariç hiç bir sorunla karşılaşmadım. Umarım projeyi tamamlarlar sanırım alpha 3 bu kullandıgım yani beta bile degil sürücüler filan sızarsa on numara bir rom olack güzüken. Htc bize sense 4 vermesin adamlar portlatmış bilem o zaman ben eski sürüme döneyim kamerasız olmuyor :/

3 saat dayanabildin demek hocam
    Ben sabredip 1 gun kullanmistim tabi aksam hemen orjinal roma geri donduk
    Kolay gelsin hocam

• şu saate kadar kullandım şimdi eski versyona döndüm ama kamera çalışsaydı dönmezdim. Bahsettiğin sıkıntıları hiç yaşamadım umarım kamerayı çözerler istemeye istemeye döndüm yani açılış bile 1 dk kadar sürüyor 2.3.4 de 4-5 dk sürüyor bakalım sabırla bekleyeceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Orijinalden alıntı: LoveToLoveYouBaby

beyler teli daha yeni aldım kasıyor tel neden acaba nir yardımcı olurmusunz lutfne

Sorununuzu daha acik bir sekilde anlatirsaniz yardimci olabiliriz.

yani telefonda gezinirken ne bilim ana ekrandaki widget gecitlerinde kasma yapıyor donuyor tel cok net belli oluyor ve bu benım canım sıkıypor daha yenı aldım teli 1 hafta daha yeni oldu servise göndermek istemiyorum .s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoveToLoveYouBaby -- 30 Nisan 2012; 0:16:23 >
  • Orijinalden alıntı: LoveToLoveYouBaby

Yani yazilimsal olabilecegini tahmin etmiyorum anakartinizda bir sorun olabilir veya islemcinizde bu nedenle bir an once servise gondermenizi tavsiye ederim urunbdegisimiyle yenisini verirler rahat rahat kullanirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 2 Mayıs 2012; 13:30:22 >
  • quote:

şu saate kadar kullandım şimdi eski versyona döndüm ama kamera çalışsaydı dönmezdim. Bahsettiğin sıkıntıları hiç yaşamadım umarım kamerayı çözerler istemeye istemeye döndüm yani açılış bile 1 dk kadar sürüyor 2.3.4 de 4-5 dk sürüyor bakalım sabırla bekleyeceğiz :)

Yani hocam baska ics rom da yok.one sensation xe xl gibi teller varken htcnin gozunun onunde bizim telefona ics cok gec gelecek diye dusunuyorum yani yeni driverler cok uzaklarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

teşekkürler

Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana
  • quote:

quote:

quote:

quote:

beyler teli daha yeni aldım kasıyor tel neden acaba nir yardımcı olurmusunz lutfne

yani telefonda gezinirken ne bilim ana ekrandaki widget gecitlerinde kasma yapıyor donuyor tel cok net belli oluyor ve bu benım canım sıkıypor daha yenı aldım teli 1 hafta daha yeni oldu servise göndermek istemiyorum .s

Yqni yazilimsal olabilecegini tahmin etmiyorum anakartinizda bir sorun olabilir veya islemcinizde bu nedenle bir an once servise gondermenizi tavsiye ederim urunbdegisimiyle yenisini verirler rahat rahat kullanirsiniz.

Çok saol kardeşim yarın ilk isim servise vermek donanimsal bişey varsa yeni ürün talep etcem ınş sorun cikarmazlar daha 1 hafta oldu ta. Sıkıntı olsun istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoveToLoveYouBaby -- 1 Mayıs 2012; 1:17:22 >

• quote:

Alali bir hafta olduysa degistirirler gibime geliyor.ekran altindan isik sizma problemindwn de cok rahatsiz oldugunuzu kesinliklebyeni urun talep ettiginizi soyleyin buyuk ihtimalle degisim yapacaktirlar.

Not:sorunun yazilimsal olup olmadigini deneyebilirdik ama yaptigimiz islemler sonucu sorunun donanimsal oldugu kanisina varip urunu servise verdigimizde yaptigimiz islemlerden dolayi urunu kabul etmeyebilirlerdi.bu nedenle bu riske sizi sokmak istemedim yanlis anlasilmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 2 Mayıs 2012; 13:30:59 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yqni yazilimsal olabilecegini tahmin etmiyorum anakartinizda bir sorun olabilir veya islemcinizde bu nedenle bir an once servise gondermenizi tavsiye ederim urunbdegisimiyle yenisini verirler rahat rahat kullanirsiniz.

Çok saol kardeşim yarın ilk isim servise vermek donanimsal bişey varsa yeni ürün talep etcem ınş sorun cikarmazlar daha 1 hafta oldu ta. Sıkıntı olsun istemiyorum.

Alali bir hqfta olduysa degistirirler gibime geliyor.ekran altindan isik sizma problemindwn de cok rahatsiz oldugunuzu kesinliklebyeni urun talep ettiginizi soyleyin buyuk ihtimalle degisim yapacaktirlar.

