Şimdi Ara

[Rehber][LG P503 Optimus One] [Root + Recovery + Custom Rom + Firmware Update] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
9
Favori
49.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PLar3s3

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperspeed55

quote:

herkese merhaba arkadaşlar ilginç bir sorunum var.İlk sayfadıki anlatımı tamamen doğru şekilde yaptım. firmware europe v20g yükledim.Rom olarakya cyanogen 7.2 stabil yükledim.Android market v.b. gibi eksik uygulamarın gapps indirip rom kurar gibi kurdum.Hiç bir sorun yok ancak işin ilginç yanı telefonum evdeki modemle wifi bağlantısıyla internete giriyor ancak işyerindeki wifi yi görmüyor.Benle aynı telefonu kullanan arkadaşım kendisi orjinal halinde kullanıyor.Wifi bağlantısı yapabiliyor hiç bir sorun olmadan hemde yüksek kalitede. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir.Romdan diye düşündüm ancak en az 4 farklı rom kurdum yine aynı sorun var.Sorun firmwareden kaynaklanıyor olabilir mi. Tam telefonu istediğim gibi yaptım bu ilginç sorun çıktı.Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler

gerçekten ilginç bir sorun, taban firmwareyi romania v20g ile deneseniz ? ben onu kullanıyorum sıkıntım yok şuanda.Yalnız europe open v20g nin de stabil olması lazım ama neden böyle bir hata yapıyor ben de anlamış değilim

peki beni engelleme ihtimalleri varmıdır.abaza arkadaşım yüzünden +18 bazı resimlere baktık..:(((( yazarken kendimden utandım..:) adamın evinde internet yok illa bana nicole anistonun resmini göster diye başımın etini yedi...Acaba beni engellediler mi şimdi kıllandım bak.Böyle birşey mümkün mü

mac filtreleme ile engellenebilir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

herkese merhaba arkadaşlar ilginç bir sorunum var.İlk sayfadıki anlatımı tamamen doğru şekilde yaptım. firmware europe v20g yükledim.Rom olarakya cyanogen 7.2 stabil yükledim.Android market v.b. gibi eksik uygulamarın gapps indirip rom kurar gibi kurdum.Hiç bir sorun yok ancak işin ilginç yanı telefonum evdeki modemle wifi bağlantısıyla internete giriyor ancak işyerindeki wifi yi görmüyor.Benle aynı telefonu kullanan arkadaşım kendisi orjinal halinde kullanıyor.Wifi bağlantısı yapabiliyor hiç bir sorun olmadan hemde yüksek kalitede. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir.Romdan diye düşündüm ancak en az 4 farklı rom kurdum yine aynı sorun var.Sorun firmwareden kaynaklanıyor olabilir mi. Tam telefonu istediğim gibi yaptım bu ilginç sorun çıktı.Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler

gerçekten ilginç bir sorun, taban firmwareyi romania v20g ile deneseniz ? ben onu kullanıyorum sıkıntım yok şuanda.Yalnız europe open v20g nin de stabil olması lazım ama neden böyle bir hata yapıyor ben de anlamış değilim

peki beni engelleme ihtimalleri varmıdır.abaza arkadaşım yüzünden +18 bazı resimlere baktık..:(((( yazarken kendimden utandım..:) adamın evinde internet yok illa bana nicole anistonun resmini göster diye başımın etini yedi...Acaba beni engellediler mi şimdi kıllandım bak.Böyle birşey mümkün mü

yapma yavvv. Bizde mac adresi değişirik artık.Bi araştıram bakam..Teşekkürler bu arada, gurur yaptım girecem o nete....
    Ha unutmadan bugün yine ilginç bir hata ile karşılaştım.Arkadaşım aradı tel kitlendi.Daha açmaya fırsat bulamadan.Bir kaç kez daha başıma geldi. Hatta bir ara telden arayın açmıcam bakalım ne olacak dedim.Yemin ediyorum adam teli aramayı bitirdi benim tel hala çalıyor.Sanırım cyanogen mod 7.2 den nightly den başka rom denicez.stabilimi denesem birde. Gerçi nightly stabilin devamı gibi yanlış bilmiyorsam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yapma yavvv. Bizde mac adresi değişirik artık.Bi araştıram bakam..Teşekkürler bu arada, gurur yaptım girecem o nete....
    Ha unutmadan bugün yine ilginç bir hata ile karşılaştım.Arkadaşım aradı tel kitlendi.Daha açmaya fırsat bulamadan.Bir kaç kez daha başıma geldi. Hatta bir ara telden arayın açmıcam bakalım ne olacak dedim.Yemin ediyorum adam teli aramayı bitirdi benim tel hala çalıyor.Sanırım cyanogen mod 7.2 den nightly den başka rom denicez.stabilimi denesem birde. Gerçi nightly stabilin devamı gibi yanlış bilmiyorsam

hocam bana kalırsa ics tabanlı romlara bakabilirsiniz cm 9 lara mesela oldukça stabiller

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bana kalırsa ics tabanlı romlara bakabilirsiniz cm 9 lara mesela oldukça stabiller

