Şimdi Ara

[Rehber][LG P503 Optimus One] [Root + Recovery + Custom Rom + Firmware Update] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
9
Favori
49.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AmonRa yükleyerek sorunları azaltsam da yine sorun yaşayınca KDZ ile update yaparken(CLOCKWORD da sıkıntı yoktu) cihaz emergency(OCTOPUS) modda takıldı kaldı. Ne kadar denesem de KDZ UPDATER cihazı bulamıyor. Sürücüleri denedim ama nafile. Nette aradım fakat çözüm tam bulamadım. Uğraşırken android usb Serial port falan görüyor. Yardım edebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilardi

AmonRa yükleyerek sorunları azaltsam da yine sorun yaşayınca KDZ ile update yaparken(CLOCKWORD da sıkıntı yoktu) cihaz emergency(OCTOPUS) modda takıldı kaldı. Ne kadar denesem de KDZ UPDATER cihazı bulamıyor. Sürücüleri denedim ama nafile. Nette aradım fakat çözüm tam bulamadım. Uğraşırken android usb Serial port falan görüyor. Yardım edebilecek var mı?

Başka bir usb ye takmayı deneyin hocam bir de

quote:

Burası önemli Kdz ile Firmware Update Yapmadan önce mutlaka diğer telefonların suite programlarını kapatın.(Sony PC Suite, Nokia Ovi, Hi Suite, LG Suite vs.)

quote:

Masaüstü Pc'lerde Usb kablonuzu mutlaka bilgisayarın arka girişlerinden yapın yoksa diğer bilgisayara ait olmayan ön veya aparatlı girişlerden telefonu göremiyor ve "cihaz bulunamadı " uyarısı veriyor.Bilgi için onderpek nickli arkadaşımıza teşekkürler.

Bunları da dener misiniz rica etsem ?

• Orjinal romanya romunu kurarsam turkcell zımbırtıları gider mi? Bir de oyunlarda falan ekrana dokununca takılıyor. Oyun performansında artış olur mu?
  • Selam hocam,Burdaki custom romu yükledim herşey güzel fakat market yok yükleyincede açmadı yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

Selam hocam,Burdaki custom romu yükledim herşey güzel fakat market yok yükleyincede açmadı yardımcı olur musunuz?

http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip burdan google play'ı indirip flashla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

quote:

Selam hocam,Burdaki custom romu yükledim herşey güzel fakat market yok yükleyincede açmadı yardımcı olur musunuz?

http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip burdan google play'ı indirip flashla

Flashla derken nasıl yapılıyor?

• İşlem tamam Hocam saolun
  • 2.3.3'e geçtim anlatım için çok teşekkürler
  • Arkadaşlar 2 gündür giremedim foruma ondan dolayı kusruma bakmayın..

quote:

Orijinalden alıntı: reojuve

2.3.3'e geçtim anlatım için çok teşekkürler

Önemli değil hocam, ne demek

quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

quote:

Hocam size de ben forumda olmadığım zamanda arkadaşlara yardım ettiğiniz için teşekkür ederim...

quote:

underzero1 arkadaşımız yanıtlamış sorunuzu ona teşekkür ederim size de iyi kullanımlar dilerim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperspeed55

quote:

Orijinalden alıntı: dilardi

AmonRa yükleyerek sorunları azaltsam da yine sorun yaşayınca KDZ ile update yaparken(CLOCKWORD da sıkıntı yoktu) cihaz emergency(OCTOPUS) modda takıldı kaldı. Ne kadar denesem de KDZ UPDATER cihazı bulamıyor. Sürücüleri denedim ama nafile. Nette aradım fakat çözüm tam bulamadım. Uğraşırken android usb Serial port falan görüyor. Yardım edebilecek var mı?

Başka bir usb ye takmayı deneyin hocam bir de

quote:

Burası önemli Kdz ile Firmware Update Yapmadan önce mutlaka diğer telefonların suite programlarını kapatın.(Sony PC Suite, Nokia Ovi, Hi Suite, LG Suite vs.)

quote:

Masaüstü Pc'lerde Usb kablonuzu mutlaka bilgisayarın arka girişlerinden yapın yoksa diğer bilgisayara ait olmayan ön veya aparatlı girişlerden telefonu göremiyor ve "cihaz bulunamadı " uyarısı veriyor.Bilgi için onderpek nickli arkadaşımıza teşekkürler.

