Akrep senin yazdığın olay windows da key değiştirme..Arkadaşın dediği xp key i nereden bulabilirim Diyor..Onun için everest in ultimate editionu var..Nette bulabilirsin..Yalnız paralı..O programda AAAA-BBBB şeklinde daha önceden girdiğin key i görebiliyorsun..Bu arada AKREP sağol..O key değiştirme işini bir kere SP2 yüklemek için yapmıştım sonra nasıl yapıldığını unutmuştum..Sağol site için..:)
everest eski adıyla AİDA32 ile bula biliyorsun...
quote:
Orjinalden alıntı: Gunwane
Akrep senin yazdığın olay windows da key değiştirme..Arkadaşın dediği xp key i nereden bulabilirim Diyor..Onun için everest in ultimate editionu var..Nette bulabilirsin..Yalnız paralı..O programda AAAA-BBBB şeklinde daha önceden girdiğin key i görebiliyorsun..Bu arada AKREP sağol..O key değiştirme işini bir kere SP2 yüklemek için yapmıştım sonra nasıl yapıldığını unutmuştum..Sağol site için..:)
ayıpsın ne demek bende 98 makina başındayken soruyu okuyup araştırım cevapladım test edememiştim fark ettirdiginde iyi oldu zaten aida malumumuz ama arkadaş rededit dedigi için petri amcama gittim oda bu key dedi neyse 2003 ile her tulu script key unutulan bi olay için bilinmeyen bilgi için petri amca bir numaralar arasında yada thelazyadmin de iyi ama bunlar hep gavur diyorsan gel sistemuzmani na gel......
O dediklerin kim ya petri amca falan ne iş yaparlar..:) Detaylı bilgi için bana PM atsana..sistem uzmanı falan ne iş..O konularda çok eğitim aldım bari yorumlar ile katkıda bulunalım..