Ya ben Bütün registry programları bi topicte olsun diye koydum.
Bende yukarıda ki yazımda bunu kastetmiştim, "Donanım Haber Forum"da bir çok bölümde böyle toparlayıcı topic'ler mevcut vede gayet güzel bir uygulama, bunun devam etmesi için üye arkadaşların gözden kaçan proğramları ayrı bir topic yerine, aynı topic altında tanıtmaya çalışırlarsa daha düzenli ve güzel olacağı inancındayım...
Bu toparlama uygulaması sırasında mod arkadaşlarda bu konuya yardımcı olabilirlerse, hem forum kirliliği ortadan kalkmış olur, hemde bir çok proğram ve yazılıma erişim daha kolay olur, konuyu sabitlemeye de gerek olmadan..PuNisHeR_92 arkadaşımda benim düşüncelerimle özdeş hareket etmiş..
Evet abi ya,herkes bu programı orda burda arıcağına,REGİSTRY Topici altında istediği registry programını rahatça bulsun diye koydum,ayrıca Beytepe nin yaptığı çalışmayı "COPY/PASTE" şeklindede yapmadım.hepsi kendi emeğim.
Buraya Koymam SUÇSA suçsa özür dilerim...
güzel paylaşım sağolun, ama bunların içinden en iyisi hangisidir ben crapcleaner in register temizleme aracını pek beğenmiyorum mesela
Arkadaşlar beni yanlış anlamayın lütfen.Uğraşıp vermişsiniz sağolun.Ben sadece bunların zaten forumda olduğunu söylemek istedim.
rietveld beytepeli@inndir.com adresini ekler misin özel iletilerde tarayıcı sorunu yaşıyorum yazamadım ordan,
çok faydalı bir programlar teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
Arkadaşlar beni yanlış anlamayın lütfen.Uğraşıp vermişsiniz sağolun.Ben sadece bunların zaten forumda olduğunu söylemek istedim.
Rietveld, senin iyiniyetli bir insan olduğunu sezebiliyorum, zaten söylediklerinden yanlış anlama gibi bir şey yok, seni gayet iyi anlıyoruz, bazı şeylerin düzgün yürüyebilmesi için emek sarfettiğini de biliyoruz...O yüzden no problem.....
Registry Distiller 1.00 programı eklenmiştir.
İyi Forumlar...
AMUST Registry Cleaner 3.5 programı eklenmiştir.
İyi Forumlar...
Bunlarıda çektim bakalım nasılmış.Saolasın
Sağolasın
Regseeker den daha kapsamlı temizlik yapanını görmedim. Üstelik freeware.
Registry cleaner tarzı gibi sanki bu programm
bende uzun süredir REGSEEKER kullanıyorum,güzel bir program tavsiye ederim
Aşağıdaki değerlendirmeler için görüşleriniz nelerdir?
Clean My Registry'in 4.2 sürümü çıktı.Linkini güncelledim.
İyi Forumlar...
teşekküler rietveld
iyi de hangisini kullanalım bunların hangisini tavsiye ediyorsunuz en iyisi hangisi?
Clean My Registry 4.2 yi indiriyorum teşekkürler..
ben ccleaner kullanıyorum bunun yerine hangisini kullanmalıyım ya da devam mı etmeliyim hangisi iyi
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
Clean My Registry 4.2 (Ücretsiz)
Clean My Registry bir kayıt defteri temizleme yazılımıdır. Windows kullanıcıları zaman içerisinde sistemlerine bakım yapmadıklarından dolayı kayıt defterinde gereksiz veriler birikebilmektedir. Özellikle sisteme kurulup kaldırılan yazılımların kayıt defteri girdileri kendiliğinden silinmeyip biriktiği için kayıt defteri hantalllaşmakta ve işlevini tam olarak yerine getirememektedir. Ayrıca sistemde oluşan sorunlardan dolayı kayıt defterinde hasar görmüş girdiler bulunabilmektedir. Bu gereksiz ve hasarlı girdiler temizlenmediğinde sistem kararlılığı ve hızı olumsuz yönde etkilenmektedir.
Clean My Registry gerekli olan bu temizleme işlemini oldukça kısa sürede gerçekleştirebilmektedir. Kullanımı oldukça basit olan yazılımla yapılması gereken tek şey ana menüsündeki "Clean" yani "Temizle" butonuna basmaktır. Yazılım bu komutla birlikte kayıt defterinde oldukça hızlı bir tarama yaparak gereksiz verileri temizlemekte, hasarlı verileri ise onarmaktadır. Bu temizlik ve onarım işleminden sonra sisteminizde oluşabilecek bir hataya karşı "Undo" butonunu kullanarak yapılan işlemleri geri alma şansınız da bulunmaktadır. Küçük boyutu, kolay kullanımı, hızlı tarama özelliği ve ücretsiz olması ile kayıt defteri temizleme ve onarımı için kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir yazılımdır.
