Şimdi Ara

Rehber Kopyalama Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ip4 den 6 ya gectim. outlook veya icloud kullanmıyorum ve turkcell yedek ile bir kez agzım yandıgı için kullanmak istemiyorum.

rehber yedekleme,dışa aktarma ve dışarıdan rehber eklemeyi yapabilecegim onerebileceginiz güzel bir program var mı ? ücretlide olabilir sorun değil. yeterki güzel olsun.

• avea yedek var ben kullanıyorum problem yok , yalnız sanırım turkcell kullanıyorsunuz çalısırmı bilmiyorum.
  • My Contacts Backup
    https://appsto.re/tr/rrwOA.i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

My Contacts Backup
    https://appsto.re/tr/rrwOA.i

Arkadaşa katılıyorum. Bu programı kullanıyorum ve son derece memnunum

• Tesekkurler herkese. Pro sunu alacaktim ve gizli sorulari unuttugum icin yalan olduk. Bakalim gunduz halledebileekmiyim :S

• jonywayt J kullanıcısına yanıt
    Avea yedek indirin. Operatörden bağımsız çalışıyor ve My Contact Backup Pro nun bedavası diyebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 2 Ocak 2015; 9:02:22 >
  • Aldım. 5 tl mis bişi degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veri Kurtarma Programları
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iCloud>rehberi dışa aktar ve rehberi içe aktar seçenekleri mevcut hali hazırda.Bilgisayarınıza uğraşmadan kopyasını atabilirsiniz.
  • Arkadaşlar exhange de iş ve özel numaraları ayırabileceğim kolay bir program biliyor musunuz? Veya bunu yapabilmenin yolu nedir? Tşkler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

iCloud>rehberi dışa aktar ve rehberi içe aktar seçenekleri mevcut hali hazırda.Bilgisayarınıza uğraşmadan kopyasını atabilirsiniz.

eyvallah.

eski telefon ip4 ioas 6 oldugu için program olarak hicbişi çalişmıyor.

demo versiyonla mail attım kendime. sonra pro alıp dropboxdan hallettim işimi. güzel oldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.