Şimdi Ara

regedit den xp cd keyi bulma ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
42.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kayıttan xp cd key i nerden buluyoruz nerde bunun yeri

• Öle bişi olduğunu zannetmiyorum..Nereden duydun sen bunu
  • registry de sadece düşünün ve sonra uygulamaya çalışın BT dünyasında olmaz diye bir kelime kabul etmiyorum ben...

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents

Ayrıntılı bilgi istiyenler için www.petri.co.il
  • Akrep senin yazdığın olay windows da key değiştirme..Arkadaşın dediği xp key i nereden bulabilirim Diyor..Onun için everest in ultimate editionu var..Nette bulabilirsin..Yalnız paralı..O programda AAAA-BBBB şeklinde daha önceden girdiğin key i görebiliyorsun..Bu arada AKREP sağol..O key değiştirme işini bir kere SP2 yüklemek için yapmıştım sonra nasıl yapıldığını unutmuştum..Sağol site için..:)
  • everest eski adıyla AİDA32 ile bula
    biliyorsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Akrep senin yazdığın olay windows da key değiştirme..Arkadaşın dediği xp key i nereden bulabilirim Diyor..Onun için everest in ultimate editionu var..Nette bulabilirsin..Yalnız paralı..O programda AAAA-BBBB şeklinde daha önceden girdiğin key i görebiliyorsun..Bu arada AKREP sağol..O key değiştirme işini bir kere SP2 yüklemek için yapmıştım sonra nasıl yapıldığını unutmuştum..Sağol site için..:)

ayıpsın ne demek bende 98 makina başındayken soruyu okuyup araştırım cevapladım test edememiştim fark ettirdiginde iyi oldu zaten aida malumumuz ama arkadaş rededit dedigi için petri amcama gittim oda bu key dedi neyse 2003 ile her tulu script key unutulan bi olay için bilinmeyen bilgi için petri amca bir numaralar arasında yada thelazyadmin de iyi ama bunlar hep gavur diyorsan gel sistemuzmani na gel......

• O dediklerin kim ya petri amca falan ne iş yaparlar..:) Detaylı bilgi için bana PM atsana..sistem uzmanı falan ne iş..O konularda çok eğitim aldım bari yorumlar ile katkıda bulunalım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win7 Cd'si Yapma..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar peki bu etkinleştirme(aktivasyon) işini nasıl iptal edebiliyoruz?Bilen var mı?
  • Burak mr akrep in dediği siteye gir bak orada var sanırım işine yarayan bişiler..
  • orda yok hocam ya baktım oraya illegal falan diyo o tür sorular için
    ama ben göremediysem bilemiyoum tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TripsinojeN

http://www.nirsoft.net/utils/produkey.zip

Bu işinizi görebilir.

Çok sagol Allah razı olsun
  • teşekkürler emeğine sağlık sorunsuz key no verebilirmisin
  • Test edildi.Onaylandı.TŞK
  • Win 8 ' im için ararken burdan yola çıktım, buldum. Teşekkürler

WIN 8 için product key yolu

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\Win8
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallburak

Win 8 ' im için ararken burdan yola çıktım, buldum. Teşekkürler

WIN 8 için product key yolu

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\Win8

Üstat sayende bende buldum. Şu konuyu merak ettim, bilgisayara daha önce key yüklenmiş hali ile satın aldım, bu keyi benden başka kullanan varmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.