Şimdi Ara

[Rehber][LG P503 Optimus One] [Root + Recovery + Custom Rom + Firmware Update] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
9
Favori
49.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yalcines

Türkçe karakter sorunu olmayan ve overclock yapabileceiğim bi rom linki verebilirmisnz. (konunun ilk başında söylenenlerden sadece rom yükledim )

hocam türkçe karakter sorunu olmayan rom yok gibi bence fazla dert etmemeye çalışın çünkü güzel romlar var
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki orjinal P503 Rom nerden bulabilirim?
  • quote:

Peki orjinal P503 Rom nerden bulabilirim?

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=4
  • quote:

Orijinalden alıntı: secosahan

quote:

Türkiye için olan P503 Rom?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: secosahan

quote:

Türkiye için olan P503 Rom?

hocam Türkiye için farketmiyor garanti de sorun çıkarmaz.Ama bir yerlerde vardı o Türkcell'in romu şuan hatırlayamıyorum malesef

• Peki bana overclock yapabileceğim bi rom linki verebilir misniz? Ben orjinal olmayan bu romu yükledikten sonra biraz kullanıp tekrar orjinal rom yükleyebilirmiyim?Overclock yapmam için sadece rom yüklemem yeterli olur mu? Beni biraz bilgilendirebilir misiniz?
  • quote:

Peki bana overclock yapabileceğim bi rom linki verebilir misniz? Ben orjinal olmayan bu romu yükledikten sonra biraz kullanıp tekrar orjinal rom yükleyebilirmiyim?Overclock yapmam için sadece rom yüklemem yeterli olur mu? Beni biraz bilgilendirebilir misiniz?

hocam burdan istediğinize bakın hepsi o.c. edilebilir tabiki de tekrar orjinal rom yükleyebilirsiniz sık sorulanlarda tekrar garanti içine nasıl girileceğini vs. yazdım.Overclock yapmanız için rom yüklemekten ziyade kernel gereklidir Orjinal romda root olup cwm kurduktan sonra bir de kernel flaşladınız mı overclock edilebilir bir orjinal roma sahip olursunuz.Root ve cwm için konumu okuyabilirsiniz kernel için iste bu linkten attached files daki ilk dosyayı indirim hiçbir wipe işlemi yapmadan rom kurar gibi kurmanız yeterli orijinal rom üzerine kolay gelsin

• Şimdi konuda anlatmış olduğunuz her şeyi yapıp custom rom yerini bu dediğiniz kernel'ı, custom rom da anlattığınız gibi mi yükleyecem? Anladığım bu oldu
  • quote:

Şimdi konuda anlatmış olduğunuz her şeyi yapıp custom rom yerini bu dediğiniz kernel'ı, custom rom da anlattığınız gibi mi yükleyecem? Anladığım bu oldu

evet oyle oldu biraz

• dediğin gibi yaptım yüklendi fakat tel açıldığında renkli şeritler çıktı ???
  • quote:

dediğin gibi yaptım yüklendi fakat tel açıldığında renkli şeritler çıktı ???

orjinal firmware yi tekrar yukleyin ardından telefonu ilk acısınızda ses kısma home ve guc tusuna basarak acın

• yani kernel olmuo mu buna?
  • quote:

yani kernel olmuo mu buna?

he kernel yukleyince acılmadı ben de telefon hic acılmıyor zannettim hocam kernel uyumlu degildi buyuk ihtimal o zaman custom rom kullanmanızı tavsiye ederim ics olan romları tercih edin daha performanslıdır

• Orjın Romanya yukledim rootladım aynen devam o.c yapamasakta hiç değilse türkçe karakter sorunundan başka derdi yok saol anlatımların için
  • quote:

Orjın Romanya yukledim rootladım aynen devam o.c yapamasakta hiç değilse türkçe karakter sorunundan başka derdi yok saol anlatımların için

önemli değil hocam ne demek
  • up!
  • up!
  • Merhabalar, Youtube'da 4.1 ile p503 kullanan vardı. Acaba böyle bir şey gerçekten var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barlas_dnz

Merhabalar, Youtube'da 4.1 ile p503 kullanan vardı. Acaba böyle bir şey gerçekten var mı?

var hocam xda 'da ama dahaca stabillik kazanmadığı için tavsiye etmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.