şimdi deniyorum bakalım ne olacak.dediğin gibi cm9 yükleyecem.Ahanda buldum şimdi indiriyorum, birazdan kuruyorum yarın yine çıldırıyorum....:) Tekrar teşekkürler...rom yüklemekten kollarım kas yaptı arkadaş bu sefer olur umarım

• şurayı yukarı alalım
  • Refurbished olarak yurtdışından gelen p500'e kdz updater ile rom atarken son aşamada -param 6 error- diyerek hata veriyor. Sonrasında cihaz çalışırken zorlandığında reset atıyor. Verilen klavuzlarda KDZ UPDATER ile rom atarken BATARYA'yı çıkarın diyor ama ben çıkarınca cihaz çok zor EMERGENCY MOD'a (Sebebi ne dir bilmem ama benim Cihazda OCTOPUS MODE) LG logolu ekran yanıp sönerek zor geçiyor ve yarıda kesilerek kapanıyor. Ben Batarya ile işlem yapıyorum. Bu defa ise Flashlamanın son aşamasında reset yapılırken Batarya Şarz moduna giriyor ve param 6 error code ile hata veriyor. Ancak telefon işlemi tamamlanmış gibi çalışıyor ancak çalışırken sık sık kapanıyor. Bilgisi ve yardım edecek kimse varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilardi

Refurbished olarak yurtdışından gelen p500'e kdz updater ile rom atarken son aşamada -param 6 error- diyerek hata veriyor. Sonrasında cihaz çalışırken zorlandığında reset atıyor. Verilen klavuzlarda KDZ UPDATER ile rom atarken BATARYA'yı çıkarın diyor ama ben çıkarınca cihaz çok zor EMERGENCY MOD'a (Sebebi ne dir bilmem ama benim Cihazda OCTOPUS MODE) LG logolu ekran yanıp sönerek zor geçiyor ve yarıda kesilerek kapanıyor. Ben Batarya ile işlem yapıyorum. Bu defa ise Flashlamanın son aşamasında reset yapılırken Batarya Şarz moduna giriyor ve param 6 error code ile hata veriyor. Ancak telefon işlemi tamamlanmış gibi çalışıyor ancak çalışırken sık sık kapanıyor. Bilgisi ve yardım edecek kimse varmı?

octopus mode deyken bataryayı çıkarıp devam etmesini sağlamayı denermisiniz ?

• Evet arkadaşlar 10-15 rom denemesinden sonra 3 gündür sorunsuz olarak çalışan rom oxygen ics 4.0.4.Günlük kullanım için ideal tavsiye ederim. link=Buradan;

Ancak oyun oynayacak arkadaşlar verdiğim linkteki 4.0.4 ü değilde 2.7 yi indirirlerse performans sıkıntısı çekmezler.Cyanogen 7.2 den farkı adw launcher yok.Tema orjinal.Her iki romdada google market var ayrıca yüklemenize gerek yok.
    Oxygen 2.7 linki:ahanda buradan

• quote:

Evet arkadaşlar 10-15 rom denemesinden sonra 3 gündür sorunsuz olarak çalışan rom oxygen ics 4.0.4.Günlük kullanım için ideal tavsiye ederim. link=Buradan;

Ancak oyun oynayacak arkadaşlar verdiğim linkteki 4.0.4 ü değilde 2.7 yi indirirlerse performans sıkıntısı çekmezler.Cyanogen 7.2 den farkı adw launcher yok.Tema orjinal.Her iki romdada google market var ayrıca yüklemenize gerek yok.
    Oxygen 2.7 linki:ahanda buradan

yukardaki ics nin bir önceki sürümü kötüydü bende 3-5 gündür oxygen 2.3.2 deyim gerçekten şarj mükemmel gidiyor yanında performansı da iyi baya bi stabil yapmış gerçekten

• hocam bende ilk onu yükledim gerçekten performans olarak iyi ancak daha önceden cm7 kullandığımdanmıdır ekran hareketleri ağır gibi geldi..ics konusunda haklısın şarj bir gün anca yetiyor.
  • quote:

hocam bende ilk onu yükledim gerçekten performans olarak iyi ancak daha önceden cm7 kullandığımdanmıdır ekran hareketleri ağır gibi geldi..ics konusunda haklısın şarj bir gün anca yetiyor.

evet ics tabanlı romlar şarjı biraz hızlı sömürüyor

Arkadaşlar bu arada konu güncellendi, imei yedeği alma eklendi ama LG P503'te test etmedim.Gönüllü bir arkadaş Backup imei yapabilir mi sadece Backup yapsın.Restore yapmasına gerek yok.Eğer çalışıyorsa bizim için çok yararlı olacaktır.Şuan telefon yanımda olmadığı için kendim yapamıyorum da

• quote:

quote:

Refurbished olarak yurtdışından gelen p500'e kdz updater ile rom atarken son aşamada -param 6 error- diyerek hata veriyor. Sonrasında cihaz çalışırken zorlandığında reset atıyor. Verilen klavuzlarda KDZ UPDATER ile rom atarken BATARYA'yı çıkarın diyor ama ben çıkarınca cihaz çok zor EMERGENCY MOD'a (Sebebi ne dir bilmem ama benim Cihazda OCTOPUS MODE) LG logolu ekran yanıp sönerek zor geçiyor ve yarıda kesilerek kapanıyor. Ben Batarya ile işlem yapıyorum. Bu defa ise Flashlamanın son aşamasında reset yapılırken Batarya Şarz moduna giriyor ve param 6 error code ile hata veriyor. Ancak telefon işlemi tamamlanmış gibi çalışıyor ancak çalışırken sık sık kapanıyor. Bilgisi ve yardım edecek kimse varmı?

