Şimdi Ara

Regal 49R7540U 4K Smart LED TV - 2173 TL ( +75 Maxipuan, 1 yıl Blutv üyeliği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
4.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Regal 49r7540u 4k Ultra Hd 49" Uydu Alıcılı Smart Led Televizyon - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/regal-49r7540u-4k-ultra-hd-49-uydu-alicili-smart-led-televizyon-458153034

www.regal-tr.com
    BluTvKampanyasi
    https://www.regal-tr.com/blutvkampanyasi
    (21 mayıs 2019 Tarihinden sonra 49' ve üzeri kampanyaya dahil Regal tv alanlarda yararlanabilir bu kampanyadan son tarih 21 temmuz 2019)

Vestel üretimi, panel VA veya IPS çıkabilir.

Edit:
    GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/regal-49r7540u-4k-ultra-hd-49-uydu-alicili-smart-led-televizyon-454585125
    - 2184 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4RT4L -- 3 Temmuz 2019; 19:22:23 >

• Ayni saticidan gecen hafta 2320 tlye aldirdim bir tanidigima iyi inmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    hocam iptv uygulaması var mı acaba tv de?
  • !!!! HEMEN MONTAJ ŞARTI VARDIR.ÇEYİZLİK VEYA SATIŞ İÇİN ALINAN ÜRÜNLER GÖNDERİLMEYECEKTİR.
    demiş. sebebi neydi ki ?
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Başka bir satıcıda da benzer ifade var. Regal den kaynaklanan bir durum olabilir.
    www.n11.com
    Regal 49r7540u 49" 4k Ultra Hd Smart Led Tv - n11.com
    https://www.n11.com/urun/regal-49r7540u-49-4k-ultra-hd-smart-led-tv-955003

• Oh iyi olmuş tüm markalardan aynı hassasiyeti bekliyoruz.

10-15 tane alıp ertesi hafta satışa çıkaranların elinde patlar böylelikle..

• quote:

Orijinalden alıntı: xreaLy

Bizzat kullanmadim hocam yardimci olamayacagim maalesef. Bu arada senelerdir elektronik alisverisi yaparim ilk defa aldigim bir urunun en yakin servise kargolandigini gordum direk servis getirip kurmus urunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraça -- 3 Temmuz 2019; 15:53:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xreaLy

ssiptv ve ottplayer mevcut

• Hangisi alınır?

https://forum.donanimhaber.com/awox-55-inc-u5600str-smart-tv-4k-2300-tl--138753268

• ps4 proya gider mi ne dersiniz?
  • Asite06 kullanıcısına yanıt
    HDR var, Bluetooth var, Netflix var. Paneli için kesin bir şey diyemiyorum. VA çıkarsa kontrast açısından daha iyi olur. IPS çıkarsa her yerden görüntü kaybın olmaz.
  • Ürünü 2183,10 tl'ye gittigidiyor'dan sipariş geçtim akşam. Birkaç haftadır 50r7520u modeline bakıyordum ancak son hafta fiyatı 2500 civarına kadar çıktı bunu bu fiyata bulmuşken almak istedim.

Ürünün panelinin ips mi va mı olduğunu hiçbir yerde öğrenemedim ancak öyle sayfa sayfa yazılıp tartışılacak bir husus olmadığı kanaatindeyim. Önceki tv'm ips panel LG 42lb670v idi ve bu zamana kadar burada bu kadar gömülmesine karşın genel manada oldukça memnundum. Ürün gelince detaylı bir incelemesini yapıp daha sonra almak isteyenler için bir rehber oluşturacağım. Şimdilik gözüme çarpan giderilemeyecek tek noksanlık 2xhdmi ve 1xusb girişi olması, eski tv'mde bunlardan 3'er adet vardı.
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Hangi linkten aldınız hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maystro_18 kullanıcısına yanıt
    Alırken son ürünü ben aldım hocam, 14 satılmış 1 kalmıştı 2228'den %5 düştü, link de buydu:

Satıcısı başka şu ürün de 2184,05 tl oluyordu:
    GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/regal-49r7540u-4k-ultra-hd-49-uydu-alicili-smart-led-televizyon-454585125

Regal 49R7540U 4K Smart LED TV - 2173 TL ( +75 Maxipuan, 1 yıl Blutv üyeliği)

• İkinci el ilanımda 55 inc 4k Regal tv vardır. Sıfır ve faturalı. İlgilenenler mesaj atabilir.
  • Arkadaşlar 50R7520 ile 49R7540 arasında ne fark var inc hariç ?
    50 olan pahalı geldiği için 49 olan modeli almayı düşünüyorum.
    49 olan için anakart modeli hangisidir mb130 mu mb140 mı
    teşekkürler.
  • Cihazı aldım
    Samsung VA panel olarak çıktı.
    Cihazdan MB130 anakart kullanılmaktadır.
    Genel olarak güzel Fakat siyahlar her zamanki gibi bulutlanmalar mevcut. Günlük kullanımda pek belli olmuyor 16:9 film izleyip siyah çizgiler olursa alt ve üstte gece karanlıgında belli oluyor.
    Cihazda bluetooth yok bulamadım
    4k dinamik hdr ve dolby vision mevcut
    Netflix 4k açıyor
    Youtube 4k açıyor
    Marketinde SSİPTV ip tv için kullanılabiliyor ben kullanıyorum. Sorun yok
    Ses yeterli gelmedi bana fakat logitech z906 ile optik çıkıştan 5.1 ses alıp netflixte izleyince sinema etkisi oluşurarak dizi film izleyebiliyorum

Genel olarak alınabilir bir tv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahsiyet -- 29 Temmuz 2019; 13:39:21 >
  • Arkadaşlar HDR iş görüyor mu?
  • - 2219 TL (+50 chip para)

Blutv kampanyası devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4RT4L -- 31 Ağustos 2019; 13:28:55 >

• Herkes memnunum mi arkadaşlar ?

Alanlar bir sorun ile karşılaştı mi ?

Ürünü servis mi getiriyor gerçekten ?

Ben de Dallas abinin tavsiyesi ile almaya karar verdim. Tavsiyelerinizi beklerim.

Vestel 58u9500 ile karşılaştirildiginda 700 TL fiyat farkı çıkıyor. Değer mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puntadeleste -- 21 Ocak 2020; 12:17:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.