Not:sorunun yazilimsal olup olmadigini deneyebilirdik ama yaptigimiz islemler sonucu sorunun donanimsal oldugu kanisina varip urunu servise verdigimizde yaptigimiz islemlerden dolayi urunu kabul etmeyebilirlerdi.bu nedenle bu riske sizi sokmak istemedim yanlis anlasilmasin.

teknosadan aldım teli bugun gittim adam servise gönderelim dedi. bende daha yeni aldı servis isteimiyorum dedim. biz serveris raporu gelmeden değişim yapamayız dedi ordaki calısan bi personel yazılım yuklettirin dedi bosuna göndermeyin dedi . ben hiçbir şey anlamadım .s

• quote:

Yahu hocam sizi de anlamiyorum hem degisim istiyorsun hem servise vermem diyorsun olmaz ki ...bilmiyorum keyfinize gore karar vermissiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 2 Mayıs 2012; 13:35:49 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alali bir hqfta olduysa degistirirler gibime geliyor.ekran altindan isik sizma problemindwn de cok rahatsiz oldugunuzu kesinliklebyeni urun talep ettiginizi soyleyin buyuk ihtimalle degisim yapacaktirlar.

teknosadan aldım teli bugun gittim adam servise gönderelim dedi. bende daha yeni aldı servis isteimiyorum dedim. biz serveris raporu gelmeden değişim yapamayız dedi ordaki calısan bi personel yazılım yuklettirin dedi bosuna göndermeyin dedi . ben hiçbir şey anlamadım .s

Yahu hocam sizi de anlamiyorum hem degisim istiyorsun hem servise vermem diyorsun olmaz ki ...bilmiyorum keyfinize gore karar vermissiniz...

değişim için servise vermem gerekiyor mu ki. o zaman veriyim ben yarın yada perşembe

• quote:

değişim için servise vermem gerekiyor mu ki. o zaman veriyim ben yarın yada perşembe

Degisirse servis degistirir hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 2 Mayıs 2012; 13:38:00 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Degisirse servis degistirir hocam

ki kusura bakma fazla rahatsız ettim android kullanıcısı olmadıgım ıcın pek bilmiyorum neyin nasıl oldugunu. Saolasın Kardeş

• quote:

ki kusura bakma fazla rahatsız ettim android kullanıcısı olmadıgım ıcın pek bilmiyorum neyin nasıl oldugunu. Saolasın Kardeş

Sorun yok hocam yeter ki isin hallolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 2 Mayıs 2012; 13:38:31 >
  • merhabalar arkadaşım öncelikle emeğine sağlık fakat benim bir kaç sorunum vardı onu anlatmak isterim belki yardımcı olabilirsin. öncelikle 1 ay kadar önce cihazımı root etttim ve s-on iken mik runny rom yükledim. fakat s-on oldğu için sürekli restart atarken romu flashlamam gerekiyordu.bu yüzden ve oyun oynarken sürekli bir anda görüntü çözünürlüğünün çok kötü olmasından dolayı orjinal roma geçmeye karar verdim ve hboot versiyonumu 18 den 07ye flashlama yaparak stock roma dönmüş oldum. güncellemeleride yapabiliyorum fakat cihazım çok yavaş. temple run oynarken bile kasıyor. ilk aldğımda böyle değildi . acaba önceki romdan kalıntılar mı var.
    şu ana kadar hiç wipe data factory reset yapmadım bunu yapsam ne sakıncası olur ve nasıl yapmalıyım.
    birde kafama takılan sorunlardan bazıları önceden mp3 dinlerken sanki htc 5.1 ses sistemininde olduğunu hatırlıyorum. fakat şuan sadece surroand var. birde mesaj yazma kısmında ekrana basılı tutunca giriş yöntemi gibi bir ayar çıkıyordu şimdi hiçbirşey çıkmıyor. acaba sorun nerde ben mi takıntı yaptım yoksa hakikaten sorun var mı . biraz uzun oldu ama kusura bakmayn artık tesekkürler şimdiden javascript:void(AddText(''))

• quote:

Orijinalden alıntı: zeuphr

merhabalar arkadaşım öncelikle emeğine sağlık fakat benim bir kaç sorunum vardı onu anlatmak isterim belki yardımcı olabilirsin. öncelikle 1 ay kadar önce cihazımı root etttim ve s-on iken mik runny rom yükledim. fakat s-on oldğu için sürekli restart atarken romu flashlamam gerekiyordu.bu yüzden ve oyun oynarken sürekli bir anda görüntü çözünürlüğünün çok kötü olmasından dolayı orjinal roma geçmeye karar verdim ve hboot versiyonumu 18 den 07ye flashlama yaparak stock roma dönmüş oldum. güncellemeleride yapabiliyorum fakat cihazım çok yavaş. temple run oynarken bile kasıyor. ilk aldğımda böyle değildi . acaba önceki romdan kalıntılar mı var.
    şu ana kadar hiç wipe data factory reset yapmadım bunu yapsam ne sakıncası olur ve nasıl yapmalıyım.
    birde kafama takılan sorunlardan bazıları önceden mp3 dinlerken sanki htc 5.1 ses sistemininde olduğunu hatırlıyorum. fakat şuan sadece surroand var. birde mesaj yazma kısmında ekrana basılı tutunca giriş yöntemi gibi bir ayar çıkıyordu şimdi hiçbirşey çıkmıyor. acaba sorun nerde ben mi takıntı yaptım yoksa hakikaten sorun var mı . biraz uzun oldu ama kusura bakmayn artık tesekkürler şimdiden javascript:void(AddText(''))

Restart atarken neden sürekli rom yüklüyordunuz açıkçası anlamadım
    hız sorunu için benim anlattıgım gibi stok roma dönün[not:benim verdigim dosyaları kullanın]
    Custom Rom yaparken kesinlikle Wipe yapmalısınız!
    5.1 channel yani sürümde gelmis olabilir[benim verdigim romda var]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 2 Mayıs 2012; 13:59:58 >

• yanlıs oldu fastboot boot boot.img diyicektim :) şuan sadece pg86img olan zip dosyasısını bootloaderdan yükledm ve ve hboot versiyonum böylece 18den 07 ye geldi. buradan sonraki yapacağım işlemi anlatabilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.