Batarya çıkarılınca -en hafif sansıntıda veya kendiliğinden- LG ekranı sönüp parlamaya başlıyor.

• quote:

quote:

quote:

Batarya çıkarılınca -en hafif sansıntıda veya kendiliğinden- LG ekranı sönüp parlamaya başlıyor.

bir bilgim yok bu sorun hakkında hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlgine teşekkürler. Androidmeda kullanıcısının Amon-Ra sistemi ve gingerbread'ını kurdum. P500 gizli menüde module test bölümünde "hidden reset" işaretini kaldırdım ve factory reset yaptım kapanmalar azaldı. Ama sinyalleri az çeken yerde bazen (özellikle ilk açılışta simkartı görürken veya arama-konuşma sırasında) kapanma olabiliyor.
  • quote:

İlgine teşekkürler. Androidmeda kullanıcısının Amon-Ra sistemi ve gingerbread'ını kurdum. P500 gizli menüde module test bölümünde "hidden reset" işaretini kaldırdım ve factory reset yaptım kapanmalar azaldı. Ama sinyalleri az çeken yerde bazen (özellikle ilk açılışta simkartı görürken veya arama-konuşma sırasında) kapanma olabiliyor.

gerçekten ilginç bir sorun hocam
  • "LG'nin dünya geneli desteği olan şu linkte "http://www.lg.com/global/support/opensource/opensource.jsp" Category'ye 'Mobile Phone', Model Name'e 'p500' yazınca 2 adet yazılım geliyor:P500 (28/6/2011 tarih LGP500_Gingerbread_v20g---104MB) ve P500H(28/02/2012 tarih LGP500h_Thunder_Telus_GingerBread_v20a--- 125MB). Hangisi bize uygundur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilardi -- 11 Eylül 2012; 17:57:00 >
  • quote:

"LG'nin dünya geneli desteği olan şu linkte "http://www.lg.com/global/support/opensource/opensource.jsp" Category'ye 'Mobile Phone', Model Name'e 'p500' yazınca 2 adet yazılım geliyor:P500 (28/6/2011 tarih LGP500_Gingerbread_v20g---104MB) ve P500H(28/02/2012 tarih LGP500h_Thunder_Telus_GingerBread_v20a--- 125MB). Hangisi bize uygundur?

p500 olan sanırım benim verdiğim linkte tüm firmwareler var oraya bakmanızı tavsiye ederim
  • Bu forum ve hyperspeed arkadaşımız sayesinde romanya romunu kurmayı başardım. Rehber sayesinde çok kolay oldu ama ilk yapacak olanlara 2 tavsiyem var:

1- Usb kablonuzu mutlaka bilgisayarın arka girişlerinden yapın yoksa diğer bilgisayara ait olmayan ön veya aparatlı gigirşelrden telefonu göremiyor ve "cihaz bulunamadı " uyarısı veriyor.

2- FINISH yazıp işlem tamamen bitince EV TUŞU+SES KISMA TUŞU + AÇMA KAPAMA TUŞU na basılı tutun ekrana android karakteri ve bir paketten içeriye bilgi akışı logosu çıktıktan sonra telefon açılıyor. Ben defalarca uğraştım Android yazısında kalıyordu. Demekki ya birine az basmışım ya da basılı tutmamışım..

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderpek

Bu forum ve hyperspeed arkadaşımız sayesinde romanya romunu kurmayı başardım. Rehber sayesinde çok kolay oldu ama ilk yapacak olanlara 2 tavsiyem var:

1- Usb kablonuzu mutlaka bilgisayarın arka girişlerinden yapın yoksa diğer bilgisayara ait olmayan ön veya aparatlı gigirşelrden telefonu göremiyor ve "cihaz bulunamadı " uyarısı veriyor.

2- FINISH yazıp işlem tamamen bitince EV TUŞU+SES KISMA TUŞU + AÇMA KAPAMA TUŞU na basılı tutun ekrana android karakteri ve bir paketten içeriye bilgi akışı logosu çıktıktan sonra telefon açılıyor. Ben defalarca uğraştım Android yazısında kalıyordu. Demekki ya birine az basmışım ya da basılı tutmamışım..

Teşekkürler..

Önemli değil, 2. madde konuda mevcut ama diğer yapacak arkadaşlar için ilk maddeyi konuya ekliyorum

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.