Bunları da dener misiniz rica etsem ?

Hepsini denedim, nafile. Ancak LGMDP programına gördürdüm. Onunla yüklemek için image falan aradım olmadı. Son olarak .dz formatıyla hazırlanmış rom araştırdım, v10 var. v20(gingerbread) bulamadım. Linkini verebilecek varmı? Bir de usb kablo orjinal değildi, daha kalitelisini denemeyi düşünüyorum. Son çare jtag gibi!...

• herkese selamlar benim telefon hiç açılmıyo ne yapa bilirim çok üzülüyom açılmıyo nolur yardıme din ustalar sizegüvencim sonsuz allah razı olsun msn djsem24@
  • Europe 2.3.3 romu ile Turkcell internete giremedim. Nasıl girerim? Sizde de bu sorun oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reojuve

Europe 2.3.3 romu ile Turkcell internete giremedim. Nasıl girerim? Sizde de bu sorun oldu mu?

kurmadığımdan bilmiyorum ama apn turkey adlı program var google'da aratıp apk sını indirin ve telefona kurun türkcell için seçin o ayarları otomatik yüklüyor apn sini felan ondan sonra öyle bağlanmayı deneyin bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuripolat

herkese selamlar benim telefon hiç açılmıyo ne yapa bilirim çok üzülüyom açılmıyo nolur yardıme din ustalar sizegüvencim sonsuz allah razı olsun msn djsem24@

Driverları yükleyin ve kdz ile orjinal romu flashlamayı deneyin ve bir de sorununuzu tam olarak yazarsanız daha çok bilgi sahibi olup yapılabilecekler hakkında daha çok yardımcı olabilirim
  • yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLar3s3

Evet arkadaşlar 10-15 rom denemesinden sonra 3 gündür sorunsuz olarak çalışan rom oxygen ics 4.0.4.Günlük kullanım için ideal tavsiye ederim. link=Buradan;

Ancak oyun oynayacak arkadaşlar verdiğim linkteki 4.0.4 ü değilde 2.7 yi indirirlerse performans sıkıntısı çekmezler.Cyanogen 7.2 den farkı adw launcher yok.Tema orjinal.Her iki romdada google market var ayrıca yüklemenize gerek yok.
    Oxygen 2.7 linki:ahanda buradan

rom oxygen ics 4.0.4 bende yükledim iyi şimdilik yanlız bu romda çalışan flash varmı eski romda flash çalışıyordu iyi kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

quote:

Evet arkadaşlar 10-15 rom denemesinden sonra 3 gündür sorunsuz olarak çalışan rom oxygen ics 4.0.4.Günlük kullanım için ideal tavsiye ederim. link=Buradan;

Ancak oyun oynayacak arkadaşlar verdiğim linkteki 4.0.4 ü değilde 2.7 yi indirirlerse performans sıkıntısı çekmezler.Cyanogen 7.2 den farkı adw launcher yok.Tema orjinal.Her iki romdada google market var ayrıca yüklemenize gerek yok.

rom oxygen ics 4.0.4 bende yükledim iyi şimdilik yanlız bu romda çalışan flash varmı eski romda flash çalışıyordu iyi kötü

ben calısıyor mu bilmiyorum ama, flash asırı gerekli bir sey degil ki bence kafaya takmamakta fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ben calısıyor mu bilmiyorum ama, flash asırı gerekli bir sey degil ki bence kafaya takmamakta fayda var

ya öylede bazı videoları oynatmıyor birde bir şey soracam benim bu romu yükledikten sonra video çekiyor ancak çektiği videoları açmıyor bu video oynatılamaz diyor neden acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya öylede bazı videoları oynatmıyor birde bir şey soracam benim bu romu yükledikten sonra video çekiyor ancak çektiği videoları açmıyor bu video oynatılamaz diyor neden acaba

oxygen ics den ben tam verim alamadım o yüzden cm9 tabanlı romlara bakmakta fayda var diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oxygen ics den ben tam verim alamadım o yüzden cm9 tabanlı romlara bakmakta fayda var diye düşünüyorum

şöyle güzel video sıkıntısı çıkarmayan şarzı iyi gidien bir rom varsa paylaşırmısın bu rom şarzı sömürüyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.