Tasarımı tek bir ana pencereden oluşturulan yazılımda temizlenen ve onarılan kayıt defteri girdilerini ayrıntılı olarak da görebilirsiniz. Harici hiçbir işlem yapmanıza da gerek yoktur. Yazılımın kullanımından dolayı herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalinizde oldukça düşüktür. Zaten herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz düşünülerek yazılım kendiliğinden kayıt defterinizin bir yedeğini almaktadır.
860 KB boyutunda ve ücretsiz olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.
Kaynak BEYTEPE
/>
Advanced Registry Doctor Pro 7.6.07.01
Advanced Registry Doctor (ARD), kayıt defterinizi (registry) onarır ve sisteminizin performansını daha iyi hale getirir. Kayıt defterindeki sorunları giderir ve daha önceden sisteminizde kurulu olan programın bıraktığı gereksiz izleri siler. Sisteminizdeki sorunlarınızın çözülmesine yardım eder.
Yenilikler (7.6) :
# Hızlı tarama eklendi. # Belgeler güncellendi. # Panda Antivirus Titanium ile bütünleşme eklendi. # Zone Labs ile bütünleşme eklendi. # Dil dosyası güncellendi. # Demo Modundaki sınır güncellendi. # Yükleme sihirbazındaki hatalar giderildi. # API ScanActiveX güncellendi.
5 MB boyutundaki programı indirmek için alttaki linke tıklayın.
Abexo Registry Cleaner 4.1
Windows Kayıt Defterindeki kayıtlar bozulduğu zaman bilgisayarınızda hatalar meydana gelir ve sisteminizin verimi düşer. Abexo Registry Cleaner kayıt defterinizdeki bu bozuklukları giderir. Abexo Registry Cleaner ayrıca defterdeki boşlukları sıkıştırarak Windows'un biraz daha hızlı açılmasını sağlar. Kayıt defteri yedekleme özelliğine de sahip olan Abexo Registry Cleaner, uzun süre bakım yapılmayan bilgisayarların kararlılığını ve verimini gözler görülür derecede arttırır.
1 MB boyutundaki programı indirmek için alttaki linke tıklayın.
Registry Distiller, ücretsiz bir kayıt defteri düzenleme ve temizleme programıdır. Birkaç tıklama sayesinde kayıt defterini temizleyebilir ve oluşmuş hataları giderebilirsiniz. Program işe sisteminizi taramakla başlıyor. Tarayarak geçersiz ve hatalı girişleri buluyor.
Sisteminizin hızını en yüksek seviyeye çıkarmaya çalışıyor. Sürekli program ekleyip kaldırma ve virüs gibi bazı zararlı içerikler kayıt defterine zarar verirler. Program bulduğu hatalı kayıtları silmeden önce bir yedeğini alıyor. Bu şekilde herhangi bir hata oluştuğunda yedekten geri yükleme yapabilirsiniz.
Programın düzenlediği ve temizlediği bazı hatalar :
# Kullanılmayan dosya uzantıları # Hatalı sürücü dosyaları # Hatalı ActiveX denetimleri # Geçersiz ve bozulmuş yardım dosyaları # Bozuk kurulum dosyaları # Hatalı başlangıç programları # Hatalı ve çalışmayan yazı tipleri # Paylaşılan DLL dosyaları
600 KB boyutunda ve ücretsiz olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.
AMUST Registry Cleaner, ücretsiz bir kayıt defteri düzenleme ve temizleme programıdır. Birkaç tıklama sayesinde kayıt defterini temizleyebilir ve oluşmuş hataları giderebilirsiniz. Program işe sisteminizi taramakla başlıyor. Tarayarak geçersiz ve hatalı girişleri buluyor.
Sisteminizin hızını en yüksek seviyeye çıkarmaya çalışıyor. Sürekli program ekleyip kaldırma ve virüs gibi bazı zararlı içerikler kayıt defterine zarar verirler. Program bulduğu hatalı kayıtları silmeden önce bir yedeğini alıyor. Bu şekilde herhangi bir hata oluştuğunda yedekten geri yükleme yapabilirsiniz.
Özellikleri :
# Windows 64-bit sürümlerini destekliyor. # Kolay kullanım # Kayıt defterini yedekliyor ve yedekten geri yükleyebiliyor. # Raporları e-postanıza yollayabiliyor. # Akıllı tarama özelliği ile daha ayrıntılı tarıyor.
Programın düzenlediği ve temizlediği bazı hatalar :
# Kullanılmayan dosya uzantıları # Hatalı sürücü dosyaları # Hatalı ActiveX denetimleri # Geçersiz ve bozulmuş yardım dosyaları # Bozuk kurulum dosyaları # Hatalı başlangıç programları # Hatalı ve çalışmayan yazı tipleri # Paylaşılan DLL dosyaları
1.7 MB boyutunda ve ücretsiz olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.